Yenilenen BtcTurk.com sitesi ve mobil uygulamasında ise Bitcoin alım/satım işlemlerinizi kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla kullanıcılar tarafından verilen alım/satım işlemleri Şirketimiz tarafından karşılanmaktadır*. Bu sayede kullanıcılarımız BTC/TRY işlem çiftindeki farklı emir tipleri, derinlik, emir defterinde fiyat oynaklığı, işlem zamanlaması gibi konularla uğraşmadan hızla ve güvenle Bitcoin alabilmekte ve satabilmektedir. Bitcoin alım/satım işlemlerinizde işlem anında Şirketimiz tarafından belirlenen Bitcoin alım/satım fiyatları esas alınmaktadır. Kullanıcılarımızın ilettiği alım/satım emirleri Şirketimiz tarafından (Şirketimiz hesabından eşzamanlı olarak kullanıcı adına alım ve kullanıcıya satım) yerine getirilir.
Şakaysa hiç komik değil gerçek ise çok komik.
*
www.btcturk.com sitesi üzerinden yürütülen faaliyetlerde kullanıcılarımızın gördüğü Bitcoin alış/satış fiyatları, Şirketimizin spread (alış-satış arasındaki fark) ekleme hakkı saklı kalmak kaydıyla, işlem anında Şirketimiz tarafından belirlenmektedir. Kullanıcılarımızın ilettiği alım veya satım emirleri Şirketimiz tarafından (Şirketimiz hesabından kullanıcı adına alımı ve kullanıcıya satımı) yerine getirilebilir.
** Şirketimizin spread (alış-satış arasındaki fark) ekleme hakkı saklıdır.
BtcTurk | PRO'da ve/veya BtcTurk Kanalları'nda sağlıklı fiyat oluşumunu engelleyebilecek olağandışı piyasa koşulları veya belirli bir varlık/varlık çifti ile ilgili likidite sorunları nedeniyle (teknik sorunlar, piyasa dalgalanmaları vb.) gibi koşullarda Şirketimizin BtcTurk Kanalları'nda fiyat yayınlamayı geçici olarak durdurabileceğini, bekleyen emirleri iptal edilebileceğini, fiyatlarını değiştirebileceğini veya kullanıcı hesaplarını işleme kapatabileceğini ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla gerekli tedbirleri alabileceğini kabul eder.
Yakında müşteri felan kalmaz bu gidişle
Ayrıca siz aracılık ediyorsunuz ne zamandır alım satıma girdiniz.
3.16
BtcTurk bir kriptopara alış satış platformudur. Site üzerinden kullanıcılar birbirlerine açık arttırma veya eksiltme yöntemi ile kriptopara birimlerini alır veya satarlar. BtcTurk bir aracı sitedir. Sitede oluşan fiyatları BtcTurk belirlemez. Fiyatlarda olan değişikliklerden dolayı kullanıcıların zarar veya kayıplara uğramasından ve doğan ya da doğacak zararlardan BtcTurk sorumlu tutulamaz.
https://www.btcturk.com/yasal-bilgiler/kullanim-sozlesmesiSözleşmeye uymayansanız bilelim bizde haklarımıza sahip çıkalım
Merhaba, BtcTurk.com sitesi, iş modeli yenilenerek yayına girmiş ve kullanıcılarımıza yeni iş modeli lle ilgili hüküm ve şartlar ilk defa BtcTurk.com adresine üye girişi yaptıklarında bildirilerek onayları alınmıştır.
Bilgilendirme metninin içerisinde yer alan
BtcTurk.com internet sitesi ve BtcTurk Mobil Uygulamasından Gerçekleştirilecek İşlemlere ilişkin İşleyiş Şart ve Koşulları bölümünde
İşbu İşleyiş Şart ve Koşulları’ nda yer alan her türlü tanım ve kısaltmalar, aksi belirtilmediği müddetçe Kullanıcılar’ın Şirketimiz ile imzaladığı Kullanım Sözleşmesi’nde belirtildiği şekildedir. İşbu İşleyiş Şart ve Koşulları, Kullanıcılar'ın Şirketimiz ile imzaladığı Kullanım Sözleşmesi’nin eki ve ayrılmaz bir parçası olup, işbu İşleyiş Şart ve Koşulları'nda özel olarak düzenlenmeyen ve/veya hüküm bulunmayan hallerde Kullanım Sözleşmesi hükümleri tamamlayıcı ve düzenleyici olarak uygulanacaktır.
hükmü yer almaktadır.
BtcTurk.com web sitesi (ve kısa süre sonra yayınlanacak mobil uygulaması) yeni iş modeline uygun olarak hizmet verecek olup, BtcTurk | PRO kullanıcıların, isterlerse fiyat belirleyerek, alternatif emir seçenekleriyle alım satım yapabileceği kriptopara alım satım platformu olarak hizmet vermeye devam edecektir.