Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 133. (Read 1109313 times)

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bitcoin altcoinlerin pestilini çıkardı özellikle altcoinler Bitcoin bazında 2015 seviyelerine kadar hatta bazıları daha da düşük seviyelere geriledi. Mesela ruhuna ölüm üflenen bir coin Zcash, artık bitcoin bazında ölüm seviyelerinde.Aynı şekilde Bitshares,  Lisk, Waves ruhlarına ölüm üflenmiş gibi duruyor. Bitcoin artacak peki ama altcoinlerin sıkılacak suyu kaldı mı Bitcoin bazında daha da diplere giderler mi ? Eğer kaldıysa bitcoin 3 artarken altcoinler 1 artacaktır. Bu altcoincileri daha da üzebilir beklenen boğayı 2020 sonlarına iteleyebilir düşük ihtimal de olsa belkide 2021 yılına sarkabilir. Bitcoin önümüzdeki süreçte artacaktır. Altcoinler de de bu artışı destekleyen hareketler olursa 2020 yılı kripto para yılı olur. Umarım olur.
sr. member
Önümüzdeki 3 ayda %99 ihtimalle 6500 dolar görülecek %1 ihtimalle ise 10.000 dolar kırılacak.

Umarım dediğiniz gibi olur da o zaman daha çok bitcoin alma şansımız olur. Elimizdekini dolara çevirmiş dört gözle bitcoin düşüşünü bekliyoruz. Düşerse bizimdir düşmezse hiç bizim olmamıştır. Daha çok günlük kapanışları takip ediyor twitterdaki analistler. Ona göre yorumlar yazıyorlar. Sizin bu düşüncenizi destekleyen veriler hangileri hocam? Yani sizde grafikte oluşmuş şekillere göre mi yorum yapıyorsunuz yoksa farklı destek noktalarınız var mı?

3 Aya kalmayacak gibi duruyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
8k yı bir türlü aşamadı. hep 8200civarına gelip ordan 8e geri salıyor 7800 gibi dip yapıp tekrar 8 üstüne atıyor. bu durumun cok uzun süreceğini sanmam ya yukarı ya aşağı tekrar kıracaktır. içimden bir ses tekrar aşağı salacağı yönünde. Umarım yanılıyorumdur.

bundan 15 gün önce yazmışım 7500u zorluyor kırarsa bir anda 6xxx li rakamları görebiliriz. İnsallah 7500 doları kırmaz ve tekrar 8 bine dogru hareket eder. 2 gundur usdt ye dönmeyi düşünüyordum kısmet değilmiş
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Nereye baksam düşüş trendinde olduğu söyleniyor.5500k lar konuşulmaya başlandı bile.Bilemiyorum belkide son bir keriz silkelemeyle beraber halvingde hayvani bir uçuş görebilir miyiz acaba diye soruyorum kendimi.Aslında bitcoinden kopup şu sıralar komple ethereuma geçmekte mantıklı gibi sanki.Pos falan var bir sürü güzel açıklamalar var.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Önümüzdeki 3 ayda %99 ihtimalle 6500 dolar görülecek %1 ihtimalle ise 10.000 dolar kırılacak.

Umarım dediğiniz gibi olur da o zaman daha çok bitcoin alma şansımız olur. Elimizdekini dolara çevirmiş dört gözle bitcoin düşüşünü bekliyoruz. Düşerse bizimdir düşmezse hiç bizim olmamıştır. Daha çok günlük kapanışları takip ediyor twitterdaki analistler. Ona göre yorumlar yazıyorlar. Sizin bu düşüncenizi destekleyen veriler hangileri hocam? Yani sizde grafikte oluşmuş şekillere göre mi yorum yapıyorsunuz yoksa farklı destek noktalarınız var mı?
sr. member
Önümüzdeki 3 ayda %99 ihtimalle 6500 dolar görülecek %1 ihtimalle ise 10.000 dolar kırılacak. Uzun vadeciler için bu seviyeler bile alım yeridir kısa vadeciler için yorum yapmıyorum. Kişisel olarak bu seviyelerden alım yaptım kenarda biraz daha nakitim var 6500 dolara düşerse alımlarım artar. Senelik pozisyon açıyorum.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
şu btc kasımda başkadır tezi umarım bu kasımda gerçekleşir de ortalık az da olsa şenlenmeye başlar.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Piyasa bir türlü tam olarak bir düzene giremedi artık ne derece bir ivme kazanacak açıkçası merak ediyorum.

Nedense bir türlü doğru bir yükseliş bandına erişemedik sadece kuru sıkı yükselişler var gibi duruyor Btc tam bir ivme yakalasa bile altların işi zor gibi duruyor.
sr. member
Activity: 364
Merhaba;

Piyasanın tadı yok, day job hala nr.1. Yeni bitmex davası (Denetimi olmayan bir piyasada çok saçma, rakam gerçek üstü) SEC'in JP Morgan'ın altın piyasası manipülasyonunda iş üstü yakalanmasına rağmen BTC ETF ile ilgili saçma/anlamsız tavrı devam ederken ve...Son "Bull run"ın tekrar edemeyeceği ile ilgili destekli bir tezim var (Bitoneeeeect!!!, BTC ödeme karşılığı yapılan bireysel ve global saldırılar, global balina mevsimleri, btc balina savaşları, yeni gelenler, vs. vs.) Yarılanma en fazla birşeylere mazret olur, yada birileri malzeme olur. Bunlar nedeni ile yakın zamanda düşüş beklerim ama yükseliş olursada şüphe ederim. DYOR. YTD.

P/s: Askerlerimize başarılar dilerim, çapsız tak-şak paşalara değil.

İyi dileklerimle
Bu mantıklı tezin içini birkaç milat öncesi haberlerle doldurmuşsunuz ama gerçekten çok anlamsız olmuş. Bullrunın gelmesi gerekiyor bu işin içinde gariban adamlar yok wall street var piyasada illa ki bunlar bir vurgun yapmak daha isteyeceklerdir. Biz de bu vurgundan yararlanacağız.
member
Activity: 189
Merit: 86
Merhaba;

Piyasanın tadı yok, day job hala nr.1. Yeni bitmex davası (Denetimi olmayan bir piyasada çok saçma, rakam gerçek üstü) SEC'in JP Morgan'ın altın piyasası manipülasyonunda iş üstü yakalanmasına rağmen BTC ETF ile ilgili saçma/anlamsız tavrı devam ederken ve...Son "Bull run"ın tekrar edemeyeceği ile ilgili destekli bir tezim var (Bitoneeeeect!!!, BTC ödeme karşılığı yapılan bireysel ve global saldırılar, global balina mevsimleri, btc balina savaşları, yeni gelenler, vs. vs.) Yarılanma en fazla birşeylere mazret olur, yada birileri malzeme olur. Bunlar nedeni ile yakın zamanda düşüş beklerim ama yükseliş olursada şüphe ederim. DYOR. YTD.

P/s: Askerlerimize başarılar dilerim, çapsız tak-şak paşalara değil.

İyi dileklerimle
jr. member
korkulan olmadı bitcoin 8 bin dolardan çok fazla aşağıya sarkmadı ve hemen toparladı. yakın zamanda da tekrar düşmez gibi.
sr. member
Activity: 616
Bu yıl sonuna kadar BTCde kayda değer bir artış bekliyorum bunun yanında türk lirasının da son 2 gündür değer kaybedeceği kesinleşti. Ben BTC/TRY paritesinde bu yıl sonunda bir rekor bekliyorum. Bu kadar oynak 2 parite birleşince bu fiyat değişikleri borsalara da yansıyacaktır 2 bin liraya kadar arbitraj fırsatı verebilir
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
8k yı bir türlü aşamadı. hep 8200civarına gelip ordan 8e geri salıyor 7800 gibi dip yapıp tekrar 8 üstüne atıyor. bu durumun cok uzun süreceğini sanmam ya yukarı ya aşağı tekrar kıracaktır. içimden bir ses tekrar aşağı salacağı yönünde. Umarım yanılıyorumdur.
jr. member
altı bin dolar civarlarına düşeceğine çok fazla ihtimal vermiyorum ben. orayı bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Çoğunluk 3k altı beklerken 13k üstünü gördü, şimdide 6k bekleniyor hadi hayırlısı...

8100 dolarlarda bir süredir dolanıyor btc ama pek güvende vermiyor yatırımcısına. Anladığım kadarıyla 8k'nın bir tık altı pisikolojik bir çizgi olmuş durumda. Eğer oraları test ederse 7k'den çökme ihtimali de yüksek. İllalah ettirdi bütün millete çünkü. Hala sabredenlerin sabrı 7k'lı rakamları gördüğümüzde çatlayabilir.

Bu durumda 6 bin telefuz edenlenlerin tahminleri gerçekleşebilir. Yinede btc bu sonuçta kim bilebilir ki yarınını.

şahsen alım için ben de 6k civarlarını bekliyorum. ama bitmex sağolsun iş 1 senedir short ve longları patlatmak üzerine kurulu, genelde herkes bizim gibi düşünüp buralardan shortlarsa bu sefer 6k falan da gelmez, arthur mahvetti piyasayı.
jr. member
Activity: 476
60 bin dolar civarlarının artık büyük bir olaymış gibi görülmemesi bile piyasanın potansiyeini umudunu gösteriyor bizlere.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Çoğunluk 3k altı beklerken 13k üstünü gördü, şimdide 6k bekleniyor hadi hayırlısı...

8100 dolarlarda bir süredir dolanıyor btc ama pek güvende vermiyor yatırımcısına. Anladığım kadarıyla 8k'nın bir tık altı pisikolojik bir çizgi olmuş durumda. Eğer oraları test ederse 7k'den çökme ihtimali de yüksek. İllalah ettirdi bütün millete çünkü. Hala sabredenlerin sabrı 7k'lı rakamları gördüğümüzde çatlayabilir.

Bu durumda 6 bin telefuz edenlenlerin tahminleri gerçekleşebilir. Yinede btc bu sonuçta kim bilebilir ki yarınını.
member
Activity: 202
Merit: 17
jr. member
Activity: 476
üç dört bin dolarlar civarına ineceğine çok da fazla imkan ihtimal vermiyorum açıkçası ben. geçmişte kaldı onlar.
sr. member
Activity: 518
Merit: 254
bence buralardan aşağı şelale yapacak. 3-4 binlere gelene kadar bekleyeceğim, düşmezse de sağlık olsun. hala girmek için hiçbir mantıklı neden yok 2017 balonunu sindirmedi daha piyasa, 2014'de de birebir aynısı oldu. "elumize verduler". gerçi son 1 senedir hiç takip etmiyorum, referans alınacak kadar bilgi birikimim yok.

hislerle konuşursak sanki şöyle 2500-4000 civarlarında bi taban yaratıp sonra tarihe geçme yolunda ilerleyebilir gibi geliyor.
Jump to: