Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 130. (Read 1110765 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
7bin altına yine sarktı. Hafta ici operasyona devam edecekler sanki. Haftasonu mola vermişler. satsam çıkacak satmasam düşecek eminim. Yarısını mı satsam artık kafa kaldırmıyor

İnsan hakikaten iki arada bir derede kalabiliyor şu anda bende o durumdayım sanki içimden bir his hiç düzelemeyecekmiş gibi diyor ama bir yerdende büyük bir zararla satmak da var insanı böyle yapıyor bu piyasalar ama her zaman derim bu piyasa insanı sınıyor resmen.
Ben bu mesajı yazdıktan sonra aşagı salıp tekrar 7000 üzerine attı 7500e dogru giderken tekrar geri döndü. Ben ne yaptım hiçbişi yapsaydım büyük ihtimalle 7bin altına sarkmısken satıp 7100 olunca ulan ucuyo diye alıp 7300u gorunce ohh be zararı ucundan yırttık diyip sonra tekrar 7bine gerilemesini izliyor olacaktım. Elimde de daha pahalıya aldıgım btc kalacaktı. hodl daha mantıklı oldu.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
ay sonlarına doğru bitcoin vadeli işlemlerin patlatılması için bu hafta yine di dump falan vururlar mı acaba?

Şu anda ne olacağı belirsiz gibi ama bir dalga daha olacak diye düşünüyorum açıkcası. Çünkü şu anda sessiz ve derinden bir ilerleme var sanki her an yeni bir dump dalgası gelecek gibi bir his uyandırıyor.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
ay sonlarına doğru bitcoin vadeli işlemlerin patlatılması için bu hafta yine di dump falan vururlar mı acaba?
hero member
7bin altına yine sarktı. Hafta ici operasyona devam edecekler sanki. Haftasonu mola vermişler. satsam çıkacak satmasam düşecek eminim. Yarısını mı satsam artık kafa kaldırmıyor

İnsan hakikaten iki arada bir derede kalabiliyor şu anda bende o durumdayım sanki içimden bir his hiç düzelemeyecekmiş gibi diyor ama bir yerdende büyük bir zararla satmak da var insanı böyle yapıyor bu piyasalar ama her zaman derim bu piyasa insanı sınıyor resmen.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Aralıkta prim yapacak gibi duruyor. Terse yattı herkes 7300 dolar aşağısını beklemiyordum ama geldi. Şimdi önümüzde yükseliş olacağını düşünüyorum. Daha fazla düşecekse düşşün benim için problem yok. En fazla %10-%20 daha fazla zarar yazarım. Ne panik satışı ne panik alışı yapan biriyim. Gayet sakin şekilde uzun vadeli pozisyonu açtım ve kapanmasını bekliyorum.

Benim gördüğüm şuan yukarda 7800-8000 dolar bandı sağlam direnç oraya kadar çıkarıp tekrar bull trap atabilirler.

İki ihtimal var

7800-8000 dolara çıkıp oradan 5.500-4.800 dolara indirmek
Veya 10.000 dolara çıkıp oradan 8.000 -7800 dolara indirmek

Yani Ocak döneminde ocak ayının en az yarısı bitcoinin 10.000 dolar altında olacağını düşünüyorum. Kasım sonu başlayacak olan yükseliş Aralıkta prim yaparsa 10.000 dolar ancak oradan 8.000-7.800 dolar bizi bekleyecektir. YTD.
Günlükte ve 4 saatlikte net Death Cros var çok ümitlenmeye gerek yok. 7800-8000 Dolara hatta 8.500 dolara dikkat oradan aşağıya kırabilirler. Veya önce yine 10.000* 11.000 dolara kadar çıkarıp moon moon uçuyoruz deyip sonra 8.000 dolara dumplar.

YTD.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
3 saatte yine 2 günlük toparlanma işaretlerini yerle bir etti. bu kadar hızlı harekete kalbim dayanmıyor çok değil 1 hafta monitor kapatsam aralıkta bambaşka bi tabloyla karşılaşırım Smiley ama olumlu mu olur olumsuz mu bilemedim
legendary
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Tahminim dünkü düşüşte mallanıp long girenleri patlatmak için bir 7k altı daha gösterebilirler, sonra yön yukarı...ytd
çok sakin ortalık Roll Eyes derken bir hareket mi başlıyor acep, 7300 altına sarktı...yerli borsalarda %2 civarında fazlasına satılıyor hemen her şey...olası bir düşüşte bu fark da kapanabilir
7k altını gördük tekrar, bence bundan sonra yön yukarı gider, hafta içi 8-9k arası gösterip tekrar basabilirler. Ytd
*ya da insafa gelip boğaya geçiş de olabilir✈️🚀🚀🚀🚀
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
İyimser davranmak istiyorum ama Aralık ayı son yıllarda sıkıntılı oldu hep. Daha 1 hafta var ama 1 haftaya kadar sert hareketler görürsek sene sonu yine kötü bitebilir. Bence yeniden 8k seviyesine yakın gireriz önümüzdeki aya. Şu anı alım fırsatı olarak görüyorum sene sonu için net konuşmak kolay değil ama 7000'in altına tekrar düşecek gibi gelmiyor

Ben 5.500 dolara kadar ilerleyen aylarda düşüş bekliyorum. Tabi her şey değişebilir. Şimdilik 6800 dip gibi görünsede kırarsa 5.500 rahat gelir. Aralık ilk haftalarda yükseliş daha sonra Aralık sonunda veya ocak başında büyük noel düşüşleri bekliyorum.

Piyasa bu sene bakalım noel parasını nereden çıkaracak geçen sene 2900 dolara kadar düşürmüşlerdi bu sene nasıl bir taktik izleyecekler merak konusu. Önce yükseltip mi düşürecekler yoksa daha da düşürüp mü yükseltecekler. İzleyip görelim.

Yahu kim bunlar millete sövdürüyorsunuz burada da sanki belli birisi yada birileri varmış gibi. Piyasa dinamikleri yapıyor olamaz mı bu düşüşleri, yükselişleri...
sr. member
İyimser davranmak istiyorum ama Aralık ayı son yıllarda sıkıntılı oldu hep. Daha 1 hafta var ama 1 haftaya kadar sert hareketler görürsek sene sonu yine kötü bitebilir. Bence yeniden 8k seviyesine yakın gireriz önümüzdeki aya. Şu anı alım fırsatı olarak görüyorum sene sonu için net konuşmak kolay değil ama 7000'in altına tekrar düşecek gibi gelmiyor

Ben 5.500 dolara kadar ilerleyen aylarda düşüş bekliyorum. Tabi her şey değişebilir. Şimdilik 6800 dip gibi görünsede kırarsa 5.500 rahat gelir. Aralık ilk haftalarda yükseliş daha sonra Aralık sonunda veya ocak başında büyük noel düşüşleri bekliyorum.

Piyasa bu sene bakalım noel parasını nereden çıkaracak geçen sene 2900 dolara kadar düşürmüşlerdi bu sene nasıl bir taktik izleyecekler merak konusu. Önce yükseltip mi düşürecekler yoksa daha da düşürüp mü yükseltecekler. İzleyip görelim.
legendary
Activity: 2842
Merit: 1586
sr. member
8.000 doları kıracaktı kırdı 7300 doları kırmasını ise az kişi bekliyordu onu da kırdı. Ben 7300 dolardan sekip bir iki hafta oyalandıktan sonra 8300 dolar seviyesine yürüyeceğini düşünmüştüm ama plan değişmiş anlaşılan.

Aralık yükseliş olsa da ocak ta 6800 ve hatta ltının görülme ihtimali olacaktır. Şimdilik long diyorum. YTD
legendary
Tahminim dünkü düşüşte mallanıp long girenleri patlatmak için bir 7k altı daha gösterebilirler, sonra yön yukarı...ytd
çok sakin ortalık Roll Eyes derken bir hareket mi başlıyor acep, 7300 altına sarktı...yerli borsalarda %2 civarında fazlasına satılıyor hemen her şey...olası bir düşüşte bu fark da kapanabilir
hero member
Artık silkelememi yoksa başka bir şeymi orasını bilemiyorum ama nereden dönecek tam anlamıyla merak ediyorum açıkcası. Bende bir son düzlük bekliyorum bakalım.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Öncelikle başlığı böyle kalabalık görmek fikir alışverişi yapmak oldukça sevindirici:) ( Demekki herkesin canına tak etmiş Lips sealed )
çok uzun soluklu bir krizden buralara geldik ancak içimden bir his son düzlüğe girmek üzere olduğumuzu söylüyor inşallah böyle olur.
legendary
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
altlarda bnb bazında düşüyor. btc -%15 yazdı altta olanlar dolar bazında -%20 yaptı yazıktır gunahtır bu kadarda insanları sogutmayın piyasadan. Haber falanda yok keyfi yapıyorlar.

Evet, bu sert silkemele hareketleri insanları bu piyasaya girmekten alıkoyuyor. Çalıştığım yerde merak salanlar var ama tüm paramı kaybederim korkusu yaşadıkları için giriş yapamıyorlar. Bence artık bir boğa görmenin vakti zamanı geldi de geçiyor bile.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
6800leri görünce tamam dedim 6ya kadar sarkar ama işten çıkıp eve gelene kadar 7100 üzerine atmış yine kendini.
toplamak için fırsat olarak görenlerdenim, her koyun kendi ayağından asılır misali; her bitcoin, alanın elinde patlayabilir. bugün oldukça hararetli geçti
legendary
altlarda bnb bazında düşüyor. btc -%15 yazdı altta olanlar dolar bazında -%20 yaptı yazıktır gunahtır bu kadarda insanları sogutmayın piyasadan. Haber falanda yok keyfi yapıyorlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yükseliş geldiğinde daha da yükseleceğine olan inanış artarken, düştüğünde de daha çok düşeceği ağır basıyor. Grafikleri ne kadar incelesek de fayda etmyor. Benim gördüğüm, aşağı yönlü 500-1000 dolar aralığındaki her kırılımda küçük yatırımcıların korkuya kapılarak daha fazla ve daha hızlı satışa geçmesi. Bu da fiyatı -olması gerekenden- çok daha aşağıya çekiyor... 3-5 kişi taşı atıyor aşağıya, arkadan binlercesi atmaya başlıyor. Sonra aynı durum yükselişlerde alış yönünde yaşanıyor.

Not: Az önc BTC'nin $7,000 altına sarkması da tam olarak budur. Tam bu postu yazarken telefonumun alarmı çaldı. Yazıya 7,100 USD'den başladım, gönderdiğimde 6,800 USD görüldü.
Jump to: