Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 130. (Read 1110009 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Bakalım nereden dönecek... Bu bana 2017 kasım yükselişinden önce ki Ağustos silkelemesini anımsatti. 3000$ lardan 1600-1700$ lara Ağustosta çakılıp daha sonra Aralıkta efsane olmustu. Btc yi çok bilenler bundan önce defalarca öldürdü ve yine bazı başlıklarda aynısını görüyorum. Eski anılarımdan bir dejavu yaşıyorum.

Ağzından bal damlıyor üstad. O dönemde bu BTC Cash, BTC Gold muhabbetleri, segwit gibi ekstra gelişmeler çoktu yalnız bunu da unutmamak lazım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bakalım nereden dönecek... Bu bana 2017 kasım yükselişinden önce ki Ağustos silkelemesini anımsatti. 3000$ lardan 1600-1700$ lara Ağustosta çakılıp daha sonra Aralıkta efsane olmustu. Btc yi çok bilenler bundan önce defalarca öldürdü ve yine bazı başlıklarda aynısını görüyorum. Eski anılarımdan bir dejavu yaşıyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bir ihtimal hala 2017 sonu pumpı olabilir, son dökme hareketleri bunlar (inşallah Roll Eyes)

13700den 6900e kadar döktüler daha da dökerlerse kimse kalmayacak.
Ben şu an da hala eski karları eziyorum onlarda bitince bir daha selam bile vermem btc'ye.
Pek çok insan bu durumda yeni girip kaybedenleri hiç saymıyorum ama eskileri dahi bezdirip el etek çektirirlerse daha küçük yatırımcı girmez.
Markete para girmezse sanırım gideceği yönde bellidir. Para girişi için tekrar bir ath ihtiyacı var.

Zaten düşürüp oha lan cok ucuz dedirtip yeni kerizler(burda keriz biz oluyoruz) bulup onlara mal yıkıp hodl durumuna geçirip önce kaşıkla verip sonra kepçeyle geri alıyorlar. Şuanki içerdeki paranın hepsi kar ondan çok üzülmüyorum ama resmen son 2 senede %80i eridi. Bide shitcoin kovalamadım hep majorlerde takıldım. Sonumuz insallah iyi olur.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
Bir ihtimal hala 2017 sonu pumpı olabilir, son dökme hareketleri bunlar (inşallah Roll Eyes)

13700den 6900e kadar döktüler daha da dökerlerse kimse kalmayacak.
Ben şu an da hala eski karları eziyorum onlarda bitince bir daha selam bile vermem btc'ye.
Pek çok insan bu durumda yeni girip kaybedenleri hiç saymıyorum ama eskileri dahi bezdirip el etek çektirirlerse daha küçük yatırımcı girmez.
Markete para girmezse sanırım gideceği yönde bellidir. Para girişi için tekrar bir ath ihtiyacı var.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Ethereum un da btc karşısında düşüş göstermesi beni şaşırttı yoksa kasımda btc çakmaları normal Son 10 yıla bakın, bitcoin kartelleri son 3 yıldır ters köşe yapıyor her konuda
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
6-6,5 k göreceğimize inanıyorum. herkes kasımda yükseliş bekliyordu al sana yükseliş Embarrassed

Zaten bundan sonra kim ne derse ben tersine yön alacağım. Hep söylüyorum bir türlü yapmamıştım bunu ama bundan sonra yapacağım. Çünkü ne zaman herkes uçacak kaçacak dese düşüyor bu meret. Artık inanıyorum gelir kesin 6'lara.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
6-6,5 k göreceğimize inanıyorum. herkes kasımda yükseliş bekliyordu al sana yükseliş Embarrassed
dur bakalım kasım bitmedi daha diyerek kendimizi teselliye başlayalım yavaştan Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Şu an piyasa kan ağlıyor resmen valla biz ne zaman umutlansak her seferinde tam tersi oluyor. Girsekmi girmesekmi kararsız kalıyoruz resmen.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
7000 i de kırar bu gidişle 5k olur 2 güne
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
7100oldu resmen kucakta hoplatıyorlar. yine aynı olaya geldik göstere göstere düşürdüler yine biz izledik simdi ulan dahada düşermi satsak mı diye izliyoruz piyasayı satmayız 6500e iner
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bu ne arkadaş ters çevirip takla attırıyorlar resmen bir iş güç halletmeye gittik geldik kan gölü olmuş komple ether ne kadarlık bir düşüş yaşadı enteresan. anonymous3x iyi tahmin yapmışsın açıkcası iyi bir yerden kırma yaptı bakalım tekrardan bir düşüş dalgalanacakmı.
full member
Activity: 188
Merit: 110
7175.63'un kama olacagini dusunuyorum. Buradan daha asagiya dusmeyecegi gibi, unharted melt chartinin hakud A-1 maddesine gore buradan %23.28 pike yapacagini dusunuyorum. %23.28'lik pike ayin sonuna dogru %39.38'i bulabilecegi gibi, imperial zenke'nin unsusula chartina bakildiginda %11.19'lara da dusebilir. Dikkatli olmak lazim. Umarim unharted melt'in dedikleri dogru cikar.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Valla forum ölmüş btc 7500 altını zorluyor surada kimse hiçbir şey yazmamış. Bu arada tam 7500 dolardan geri döndürdüler. anonymous3x arkadas bugun neredeyse nokta atış yapmış 7400 e indirecekler demiş tebrik ederim.

Tam dönüş seviyesi 7390 dolar oldu oradan sekti. Yani 7400 dolara dokundu. Şuan bu düşüşün bu ayki son düşüş olduğu kanısındayım. Bugün son düşüşü yaşamış olabiliriz. Daha alt seviyeler Kasım ayı için zor gibi görünüyor. Aralık ayı içinse konuşmak için biraz erken.

7400 dolar aşağısını kasım ayı içinde beklemiyorum. YTD.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Valla forum ölmüş btc 7500 altını zorluyor surada kimse hiçbir şey yazmamış. Bu arada tam 7500 dolardan geri döndürdüler. anonymous3x arkadas bugun neredeyse nokta atış yapmış 7400 e indirecekler demiş tebrik ederim.
sr. member
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Hep aynı halt oluyor göstere göstere indiriyorlar hep yok bilmemne tuzağı yok çift anadal yok tüfek omza derken izliyoruz. Lan bunların şakası yok galiba satalım alttan alalım dediğimiz anda yukarı roket yeşil dildo.
sr. member
Bitcoinde yeni hedef net kemiksiz 7400 dolardır. 7800 den tepki alımı gelip 8000 doları kıracak olursa 8500 den dönüp tekrar 7400 seviyesine gidecek. Yani 7400 dokunmadan boğa beklemiyorum. (YTD)

NOT: Satmıyorum.10.400 olduğunda da satmadım şimdi de satmayacağım. Hodl pozisyonundayım 1 aydır.

Günlük - Death cros Kasım-Şubat-Nisan (Min 3 aylık         Maksimum      8  aylık düşüş )
4 saatlik Death cros Kasım- Aralık- Mart (Min 1 aylık         Maksimum      5 aylık düşüş )

Ay aralığındaki dalgalanmaları hesaba katmadım ekim sonu gibi pump dumplar olabilir.

Trend dönerse Şubatta döner.Boğa Martta kendini hissettirir.

UYARI: Danışman veya teknik analiz desteği veren biri değilim.Paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir.
sr. member

Bu arada bu coini sürekli ani pump yapmaları kimseye sattırmak istememelerindendir. Herkes ya pump olursa ya fırsatı kaçırırsam derdinde. İyi bir yatırımcı için fırsatlar bitmez önce onu bilmek lazım.

Kendileri ceplerindeki malı boşaltıp fiyatı dump yapasıya kadar kimse satmasın ki kar etsinler. Bunun için kaç kişi speakülasyon yapıyor bilemiyorum. Her seviyeden daha aşağı sarkarken her düşen noktaya al emri girmeniz için yüzlerce grafik atanları takip etmeyin derim. Mesela 2018 sonunda 50.000 dolardayız diyenlerin üstünü çizin. Mesala 2020 de 1.milyon dolardayız diyenlerinde. Bunlar cebindeki dolarına bakar. Sizin kaybetmeniz pekte önemli değil.

Bir pump geliyor ve tüm yatırımcı acaba tekrar bir pump gelir mi beklentisiyle malı satmıyor. Malı 10.000 den satmayanda 8500 dolara inince hiç satmıyor coin 7000 dolara kadar inince satıyor Smiley Arkadaşlar Bitcoini 50 dolar seviyelerinden aldılar karşılarında hiç bir şansımız yok. Tek şansımız trade öğrenmek, doğru yerde alıp doğru yerde satabilmek. Allah hepimize kolaylık versin.

İndirip bindiriyorlar ve her gün daha fazla bitcoinleri oluyor. İsterlerse 50 dolardan 1.000.000 tane bitcoin satarlar. Bitcoinle duygusal bağları olduğunu sanmıyorum.Çok para kazanıyorlar bol spekülasyon yapıyorlar. Paranıza sahip çıkın.

UYARI: Danışman veya teknik analiz desteği veren biri değilim.Paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir.
Jump to: