Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 134. (Read 1110009 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
42 bin lira civarına düşmüştü Türk borsalarında. Alım fırsatı olarak görenler hızlı bir kazanç sağlamış oldu. Artık eskisi gibi geriden gelmiyor borsalarımız, daha hızlı ayak uyduruyorlar küresel piyasalara. Gece uyanık olanlar için çok büyük bir fırsat sunmadı. Alımını gün içinde ve geçtiğimiz hafta boyunca yaşanan düşüşte yapanlar kazanmış oldu.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
23-24 Ekim civarinda Bitcoin alip depolayanlar inanilmaz derecede kar etti suan. Sanirsam en son Paribu gibi platformlarda 42 bin TL idi baktigimda suan bakiyorum 51 bin TL olmus. Hala altcoinlere en iyi yatirimd iyenler var, arkadas Bitcoin varken altcoine yatirsan ne yatirmasan ne, sonucta Bitcoin dusunce butun altcoinlerde dusuyor.
member
Activity: 1011
Merit: 65
5 senedir bitcoin 10 yıllık ekonomi okumalarım neticesinde söyleyebilirim ki böyle seks görmedim bir akşam uzeri 7500 dolar gece bakıyorsun 10500 dolar kazananlara selam yola devam

Edit: Bitcoinde 2011 den beri ilk kez böyle bir artış olmuş herkes şokta vay amq
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
1 gunde %30 arttı. Gece btcturkten cokguzel paralar kaldıranlar oldu.gece biz uyurken uyanık olan cok sahane paralar kazandı. Ama sunu hatırlatırım 1 hafta oncede 10bin dolar ustundeydi. Hodl durumunda olanlar icin cok değişen bir durum yok.
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
Çok değil sadece 24 saat bile olmadan bitcoin %26 / +2000 dolar değer kazandı yani çok normal bir piyasa içerisindeyiz ben daha farklı bir piyasada bitcoinin gerçekten çok kısa sürede rekor kıracağı düşünüyorum. bu şekilde yükseliş iyi ama aynı çıktığı şekilde düşmese daha güzel olacak. umarım bu yükseliş kalıcı olur.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Adamlar bir kaç saat içerisinde btc hype yaptılar bizim 1-2 yılda altcoinler den bekleyeceğimiz hamleyi aslında varmı böyle bir şey şuna bak. Keşke altlar da bu şekilde olsa ne kadar güzel olacaktı.

Kısa bir şölenmi bakalım ne kadar sürecek ben uzun vadede olacağını sanmıyorum ama belli olmaz gibi.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
vay be özlemişiz bu hareketleri
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Boşuna Kasım da Bitcoin başkadır demiyorlar. Sanırım yılbaşına kadar kısa bir ralli izleyebileceğiz.. Sessiz sedasız yine yaptı yapacağını..
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Beyler Neler oluyor ?  ? ? ? ? Pump ??  Cool Deli bir hareket oldu arkadaşlar şuan.. 7500 dolardan 8500 dolara geldik bir anda.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Kasımda hep bir yükseliş trendine girmiş buradan itibaren bir ivme ya yakalayacak yada aşağı salacak gibi duruyor ama ne kadar daha aşağı inerse o kadar kötü olacak.

Çünkü altcoin diye bir şey hiç bir şekilde kalmadı desek yeridir yani bir yerlerde değişmesi lazım sözün bittiği yerdeyiz sanki şu anda.

Umarım yukarı doğru ivme yakalar ve altcoinler şu dip çukurundan biraz olsa da kurtulur deriz.
legendary
7500 altına çok sarkmadı 7400lerden geri döndü yalnız 8bini tekrar yakalamakta yavaş kalıyor. Eğer kısa sürede tekrar 8k üzerine atmazsa aşağı salınış devam edebilir. %70 aşağı devam edebilir diye düşünüyorum. Umarım yanılırım.
sr. member
Bitcoin altcoinlerin pestilini çıkardı özellikle altcoinler Bitcoin bazında 2015 seviyelerine kadar hatta bazıları daha da düşük seviyelere geriledi. Mesela ruhuna ölüm üflenen bir coin Zcash, artık bitcoin bazında ölüm seviyelerinde.Aynı şekilde Bitshares,  Lisk, Waves ruhlarına ölüm üflenmiş gibi duruyor. Bitcoin artacak peki ama altcoinlerin sıkılacak suyu kaldı mı Bitcoin bazında daha da diplere giderler mi ? Eğer kaldıysa bitcoin 3 artarken altcoinler 1 artacaktır. Bu altcoincileri daha da üzebilir beklenen boğayı 2020 sonlarına iteleyebilir düşük ihtimal de olsa belkide 2021 yılına sarkabilir. Bitcoin önümüzdeki süreçte artacaktır. Altcoinler de de bu artışı destekleyen hareketler olursa 2020 yılı kripto para yılı olur. Umarım olur.
sr. member
Önümüzdeki 3 ayda %99 ihtimalle 6500 dolar görülecek %1 ihtimalle ise 10.000 dolar kırılacak.

Umarım dediğiniz gibi olur da o zaman daha çok bitcoin alma şansımız olur. Elimizdekini dolara çevirmiş dört gözle bitcoin düşüşünü bekliyoruz. Düşerse bizimdir düşmezse hiç bizim olmamıştır. Daha çok günlük kapanışları takip ediyor twitterdaki analistler. Ona göre yorumlar yazıyorlar. Sizin bu düşüncenizi destekleyen veriler hangileri hocam? Yani sizde grafikte oluşmuş şekillere göre mi yorum yapıyorsunuz yoksa farklı destek noktalarınız var mı?

3 Aya kalmayacak gibi duruyor.
legendary
8k yı bir türlü aşamadı. hep 8200civarına gelip ordan 8e geri salıyor 7800 gibi dip yapıp tekrar 8 üstüne atıyor. bu durumun cok uzun süreceğini sanmam ya yukarı ya aşağı tekrar kıracaktır. içimden bir ses tekrar aşağı salacağı yönünde. Umarım yanılıyorumdur.

bundan 15 gün önce yazmışım 7500u zorluyor kırarsa bir anda 6xxx li rakamları görebiliriz. İnsallah 7500 doları kırmaz ve tekrar 8 bine dogru hareket eder. 2 gundur usdt ye dönmeyi düşünüyordum kısmet değilmiş
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Nereye baksam düşüş trendinde olduğu söyleniyor.5500k lar konuşulmaya başlandı bile.Bilemiyorum belkide son bir keriz silkelemeyle beraber halvingde hayvani bir uçuş görebilir miyiz acaba diye soruyorum kendimi.Aslında bitcoinden kopup şu sıralar komple ethereuma geçmekte mantıklı gibi sanki.Pos falan var bir sürü güzel açıklamalar var.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Önümüzdeki 3 ayda %99 ihtimalle 6500 dolar görülecek %1 ihtimalle ise 10.000 dolar kırılacak.

Umarım dediğiniz gibi olur da o zaman daha çok bitcoin alma şansımız olur. Elimizdekini dolara çevirmiş dört gözle bitcoin düşüşünü bekliyoruz. Düşerse bizimdir düşmezse hiç bizim olmamıştır. Daha çok günlük kapanışları takip ediyor twitterdaki analistler. Ona göre yorumlar yazıyorlar. Sizin bu düşüncenizi destekleyen veriler hangileri hocam? Yani sizde grafikte oluşmuş şekillere göre mi yorum yapıyorsunuz yoksa farklı destek noktalarınız var mı?
sr. member
Önümüzdeki 3 ayda %99 ihtimalle 6500 dolar görülecek %1 ihtimalle ise 10.000 dolar kırılacak. Uzun vadeciler için bu seviyeler bile alım yeridir kısa vadeciler için yorum yapmıyorum. Kişisel olarak bu seviyelerden alım yaptım kenarda biraz daha nakitim var 6500 dolara düşerse alımlarım artar. Senelik pozisyon açıyorum.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
şu btc kasımda başkadır tezi umarım bu kasımda gerçekleşir de ortalık az da olsa şenlenmeye başlar.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Piyasa bir türlü tam olarak bir düzene giremedi artık ne derece bir ivme kazanacak açıkçası merak ediyorum.

Nedense bir türlü doğru bir yükseliş bandına erişemedik sadece kuru sıkı yükselişler var gibi duruyor Btc tam bir ivme yakalasa bile altların işi zor gibi duruyor.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Merhaba;

Piyasanın tadı yok, day job hala nr.1. Yeni bitmex davası (Denetimi olmayan bir piyasada çok saçma, rakam gerçek üstü) SEC'in JP Morgan'ın altın piyasası manipülasyonunda iş üstü yakalanmasına rağmen BTC ETF ile ilgili saçma/anlamsız tavrı devam ederken ve...Son "Bull run"ın tekrar edemeyeceği ile ilgili destekli bir tezim var (Bitoneeeeect!!!, BTC ödeme karşılığı yapılan bireysel ve global saldırılar, global balina mevsimleri, btc balina savaşları, yeni gelenler, vs. vs.) Yarılanma en fazla birşeylere mazret olur, yada birileri malzeme olur. Bunlar nedeni ile yakın zamanda düşüş beklerim ama yükseliş olursada şüphe ederim. DYOR. YTD.

P/s: Askerlerimize başarılar dilerim, çapsız tak-şak paşalara değil.

İyi dileklerimle
Bu mantıklı tezin içini birkaç milat öncesi haberlerle doldurmuşsunuz ama gerçekten çok anlamsız olmuş. Bullrunın gelmesi gerekiyor bu işin içinde gariban adamlar yok wall street var piyasada illa ki bunlar bir vurgun yapmak daha isteyeceklerdir. Biz de bu vurgundan yararlanacağız.
Jump to: