Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 504. (Read 1110009 times)

legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Pumpsx'in son yazdıklarını bilmiyorum bakmadım ama bitcoin 100 dolar olacak dediğini hatırlıyorum, konuya yazması neden yasaklandı, fikirleri özgürce ifade etmek suç mu oldu bu forumda?

Trollük yasak bildiğim kadarıyla ama, bitcoin bu her şey olabilir. Yarın 500 dolar da olabilir.

Not: Her yazdığını takip etmedim, trollük yaptı mı bilmiyorum.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Pumpsx konudan süresiz uzaklaştırılmıştır.

Yahu niye banladin adami, adam 100 dolar olacak , dedikce ben alim yapiyordum, ondan iyi yatirim parametresi olur mu? her dusesek yikilacak , 10 dolar bile olabilir dedikce, ben fiyata bakmadan aliyordum Smiley)

Evet sonucta 100 dolar olmadi, ama bin 100 dolar oldu , o da olumlu..  Grin

İyi tarafından bakarsak 100 leri doğru bilmiş Smiley
full member
Activity: 128
Merit: 100

Yahu niye banladin adami, adam 100 dolar olacak , dedikce ben alim yapiyordum, ondan iyi yatirim parametresi olur mu? her dusesek yikilacak , 10 dolar bile olabilir dedikce, ben fiyata bakmadan aliyordum Smiley)

Evet sonucta 100 dolar olmadi, ama bin 100 dolar oldu , o da olumlu..  Grin
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

Oldukca yerinde tespit,

zaten histerik yorumlarini gormemek adina kendisini uzun zamandir ignore listeme almistim. Yerinde hareket olmus, eline koluna saglik.
hero member
Activity: 700
Merit: 553

10bin dolar partisine de alma EAL reyiz Smiley
EFS
staff
Activity: 3934
Merit: 2224
Crypto Swap Exchange
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
bir şey fark ettim %100 doğru tespit btc si olan arkadaşlar hep çıkacağını söylüyor. btc si olmayan almak isteyen arkadaşlarda hep negeatif düşüten yana yorumlar yapıyor Smiley ah ah az analize göre konuşsa herkes keşke
Ben bunu soylemistim zaten. Benim yorumlarim istegime gore yapilan yorumlar degil.

Adamin elinde btc var, bitcoin dusecek diyoruz, neredeyse dovecek bizi Smiley Bu kisiler yatirimci olamazlar zaten. Uzun vadede kaybetmeye mahkumdurlar. Bugun kazanirlar ama yarin kaybederler. Profesyonel yatirimcinin duygulari yoktur ve ona gore hersey olabilir.
member
Activity: 102
Merit: 10
bir şey fark ettim %100 doğru tespit btc si olan arkadaşlar hep çıkacağını söylüyor. btc si olmayan almak isteyen arkadaşlarda hep negeatif düşüten yana yorumlar yapıyor Smiley ah ah az analize göre konuşsa herkes keşke
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Kararli durus sürüyor, bitcoin düşer her zaman şaşırtır diyenleri bitcoinin şaşırtacağını dusunuyorum. Zira dinlene dinlene gidiyor.
sr. member
Activity: 259
Bitcoin Freak
Ben btcnin 950 nin altına kadar çekilmesi halinde, o seviyeden sonra daha ivmeli olarak iniş yapacağını düşünüyorum. Sadece zaman meselesi. Alım için sabredenler için elbet uygun bir zaman gelecektir.

ben bu seviyelerde çok fazla duracağını zannetmiyorum.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Ben btcnin 950 nin altına kadar çekilmesi halinde, o seviyeden sonra daha ivmeli olarak iniş yapacağını düşünüyorum. Sadece zaman meselesi. Alım için sabredenler için elbet uygun bir zaman gelecektir.
sr. member
Activity: 259
Bitcoin Freak
1000 dolar taban calismasi tamamlanmak uzere. bir kac hafta  icinde, flash crashler haricinde 1000 dolar alti btc bulmak zorlasacak.

ytd.

bir kaç gün içinde  1000$ hatta 900$ altına düşerse  buradan  hatırlatma yapıcam Smiley Bitcoinde ne zaman ne olacağı belli olmuyor...
2012-2013 yılından bugüne al sat yapıyorum. çoğu arkadaşımda bu işi yapıyor. arkadaşlarımın ve benim şahsi görüşüm , düşeceği yönde ama bakalım inşallah düşer diyorum, çünkü alım için bekliyorum. Smiley

herkes bunu beklediği için (1000 dolar altına düşmesi) 1000 dolar altına çok inmeyecek. İnse de çok durmayacak orada..
member
Activity: 118
1000 dolar taban calismasi tamamlanmak uzere. bir kac hafta  icinde, flash crashler haricinde 1000 dolar alti btc bulmak zorlasacak.

ytd.

bir kaç gün içinde  1000$ hatta 900$ altına düşerse  buradan  hatırlatma yapıcam Smiley Bitcoinde ne zaman ne olacağı belli olmuyor...
2012-2013 yılından bugüne al sat yapıyorum. çoğu arkadaşımda bu işi yapıyor. arkadaşlarımın ve benim şahsi görüşüm , düşeceği yönde ama bakalım inşallah düşer diyorum, çünkü alım için bekliyorum. Smiley

Ben de toplamaya başladm
Elinde ne kadar BTC var?

bu toplama olayını anlamadım  kim ne topluyor ?  Smiley

ne topluyorsunuz , kiraz mi ? ?  bende geleyim , yer var ise eger...

hay allam ya..

forum forumluktan cikti, sirke dondu iyiece.

katılıyorum hocam sana kim ne topluyor bende anlamadım...

bu forumdada sanırım mesaj sayısı önem arz ediyor...
kayıt tarihi ve bilgi önemli değil...
neyse yine biz arkadan arkadan takip edelim kimse ile polemik yapmayalım...
eğer dediğiniz gibi sirk ise biz bu sirkte sadece seyirci olalım... Smiley iyi geceler.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
ne topluyorsunuz , kiraz mi ? ?  bende geleyim , yer var ise eger...

hay allam ya..

forum forumluktan cikti, sirke dondu iyiece.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
1000 dolar taban calismasi tamamlanmak uzere. bir kac hafta  icinde, flash crashler haricinde 1000 dolar alti btc bulmak zorlasacak.

ytd.

bir kaç gün içinde  1000$ hatta 900$ altına düşerse  buradan  hatırlatma yapıcam Smiley Bitcoinde ne zaman ne olacağı belli olmuyor...

Ben de toplamaya başladm
Elinde ne kadar BTC var?
member
Activity: 118

ytd.

sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Bence ufak bir güvensizlik dalgası bir anda önceki zamanlarda yarattığı etkiyi tekrar yaratıp beklenmeyecek düşüşlere sebep olabilir. Uzun vadede artması çok olası ancak alım için bu seviyeler yerine düşüş fırsatları beklemek bence daha uygun olacaktır.
sr. member
Activity: 280

ytd.
Sen oyle san Cheesy
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Bitcoinde 2018 yılı içinde 2000 dolar, 2020 yılı yarılanmasından sonra 10.000 dolar rahatlıkla görülecektir. Ev araba almak için  bugun itibari ile 10 adet btc alıp guncel kur suan bitcoinin 10 tanesi 10.000 dolar 4-5 sene sonra tanesi 10.000 dolardan 100.000 dolar sahibi olabilirsiniz. Turkiyede 100.000 dolar ile kendi evinizi ve arabanizi rahatlikla alabilirsiniz. Yazilanlar kisisel gorusumdür   yatirim tavsiyesi degildir.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000

ytd.
Jump to: