Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 561. (Read 1110009 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Siacoin, library coin, ether classic gibi yeni coinler btc çekti işlem hacimleri ile. Dolayısı ile Btc den bu coinlere dönüşler Btc deki focusun kaybolmasına sebep oldu. Bir süre daha gidecek gibi bu furya. Çok absürd bir durum ya da haber olmadığı sürece, Btc nin agresif bir sıçrama ya da iniş yapacağını sanmıyorum.

YTD.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
bendede 40 btc var ve bekliyorum boştan yere şuada btcc 662 usd ortalama 2000 tl olması gereken yerde 1970 TL hattaa 1950 tl yide görmekte
Beklememek için forumda pazar alanı kısmına satmak istediğiniz fiyatı ve adedi girin konuyu oluşturun talip çıkarsa eğer size ulaşırlar birde alışverişte escrow kullanın muhakkak bu konuyuda bu başlık altında uzatmanın alemi yok.
member
Activity: 102
Merit: 10
bendede 40 btc var ve bekliyorum boştan yere şuada btcc 662 usd ortalama 2000 tl olması gereken yerde 1970 TL hattaa 1950 tl yide görmekte
newbie
Activity: 60
Merit: 0
EVET , yine basladik "btcturkteki fiyatlar neden bu kadar dustu" konulu basliga.

sahsen benim hic bir sorunum yok , fiyatlarin dusuk olmasindan, ucuza btc aliyoruz otesi var mi.

satıp çıkmak istiyorum ama elimde btc fazla, o yuzden 40 lira filan oynama rahatsız ediyor üstad,

yazmayak ta napak ? dertleşiyoruz işte.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
Şuanda ciddi bir oynama var birisi btc topluyor ve düşürüyor fiyatı fiyatlarda düşüş yokken btcturk fiyatları geci şekilde düştü ve bizim türkler korkarak tüm btclerini sattı.

Normalde btcturkte btc nin 2020 TL olması gerekiyor.

Küçük hacimli bir borsada 'birileri' tarafından fiyat manipülasyonu yapılması çok normal. İMKB'de bile bu olabiliyorken btcTürk'de (şuan hacim 53btc) olması çok normal. Yapılacak şey ya farklı borsalardan işlem yapmak -ki bildiğim kadarıyla koinim.com haricinde alternatif yok- ya da fiyat dalgalanmasında işlem yapmamak. Aslında fırsata da çevirebilirsiniz fakat bu durumdan şikayet ediyorsanız piyasayı biraz daha tanıyıp kalkışın bu işe.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Sorun şu ki alırken iyi satarken kötü !

BTCTURK dışında alternatif satabileceğimiz yer var mı ?
koinim var ama sikayetlerle dolu bir ortam. hele inişli cıkıslı bir donemde al sat yapmaya kalkarsanız. buyuk ihtimalle sinir krizi gecirirsiniz.
member
Sorun şu ki alırken iyi satarken kötü !

BTCTURK dışında alternatif satabileceğimiz yer var mı ?
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
EVET , yine basladik "btcturkteki fiyatlar neden bu kadar dustu" konulu basliga.

sahsen benim hic bir sorunum yok , fiyatlarin dusuk olmasindan, ucuza btc aliyoruz otesi var mi.
member
Şuanda ciddi bir oynama var birisi btc topluyor ve düşürüyor fiyatı fiyatlarda düşüş yokken btcturk fiyatları geci şekilde düştü ve bizim türkler korkarak tüm btclerini sattı.

Normalde btcturkte btc nin 2020 TL olması gerekiyor.
newbie
Activity: 60
Merit: 0
BTCturk teki saçma bi hale gelen fiyat düşüklüğünün herhangi bir sebebi var mı?

1970-1980 olması gereken btc 1940larda geziniyor. bakıyorum huobi de filan ciddi bir oynama da yok.
member
Bence tekrar bir spekülasyon var panik yaptırıp düşüşten sonra toplu bi alım yapacaklar.
full member
Activity: 238
Merit: 100
500 usd ye kadar düşeceğini düşünüyorum.
Alım yaptıysanız satmanızı,  alacaksanız da beklemenizi tavsiye ederim.
Eylülün ikinci yarısından sonra çıkış olacaktır.
Düşü ise, zaten başladı. Ağustosun son haftasına kadar devam edebilir.
legendary
Vatandaşa dolar sattırıp tutmaya calısıyorlar. bence suanki rakamda kalması bile super bir iş olur. asıl buralarda kalıp kalmayacağı 1 hafta sonra belli olur. piyasada dolar ihtiyacı oluştuğu an tırmanısa gecer.
sr. member
Activity: 413
Merit: 250
dolar düşüşe geçti, saat 12.30 itibariyle dolar kuru 3,0512
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
haftasonuna girerken bakalim bugun piyasalar nasil tepki verecek, dolarin atesi kolay kolay sondurulmez bu durumda, ohal de ilan edilmis, para mi girecek ulkeye bundan sonra.
legendary
piyasada 3.07den acıldı. aksam icin 3.12 civarı bekliyorum.  Hergün 3-5 kurus yukarı gider gibime geliyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Dolar olmuş 3.08 TL. En az 2015 TL olması gerekiyor Bitcoin fiyatı. Değerlendirilebilir aslında. Ama uluslararası piyasa da Bitcoin fiyatının açıkca yönü tam belli değil, yaz dönemine de denk gelmesinin de etkisi mi anlamadım ama çakılsa da kimse için sürpriz olmaz , yukarı yönlü hareket etse de... YTD.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Şu ortamda btcturk'te fiyatın en az 2080-2090 TL olması lazım. Nedense birileri baskılayıp bu fiyatlarda tutmaya çalışıyor heralde. Bakalım ne kadar daha tutabilecekler...
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
OHAL ilan edildi. Diksen ülkeye döviz girmez bundan sonra.

Doların önü açık artık.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Yarin sabahta 1995 ten btc satanlar olur insallah komple btc ye donucem.
Jump to: