Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 564. (Read 1110009 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Garantiden dolar almayi denedim. Kur ne vericek diye 3.10 veriyor. Buna gore pozisyon alinabilir diye dusunuyorum.

Şuan için güven olmaz diye düşünüyorum. Haftasonu ve tatil zamanları banka vb kurumlar şişirip gösteriyorlar. Alışta piyasanın altına, satışta piyasanın üzerinden kur bilgisi giriyorlar. Yarın öğlene belli olur. Sabah bir hareket dalgası olur. Öğlene doğru yönü anlarız gibi geliyor.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Garantiden dolar almayi denedim. Kur ne vericek diye 3.10 veriyor. Buna gore pozisyon alinabilir diye dusunuyorum.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Darbe senaryosu çok panikletti insanları arkadaşlar. Bugün dolaştığım bütün küçük bakkal market esnafı çok memnun. Elimizdeki stokları erittik diyorlar. İnsanlar panik havasına kapılıp ciddi erzak stoku yapmışlar dün gece. Haliyle btc yatırımcıları içinde de, darbenin devam etmesi durumuna karşı, elinde nakit para tutmak isteyenler olacaktır.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
suan btc satip dolara donenler okde, tl ye donenlerdeki kafada iyiymis.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
Btctürk'te yine ucuz Bitcoin fırsatı oluşmuş durumda. Dolar kuru 3.02, Bitfinex borsası 662 dolar. Yurtdışında Bitcoin fiyatı 2000 TL iken içeride 1970 TL'den satmaya istekli kişiler var. Türk Lirasının bu kadar değer kaybettiği bir dönemde TL'ye dönmeye çalışanları görmek oldukça şaşırtıcı.
legendary
just in case
Dolar'ın bende uzun süre 3 ün altına düşeceğini sanmıyorum TR ekonomisi küçük değil belki eskiden olsa 3.5 a ziplardı. Yine o kadar yükseğe de çıkmayacaktır ama 3.1 - 3.2 oynar gibi geliyor. Ona göre de BTC TL karşısında değerlenmiş olacak.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
doların artık 3 tl altına ineceğini dusunmuyorum. pazartesi panikle belki anlık yukselebilir ama artık dolar tl karsısında ralli yapmaya baslar. ytd
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
pump gelecek bence yakın süreçte(max 2 gün)
sr. member
Activity: 406
Follow me to the Profitland.
Türk Lirası tepetaklak oluyor arkadaşlar Bitcoin'e geçmek için son şansınız.
Dikkat Dikkat
Bitcoin'e geçmek için son şansınız.

Sabaha dolar 4 lirayı görebilir.

Bitcoin'e geçmek için son şansınız.
legendary
just in case
330 larda çok gezinmişti, geçtiğimiz iki - iki buçuk sene içerisinde , biraz da 660 da gezinsin bence hiç sakıncası yok. Bugün 600 den alalım yarın 1000 olsun mu ? Eskiden 10 dolardan 100 dolara oradan 500 e tekrar 200 e güzeldi de. Bırakında biraz piyasada insanlarda iş yapsın, al sat yapanlar bugün 1000 dolar değerinde yarın 500 dolar değerinde btc fiyatlandırmak istemeyeceklerdir. Ufak ufak artış her zaman güzeldir.

Altının insanların gözünde en iyi yatırım aracı olarka görülmesi, savaş dönemlerinde insanlarin herşeyi bırakıp altın stok yapmasının bir sebebi varsa budur. Katma değeri yüksek, kullanım alanı geniş. O yüzden hep değerli deniliyor altın her zaman alın deniliyor toplumda. Bitcoin de varsın seneye 700 dolar olsun, sadece al sat ürünü olarak görmeyelim. Varsa madencilerden daha ucuza temin edip piyasaya sokabilen satsın aşağıdan, ne zaman ucuza çıkartamaz (altın madeni gibi düşünün) o zaman fiyatı arttırmak zorunda kalır.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Şunu anladım ki; bu piyasada balina yok, sadece köpek balıkları var. Kimse fiyata karar veremiyor, piyasayı yönlendiremiyor.

Fiyatın dönüp dolaşıp 666'ya gelmesi ve çevresinde dolaşması tesadüf mü yani? Piyasa basbaya yönlendiriliyor. Karar vericiler istedikten sonra 1 günde 2000 dolar da olur 200 dolar da.

Tesadüfle ne alakası var.
Yok olmaz, öyle kolay değil.
sr. member
Activity: 476
Zorluk seviyesi düşecek bu hafta , bakalım fiyat nasıl bir tepki verecek.
full member
Activity: 140
Merit: 100
bu temmuz ayı sonuna kadar fiyat $730 olacak içime doğuyor  Smiley
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
evet fiyat yaklasik olarak 40 gundur, 666 dolar etrafinda dans edip duruyor, bu noktalarin civari artik piyasa tarafindan kabul edilmis gozukuyor, 50 dolar asagisi veya yukarisi kirilmadan, yeni bir hareket varligindan bahsedilemez.
sr. member
Activity: 406
Follow me to the Profitland.
Şunu anladım ki; bu piyasada balina yok, sadece köpek balıkları var. Kimse fiyata karar veremiyor, piyasayı yönlendiremiyor.

Fiyatın dönüp dolaşıp 666'ya gelmesi ve çevresinde dolaşması tesadüf mü yani? Piyasa basbaya yönlendiriliyor. Karar vericiler istedikten sonra 1 günde 2000 dolar da olur 200 dolar da.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
4400 yeni taban olarak belirleniyor gibi, salmaya calistilar ancak destekli alimlar geldi. 4400 yuan, ve 666 dolar buranin etrafinda dolanip duruyoruz 1 aydir.
full member
Activity: 139
Huobi yi mi takip etmek lazım, yoksa bitfinex ve coinbaseyi mi? 

tabiki de okcoin.  ekşını batılılar başlatmışsa finex, çinliler başlatmışsa okcoin. ekşınları %90 çinliler başlatıyor
full member
Activity: 140
dün akşam 3.745 tl lik $660 dan bitcoin aldım 1 ay dokunmayacağım  bakalım ne kadar kar yapıcaz Smiley
full member
Activity: 238
Huobi yi mi takip etmek lazım, yoksa bitfinex ve coinbaseyi mi? 
Jump to: