Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 674. (Read 1109568 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
TL'de pusuya yattık çoğumuz sanırım arkadaşlar herkes düşmesini bekliyor kurt gibi Cheesy

Ben yükselmesini bekliyorum. Elimde yüklü BTC var ve almaya devam ediyorum.

Btcturkte fiyatlar neden 50tl yüksek ortaya çıktı  Grin Şaka bir yana 620 civarlarından toplama peşindeyim bunun için 205$ a gerilemesi lazım btc nin.
full member
Activity: 160
Merit: 100
TL'de pusuya yattık çoğumuz sanırım arkadaşlar herkes düşmesini bekliyor kurt gibi Cheesy

Ben yükselmesini bekliyorum. Elimde yüklü BTC var ve almaya devam ediyorum.
full member
Activity: 346
Merit: 102
hero member
Activity: 739
Merit: 500
Fiyat düşse de BTC alsak. Tongue
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Ben elime BTC geçtikçe dumplamaya çalışıyorum ama birileri alım konusunda oldukça iştahlı davranıyor.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Bende aşağıyı deneyecektir tekrar diyorum.İlginçtir 225$ ın altında olan btc piyasasına rağmen 690tl den alım oluyor hala btcturkte.insanın alım yapası da gelmiyor bu kurdan.
Aynen hocam bende anlamadım gitti. Ben 650 den alış girdim, bekliyorum. Ama nafile Btctürk de bu kadar yüksekten alış olması garip.
Zz
legendary
230 doları geçemediği sürece yönünü tekrar aşağı döndürecektir. Pazar günleri TSİ akşama doğru hareket oluyor genelde, bakalım bugün de olacak mı?
legendary
 Bende aşağıyı deneyecektir tekrar diyorum.İlginçtir 225$ ın altında olan btc piyasasına rağmen 690tl den alım oluyor hala btcturkte.insanın alım yapası da gelmiyor bu kurdan.
hero member
Activity: 490
piyasaya ölü toprağı serpilmiş gibi, hacimler iyice düştü , btcturk son 24 saat 37 btc olmuş, herkes beklemede   bakalım yön ne tarafa olacak

Bir tarafa kırması gerekiyorsa bu yine aşağısı olacaktır. Yukarıda 230$ direnci her denemede çalıştı.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
piyasaya ölü toprağı serpilmiş gibi, hacimler iyice düştü , btcturk son 24 saat 37 btc olmuş, herkes beklemede   bakalım yön ne tarafa olacak
hero member
Activity: 490
Bir süredir en güvenilir desteğimiz olan 230$ şimdi sağlam direnç oldu. Kolay kolay geçilemeyecek gibi duruyor.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
230$ olmuş 270$ görür mü bu ay?
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
alista bekleyenler, dikkat edin de tren kacmasin, sonra binmek icin cok gec kalmayin Grin

Biz ne trenler gördük bir sonraki durakta bozulup hareket edemeyen. Panik alım yapmaya gerek yok, Bitcoin aynı bantta duruyor.
hero member
Activity: 698
Free Speech is the most important thing.
alista bekleyenler, dikkat edin de tren kacmasin, sonra binmek icin cok gec kalmayin Grin

Ortada tren yok, ancak asansör var diyebiliriz. Belli kademelerde binip belli kademelerde inmek gerekiyor.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Zz
legendary
Fiyat alım yapmak için yüksek, satım için fırsat devam ediyor. Bir yerden BTC bekliyorum, gelirse anında Türk borsalarında satacağım.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
Türk piyasasının yüksek seyretmesine hastayım. Yurtdışından çok ucuza aldığım coinleri Btctürk'te rahatça dumplayabiliyorum.

Yüklü dumpla da bende alıyım  Grin Aç kurt gibi 1 haftadır bekliyorum 50tl yüksekten almaya da gözüm yemiyor.

Normalde satmayacaktım ama piyasa o kadar yüksek ki sat bana diye bağırıyor resmen. Ben de düşük fiyata Türk borsasından alma taraftarıyım ama millet açgözlü. Kaça çıkacağını düşünüyorlarsa her fiyattan alıyorlar.
legendary
Türk piyasasının yüksek seyretmesine hastayım. Yurtdışından çok ucuza aldığım coinleri Btctürk'te rahatça dumplayabiliyorum.

Yüklü dumpla da bende alıyım  Grin Aç kurt gibi 1 haftadır bekliyorum 50tl yüksekten almaya da gözüm yemiyor.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
newbie
Activity: 55
Merit: 0
İnsalllah öyle olur fakat ben düşeceğini pek zannetmiyorum bu bantta devam edecek ve yükselmeye başlayacaktır gibi geliyor. böyle düşünmeme rağmen bende yarı yarıya nakitteyim..  

Neye göre yükseleceğini öngörüyorsunuz? Fiyat 230 doları geçemiyor, şartlar böyle olduğu sürece geçemeyecek de.
Fiyat yine 180-230 dolar aralığında gidip gelmeye devam eder. Birçok fırsat sunuyor trade yapmasını bilene.

Şartlardan kastınız nedir acaba ? 3 ay öncesiyle şu anda BTC de ne değişti de 230 dolarları geçemiyor ? geçmişe düşüşten sonraki yatay hareketler hep yukarı doğru kırıldığını gördüğüm için öyle dedim.. sadece kendi görüşüm tabiki. kesin yükselecek falan demiyorum.

Bu arada BTC neden hep 150 dolarlara düşüyor. Hep ani düşüşler 150-160 dolarlarda. 2-3 kez aynı olay olmuş. Btc nin 150 dolarlara sabitlenebileceği şüphesini dahi düşünüyorum bazen..
Jump to: