Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 706. (Read 1110547 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
kimseyi uyandirmadan, fiyatlari 3 yuan 5 yuan fiyatlari yukari ceke ceke 1457 yuana kadar getirdiler, finex 235 dolarda seyrediyor, saglikli yatay yukselisinde halen bir bozulma yok.

Evet ufak ufak yoplamaya başladılar.Ben kritik seviyenin 1550 yuan 248$ civarı olduğunu düşünüoyrum.Eğer bu yükseliş o değerlere gelirse ivme hızlanıp yükseliş trendine girecek.Bu durumda bir sonraki durak 280-290$ aralığı olur.Bu arada yeşil dildoları özlemişim  Grin
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
kimseyi uyandirmadan, fiyatlari 3 yuan 5 yuan fiyatlari yukari ceke ceke 1457 yuana kadar getirdiler, finex 235 dolarda seyrediyor, saglikli yatay yukselisinde halen bir bozulma yok.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
paranin dini bile yoktur diyoruz, paranin eglenmesi dinlenmesi hic olmaz, fiyatlarin stabil olmasi uzun vade icin cok olumlu. bu fiyatlara alisan ve bu fiyatlardan yatirim yapan insan, kaybetmedigini gordukce, yatirimina devam edecektir.

Para takası kolaylaştırmak amacıyla insanlar tarafından icad edilmiş bir takas kolaylaştırma aracı.
Doğru Haklısınız, paranın dili, dini, Irkı olmaz, tatili eğlencesi hiç olmaz. Ama insanın olur.

Peki neden yaz aylarında para Piyasaları genelde durgun oluyor, İMKB ye bakın kış aylarındaki işlem hacmi ile yaz aylarındaki bir mi?
birisi bu yatırımcılar kışın çalışır kazanır yazın da dinlenir tatil yaparlar demişti. büyükler öyle yaptığı için yazın genelde tatil ayları olduğundan sakin geçer demişti birisi. benim aklıma yattı mantıklı. ben yıllık 100k geliri olan bi yatırımcı olsam yazın en az 1 ay maldivlere kaçarım.

Yıllık 100k USD = 280k TL = 23.000 TL / ay
Yarısını yedin, yarısını biriktirdin diyelim.
Bu aylık gelirle anca Avrupa turuna çıkarsın 1 ay Maldivler e yetmez hocam.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
paranin dini bile yoktur diyoruz, paranin eglenmesi dinlenmesi hic olmaz, fiyatlarin stabil olmasi uzun vade icin cok olumlu. bu fiyatlara alisan ve bu fiyatlardan yatirim yapan insan, kaybetmedigini gordukce, yatirimina devam edecektir.

Para takası kolaylaştırmak amacıyla insanlar tarafından icad edilmiş bir takas kolaylaştırma aracı.
Doğru Haklısınız, paranın dili, dini, Irkı olmaz, tatili eğlencesi hiç olmaz. Ama insanın olur.

Peki neden yaz aylarında para Piyasaları genelde durgun oluyor, İMKB ye bakın kış aylarındaki işlem hacmi ile yaz aylarındaki bir mi?
birisi bu yatırımcılar kışın çalışır kazanır yazın da dinlenir tatil yaparlar demişti. büyükler öyle yaptığı için yazın genelde tatil ayları olduğundan sakin geçer demişti birisi. benim aklıma yattı mantıklı. ben yıllık 100k geliri olan bi yatırımcı olsam yazın en az 1 ay maldivlere kaçarım.
sr. member
Activity: 412
Merit: 251
yükseliş başladı, nakitte duranların canı sıkıldı herhalde  Cool

çok cılız bir hareket yükseliş başladı demek için çok erken , yükselmesi için de bir sebep yok benim bildiğim

KNC  yeni miner cihazlarını çıkartmış. Total hashrate artıyor. Eğer yeni cihazlar daha fazla girerse fiyatı da olumlu tetikleyebilir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

çok cılız bir hareket yükseliş başladı demek için çok erken , yükselmesi için de bir sebep yok benim bildiğim
hero member
Activity: 625
Merit: 500
hero member
siz de haklisiniz, islem hacmi dusecektir dogru, ancak islem hacminin dusmesi yeni para girisi olmayacak anlamina da gelmez, hele ki piyasa siglasir ise, yeni para girisi fiyati iyice hoplatabilir, tersi de gecerlidir..
legendary

hero member
legendary
Önemli olan 250USD de sabitlenmesi bana göre,
zaman içinde kamu oyu bu rakama alışıp iyice sindirdikten sonra 250 dip olarak algılanmaya başladığında hareket gelecektir.
Ancak bildiğiniz üzere yaz dönemindeyiz millet eğlenme dinlenme moduna girdi.
Benim ön görüm Ağustos sonu, Eylül başına kadar 250 - 275 bandında gidip gelecek ve Eylül den itibaren hareketlenecektir.

Uzun vadeli beklentimi BTC 10.000 başlığında ayrıca değerlendireceğim sizin için
sr. member
Activity: 240
Merit: 250
su an sabit kalmamasi icin ortada hic bir neden yok, o yuzden saglikli yatay durus trendi devam edecektir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
su an cikmasi icin ortada hic bir neden yok, o yuzden saglikli yatay 230$ trendi devam edecektir.
hero member
su an dusmesi icin ortada hic bir neden yok, o yuzden saglikli yatay yukselis trendi devam edecektir.
full member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
250 $ ne ki herkes umutsuzluğa kapılmış.Daha 10 gün önce 246$ ı gördü.Tekrar o değerler görürse yükseliş trendine girip 280-290 $ lara çıkar diyorum.

nedense dediklerinize çok samimi bir şekilde inanıyorum yani daha önce olan birşey ve tekrar olmaması için hiç bir sebep yok.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
250 $ ne ki herkes umutsuzluğa kapılmış.Daha 10 gün önce 246$ ı gördü.Tekrar o değerler görürse yükseliş trendine girip 280-290 $ lara çıkar diyorum.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
230'u geçemiyor ki 250'yi tartışalım. Smiley

zaten fiyatlar 225-230 seviyesinde, şu anda beklenen yükseliş 250+ olması. buna dayanarak öyle bir yükseliş şu an için zor gibi diyorum Smiley

Ciddi ciddi 250+ bekleyen var mı? Benim gördüğüm genel hava 220'nin de altına inmesi şeklinde bir beklenti hakim.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002

zaten fiyatlar 225-230 seviyesinde, şu anda beklenen yükseliş 250+ olması. buna dayanarak öyle bir yükseliş şu an için zor gibi diyorum Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
ciddi bir yükseliş olacağını sanmıyorum. daha bayağı bir süre 250$ üstü civarına yükselmesi zor gibi geliyor. umarım yanılırım.
Bu arada 3-5$civarında artma azalma olacaktır her zaman ki gibi.
Jump to: