Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 709. (Read 1109549 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Dar alanda sıkıştıysa düşüş yakın demektir. Satışlarınızı yapın sonra pişman olmayın.

Alım emirlerin kaçta duruyor. Ona göre satalım seni esgeçmeyelim  Grin
member
Activity: 65
Merit: 10
Dar alanda sıkıştıysa düşüş yakın demektir. Satışlarınızı yapın sonra pişman olmayın.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Çakır'ın öngörüsü de gerçekleşmedi.Dar alana sıkıştı resmen çıksın artık 2 ay oldu düşeli.Tatille falan alakası olduğunu düşünmüyorum hareketsizliğin.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Yaz aylarında hacmin ve volatilitenin düşmesi çok doğal. Sermaye sahipleri bu dönemde riskli hareketler yapmaz. Menkul kıymet borsalarında olduğu gibi Bitcoin borsalarında da aynı durum söz konusu.

Tatilin tadını çıkarın. Eylülde belki yeni bir hareket görürüz.

hayirdir modum, sizde tatile cikiyormus gibi konusmussunuz.. Smiley

tatil konusuna gelince, kismen katilmiyorum, paranin dini imani olmadigi gibi, tatil vs hic dinlemez. hele ki btc 7/24 calisan tek para birimi oldugu surece..

forex bile 5/24 calisiyor.

EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Yaz aylarında hacmin ve volatilitenin düşmesi çok doğal. Sermaye sahipleri bu dönemde riskli hareketler yapmaz. Menkul kıymet borsalarında olduğu gibi Bitcoin borsalarında da aynı durum söz konusu.

Tatilin tadını çıkarın. Eylülde belki yeni bir hareket görürüz.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
ufak capta yukari yonlu bir hareket basladi, devamini umit ediyoruz..
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
son 2 senede ki volatasyonun en dusuk oldugu gunleri yasiyoruz. bunun hayirli olacagini dusunuyorum
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Ben bile duruldum, hiçbirşey hissedemiyorum.

Şaka gibi yav 4 gündür aynı tablo.Umarım cakır ın dediği çıkar da bugün hareketlenir piyasa az da olsa.Bu sessizlik çok sıkıcı gerçekten.

bir dokun bir ah işit herkes dertliymiş meğer bu durdunluktan  Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

Şaka gibi yav 4 gündür aynı tablo.Umarım cakır ın dediği çıkar da bugün hareketlenir piyasa az da olsa.Bu sessizlik çok sıkıcı gerçekten.
legendary
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
piyasada acaip bir sakinlik var ne iniyor ne çıkıyor, hacimler dersen yerlerde fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana inşallah hareketlenir , böyle sakinliğa alışık değiliz arada ufakta olsa hareketler iyi oluyor
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
çok yanlış zamanda yatırım yaptık herhalde ya ne hacim kaldı ne piyasa.

Ne zaman yatırım yaptınız? Durgun dönemlerde ufak ufak toplamak her zaman iyidir.

Parça parça 654, 648 ve 615 TL'den ufak miktarlarda aldım.
615 bence iyi fiyat. aceleniz yoksa her turlu kara gecersiniz.Dolar cok düstü tekrar 2.7yi gördüğünde btc sabit kalsa bile kara gecme ihtimaliniz var.tabi 654 ve 648 çok yüklü değilse
newbie
Activity: 34
Merit: 0

Ne zaman yatırım yaptınız? Durgun dönemlerde ufak ufak toplamak her zaman iyidir.

Parça parça 654, 648 ve 615 TL'den ufak miktarlarda aldım.
sr. member
Activity: 328
Merit: 250

newbie
Activity: 34
Merit: 0
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
chartsları 1 dakikaya fixlemişken artık 15m veya 30m yapar hale geldik ne oldu bize ne hale geldik biz Grin

@mentalpanda bilgili bir abiye benziyorsunuz, sizce en doğru ne zaman alım yapmalı

Mentalpanda sattığı zaman al Grin
ansızın sataram bak ha  Grin
full member
Activity: 133
Merit: 100
uzun zamandır hareket yok ve benim sabrım taşmak üzere.
legendary
chartsları 1 dakikaya fixlemişken artık 15m veya 30m yapar hale geldik ne oldu bize ne hale geldik biz Grin

@mentalpanda bilgili bir abiye benziyorsunuz, sizce en doğru ne zaman alım yapmalı

Mentalpanda sattığı zaman al Grin
hero member
Activity: 1918
Merit: 795

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Jump to: