Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 72. (Read 1110009 times)

full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Tesla 1.5B Bitcoin satın aldı deniyor.

Bitcoin roket.

Elon yine yapacağını yaptı. 2020ye damgasını vurdu 2021de de devam edecek gibi görünüyor.

Şimdi diğer şirketler de Musk'ı takip ederse muazzam bir fiyat hareketi gelecektir.

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Bitcoin için normal hamleler bence ama binance patladı ne kadar güvenilmez olduğu falan konuşuluyor fırsat kaçtı diyenler bugün bu başlangıç 55k mı olur 60k mı yoksa 100k mı olur ama artık yükselecek daha yukarılara bitcoin bence inşallah beklediğimiz güzel günler yakın
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
55 bin yolcuğunu bulltrap olunmazsa beklenildiği gibi geliyor insan acayip hissediyor. 7-8 ay önce 3 bin dolara satılan şey 45 bin dolara çıkmış bir acayip piyasadayız gerçekten.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
Tesla 1.5B Bitcoin satın aldı deniyor.

Bitcoin roket.
full member
Activity: 233
Merit: 101
ne kadar çok bitcoin dusmeli meraklisi varmis bu forumda! bitcoin dusecek, bitcoin dusmeli, bitcoin sizin yuzunuzden dusmuyor... çok komiksiniz vallah.

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
yeniden 40k'nın üzerindeyiz. 50 günlük ortalamanın üstünde kaldığı sürece yükselmesi şaşırtmaz demiştim. hala aynı fikirdeyim. 50 günlük ortalama şu anda 32500 seviyelerinde.
50 gün aşağı 50 gün yukarı, tek indikatörle iş yapmak teknik analizin doğasında yok. birkaç indikatör ile desteklemek lazım, ikili tepe yaptı 3lü 4 lü yaptı , üçgenden aşağı kırması lazımdı ama deneyimsiz yatırımcı btc eth aldı ,reddit tayfası ve elon musk u takip eden mallarda baya btc-eth-doge aldı bunların parası bitince geri gelir.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
yeniden 40k'nın üzerindeyiz. 50 günlük ortalamanın üstünde kaldığı sürece yükselmesi şaşırtmaz demiştim. hala aynı fikirdeyim. 50 günlük ortalama şu anda 32500 seviyelerinde.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Bitcoin şaşırtmayı seviyor büyük oranda bu işten anlayanları bence trenden indirdiler.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
50 bin doları görsek bu sefer güzel olur.Ben düşer diyordum ama yanılttı açıkcası.Küçük bir düzeltme alıp tekrar yoluna devam ediyor yeni bir ath gelebilir artık. 40 bin 300 dolara kadar gelmişken 42 bin doların üstüne çıkıp yeni bir ath görmeden düşmez umarım Cheesy
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
30 binden satanların gözleri yaşlı, yola devam. Grin

Bitcoin Price (BTC) $40,118.13
sr. member
Biden teşvik gazını verdi borsalarda olumlu hava devam ediyor balonu devam ettirecekler gibi.

O zaman dans: https://www.youtube.com/watch?v=WEMCYBPUR00

Not: Bitcoinde değilim.

YTD
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Btc düzeltmeyi yaptı tekrar gözünü yukarıya çevirdi bu belliydi bu sefer güçlü çıkıyor btc öyle acelesi yok hızlı hızlı artma niyeti her çıktığı sayıyı güçlendirirerek önce 35 lerde güç topladı şimdi 40 larda güç topluyor btc bu güzel bir şey 50 klar için hazırlık gibi gelmeye başladı bu fiyatlara yavaş yavaş çıkması falan
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
gün içinde yaptığı volatilite giderek azalıyor. uzun süre yatay duruma geçecek bir yer edinmeye çalışıyor bence. 33-38k arası bu hareket için çok güzel bir yer bence.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Düşüşe geçebilir her an yine.
Çok oynuyor piyasa bu aralar.Bitcoin yeni bir ath göremeyecek sanırsam.50 bin doları görmek iyi olurdu açıkcası 42 bin dolardan yukarıya çıkamadı.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Dominance iyice uçtu gibi duruyor piyasa değeri tavan yaptı bir düzeltme tarzı durumlar olacaktır ama bana göre hala daha tam olarak test etmediği noktalar var onları bekliyorum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
bu hareket bence düşüşün düzeltmesi. yavaş yavaş kafasına vura vura indirecekler. eskisi gibi panik olmadığı için yavaş yavaş düşüyor bu sefer. yeni bir athnin gelmesine çok olası bakmıyorum.
sr. member
Ha gayret azimle sıçan tası deler. Düşemiyorsan yüksel gülüm...Ama yukselemiyorda oyanaliniyor buralarda. Ay kapanışı harika bir düşüşe işaret ediyor .dusemiyor çünkü alıcı yok. Tüm dünya shorttayken nasıl düşsün Smiley son bir ralli gelir mi diye düşünmüyorum değil.
Ben de o kadar mal toplasam oturur bunu kime satacağım diye düşünürdüm herhalde
.

Ytd.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
düşüş öncesi son tangosunu oynuyor btc, bütün sinyaller düşüş gösteriyor, iki yöne de gidebilir diyenler geçmiş grafiklere hiç bakmıyor sanırım, bizde eskiden iki yöne de gidebilir sanıyordur halbuki gidilecek bir yön var.Manipülatif hareketler ile serbest piyasa hareketlerini ayırt edemezseniz bu piyasa da çok acı çekersiniz.
sr. member
Aylık kapanışa baktığınızda size bir şey söylüyor zaten 45 bin gecilmedikce riskler çok büyük . Estirilen hava hiç dusmeyecekmis gibi dikkat etmekte fayda var bu aylarda ky elinde pek nakit olmaz herkesi buraya çekmiş olabilirler zaten millet Corona falan derken tepeden 2-3 aydır yeni yeni mallaniyor isterlerse herkesi ezerler. Çok net bu.
Eğer Fed piyasaları desteklemeseydi ky çoktan bitmişti ama Fed tutuyor piyasaları. Satış için çoğu balinanın hazır olduğunu dusunuyorum Marttaki mallanmanin kar alımı daha yapılmadı çünkü.

Nakitsiz kalmamaya bakıyorum olası bir cokuste atacak merminiz mutlaka olmalı borsalar bitcoin falan hepsi ipte geziyor.

Nakiti olan biri çöküşte dip noktasından alırsa 1-2 ay içinde X2 x3 vurur diye düşünüyorum.. O çöküş elbet olacak. 50 haftalık ortalamalaya vurduğunda atacak mermim olacaktır. Boğa da olduğumuz için 50 haftalık ortalama alım için uygun duruyor. Bakalım.

Ytd.
sr. member
bu adamda en az 200k btc yoksa bende neyim.herşey planlı.
bu adam beleşe boyle bir cumle kurmaz.
twitter profilindede hala sadece btc yazıyor.

https://www.cnbc.com/2021/02/01/elon-musk-on-clubhouse-i-am-a-supporter-of-bitcoin.html

Toptan mala girmisler pazardaki manav rolüne bürünmüş hepsi.ucuza kapattıkları malı millete satmak için yirtiniyorlar. Pazarcı usulü gel gel vatandaş gel 30-40 bin dolar gel abicim gel diyorlar.  Grin

Pages:
Jump to: