Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 70. (Read 1110009 times)

full member
Activity: 1414
Merit: 161
Bu kadar sert ve düzeltme yapmadan yükseldiği için bitcoin oluşacak ani bir çöküşte yaşanacaklar beni korkutmaya başladı.Bitcoin bugün 50 bin doları geçecek gibi gözüküyor.Zaten şuan bitcoinin karşısında ciddi bir direnç yok her türlü manipülasyon bitcoinin fiyatında aşırı oynamalara yol açabilecek nitelikte.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Bitcoin 50 bin dolara doğru kararlı bir şekilde ilerliyor açıkcası artık 50 bin doları da geçeceğimizi düşünüyorum.Beni korkutan asıl şey artık herkesin dilinde bitcoin ve kripto paralar var 2017de aynı durum yaşanmaya başladıktan kısa süre sonra büyük bir çöküş meydana gelmişti tarih acaba tekerrür eder mi  Huh
Etmez. Bitcoin o zaman sadece hype ile yükseldi. Şimdi ise hiç olmadığı kadar kararlı ve insanlar tarafından da güveniliyor. Kurumsallar da giriş yaptı. O düşüşün geleceğini düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bitcoin 50 bin dolara doğru kararlı bir şekilde ilerliyor açıkcası artık 50 bin doları da geçeceğimizi düşünüyorum.Beni korkutan asıl şey artık herkesin dilinde bitcoin ve kripto paralar var 2017de aynı durum yaşanmaya başladıktan kısa süre sonra büyük bir çöküş meydana gelmişti tarih acaba tekerrür eder mi  Huh
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
ahahah şu ikisini bir odaya koy bbg evi sabaha kadar seyret yeminlen  Grin  Grin

biri der btc 6k olacak ordan alacam.
diğeri der koinine sadık kalırsan,kötü günde yanında olursan seni mukafatlandırır.
diğeri der teslanın sahibi olsam elon musk i kovarım  Cheesy
bir tane daha vardı mandown mıydı neydi.o az daha akıllı ama bunlardan.
bu ikisi bildiğin tımarhanelik deli . bitcoin delileri bunlar Grin Grin

6k belki biraz hayal olabilir de 10k'dan BTC alacağımız günlerin hala var olduğunu düşünen insanlardanım. Daha önceki hareketlerine bakılırsa imkansız bir durum değil.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Şuan ki pump'a elon musk'ın katkısını kabul etmemek cahillik olur diyebilirim. İlla ki bir çıkarı ve öngürüsü olduğu için bu kadar pumpladı ama gerçekten işe yaradı. Elon ne derse dikkat edilecek bir insan bana göre sebebi budur yani.
bırakın elın ı yalamayı , her boku bilmiyor adam zirveden araba firmasına bitcoin aldırdı patronu olsam kovardım, Yatırım firması mı bu btc alıyorsun  Kiss, btc fiyatına yaradı tabi ama firmayı niye riske sokuyorsun , 1.5 milyar dolar bir de , kendi paranla al milletin hissesini riske niye atıyon , elinde btc olanın dışında kimseye yararı olmamıştır, btc düşünce tesla hissesi de düşecek mi ona bakıyorum btc fiyatı şişti tesla fiyatı da şişti btc düşerken tesla yı da aşağı çekerse cümbüş olur elın a , esasen sec soruşturma açabilir bu olaydan .
2017 mcaffe si neyse 2021 elın ı da odur. Ne kadar yatırım özürlü varsa topladı koinlere adam...

Hocam piyasaya ayılar hakim olduğunda Elon'un insanlar tarafından nasıl nefret edileceğini ve sempatisini kaybedeceğini düşünemiyorum.
Bugün Kadıköy'de yürürken en az 4-5 insanın Bitcoin , Ether konuştuğuna şahit oldum bunlardan biri dolmuşçuydu Shocked
Açıkcası ana yatırımımı bitcoinden çıkış yaptım bir kaç alt harici piyasada artık yokum.
Artık bu seviyeler giriş yapılacak seviyeler kesinlikle değil yatırım piyasasında öğrendiğim en büyük ders herkesin gittiği yol yol değildir.

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
ahahah şu ikisini bir odaya koy bbg evi sabaha kadar seyret yeminlen  Grin  Grin

biri der btc 6k olacak ordan alacam.
diğeri der koinine sadık kalırsan,kötü günde yanında olursan seni mukafatlandırır.
diğeri der teslanın sahibi olsam elon musk i kovarım  Cheesy
bir tane daha vardı mandown mıydı neydi.o az daha akıllı ama bunlardan.
bu ikisi bildiğin tımarhanelik deli . bitcoin delileri bunlar Grin Grin
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Şuan ki pump'a elon musk'ın katkısını kabul etmemek cahillik olur diyebilirim. İlla ki bir çıkarı ve öngürüsü olduğu için bu kadar pumpladı ama gerçekten işe yaradı. Elon ne derse dikkat edilecek bir insan bana göre sebebi budur yani.
bırakın elın ı yalamayı , her boku bilmiyor adam zirveden araba firmasına bitcoin aldırdı patronu olsam kovardım, Yatırım firması mı bu btc alıyorsun  Kiss, btc fiyatına yaradı tabi ama firmayı niye riske sokuyorsun , 1.5 milyar dolar bir de , kendi paranla al milletin hissesini riske niye atıyon , elinde btc olanın dışında kimseye yararı olmamıştır, btc düşünce tesla hissesi de düşecek mi ona bakıyorum btc fiyatı şişti tesla fiyatı da şişti btc düşerken tesla yı da aşağı çekerse cümbüş olur elın a , esasen sec soruşturma açabilir bu olaydan .
2017 mcaffe si neyse 2021 elın ı da odur. Ne kadar yatırım özürlü varsa topladı koinlere adam...

Daha çöküş olmayacak gibi hocam. Piyasaları tutuyorlar borsaları da bitcoini de tutacaklar gibi, çöküş olursa ekonomi kaldırmaz zaten en azından yatay gitsin ne diyelim.

Ama 2017 den farkı ethereum ile bitcoine oynadılar resmen 3-5 coinle boğayı bitirmek üzereyiz resmen.2014 ve  2017 de küçük yatirimciya kazandirmislardi 2021 de ky nin pek kazandığını sanmıyorum.
Bir de defi saçmalığı var saçmalık diyorum çünkü yeni bir şeymiş gibi tanitilip tanitilip duruyor 2017 de ico çılgınlığı vardı çok insan zararla kapattı en sonunda bakın yapmayın etmeyin diyorduk. Şimdi de defi de defi. Ne defisi kardeşim ya. Btcturk ten binanceye bitcoin göndermesini bilmeyenler defiymis alalım değerlenir diyor.

Neyse  üzuldugum ise 3 yılın ardından ağız tadıyla bir altsezon yasamadik.Tarih tekerrür ediyor. Çöküşe daha var gibi ama çöküş için haber ne olacak merak ediyorum.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
bırakın elın ı yalamayı , her boku bilmiyor adam zirveden araba firmasına bitcoin aldırdı patronu olsam kovardım, Yatırım firması mı bu btc alıyorsun  Kiss, btc fiyatına yaradı tabi ama firmayı niye riske sokuyorsun , 1.5 milyar dolar bir de , kendi paranla al milletin hissesini riske niye atıyon , elinde btc olanın dışında kimseye yararı olmamıştır, btc düşünce tesla hissesi de düşecek mi ona bakıyorum btc fiyatı şişti tesla fiyatı da şişti btc düşerken tesla yı da aşağı çekerse cümbüş olur elın a , esasen sec soruşturma açabilir bu olaydan .
sr. member
Çok sağlam piyasa çakıldı bir düzeltme gibi dursa da sanki toparlanması biraz zor olacak gibi duruyor bu tarz düzeltmelere alışmak lazım çok şişkin bir piyasa var bir nevi buna sebeb oluyor ki gelen dumplar da sağlam oluyor.

Kar aldı birileri. Hepsi bu. Böyle ara ara şeyler oluyor. Dün gaza gelenleri bugün çarptılar şimdi yola devam. Dün gazladilar milleti soktular içeriye bugün taziye evine çevirdiler. Sabırsız olan malları sattı korktu kaçtı.

Kaldığımız yerden devam gibi. Fiyat daha da aşağıya gider mi giderse gitsin sıkıntı yok evi arabayi satıp girmedik bu işe. Bitcoinde hala alım için 200 haftalık ortalmayi bekleyen biriyim o gün gelene dek hem nakitte hem altcoinlerdeyim.

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Çok sağlam piyasa çakıldı bir düzeltme gibi dursa da sanki toparlanması biraz zor olacak gibi duruyor bu tarz düzeltmelere alışmak lazım çok şişkin bir piyasa var bir nevi buna sebeb oluyor ki gelen dumplar da sağlam oluyor.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
sr. member
Peki şimdi asıl soru Bitcoin Cash burada ne yapacak ? Bitcoin her zaman varlık yerine para olarak görmüş biriyim ama varlık olarak nitelenecekse ve rezevr tutulacak sa muhtemelen Bitcoin Cash bu işin parası olacaktır. Burada Bitcoin Cash üzerine yürür mü diye akıl mantiksal süzgeçler yapıyorum.

Bitcoin cash insanlar üzerindeki güven duygusunu yitirdi. Bundan sonra herhangi bir şekilde aktif kullanılması pek mümkün değil.

MemoryDealers RogerVer scamming people again

Takip ediyorum. Şuan dünya Bitcoini konuşuyor ve bitcoin tüm analizlerimi terse bırakarak dusmemekte ısrarcı.

Bitcoin cash gibi dolandırıcılık girişimine dönüşmüş bir fork ile bitcoin arasındaki farkı ayırt edemiyorsanız analizlerinizin tutmaması çok doğal. .

Bitcoin Cash paypal desteği alan coinlerden biri. Hız konusunda iyiler, Bitcoinin ilk çıktiginda vaat ettiği şeyleri gerçekleştirmeye çalışan bir ekibi var. Spekülasyona maruz kalıyor mu her coin gibi kalıyor ama ben Bitcoin cash'ın yolununun uzun olduğunu düşünüyorum. Özellikle bitcoin ödeme yöntemi olmaktan çıkıp rezevr rolüne tamamen burunmeye başlamışken.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Peki şimdi asıl soru Bitcoin Cash burada ne yapacak ? Bitcoin her zaman varlık yerine para olarak görmüş biriyim ama varlık olarak nitelenecekse ve rezevr tutulacak sa muhtemelen Bitcoin Cash bu işin parası olacaktır. Burada Bitcoin Cash üzerine yürür mü diye akıl mantiksal süzgeçler yapıyorum.

Bitcoin cash şu an ne yapıyorsa onu yapmaya devam edecek. BTC adını kullanarak insanlardan para toplamanın yeni yollarını aramaya devam edecek. Roger Ver bitcoin ismini kullanarak kullanıcılara bitcoin.com üzerinden BCH satışı yapıyor. Forkun diğer bir öncüsü Craig Wright (fake Satoshi) Satoshi isminin gücünü kullanabilmek için o olduğunu iddia ederek insanları çevresinde toplamaya çalışan bir sahtekar. Satoshi'ye ait olduğu bilinen bir bitcoin adresi için imzalı kanıt sunamayacağını bildiği halde sadece ona inanacak birilerinin çıkma ihtimali olduğundan emin olduğu için sahte Satoshi maskesini takmaya devam ediyor.

Bitcoin cash insanlar üzerindeki güven duygusunu yitirdi. Bundan sonra herhangi bir şekilde aktif kullanılması pek mümkün değil.

MemoryDealers RogerVer scamming people again

Takip ediyorum. Şuan dünya Bitcoini konuşuyor ve bitcoin tüm analizlerimi terse bırakarak dusmemekte ısrarcı.

Bitcoin cash gibi dolandırıcılık girişimine dönüşmüş bir fork ile bitcoin arasındaki farkı ayırt edemiyorsanız analizlerinizin tutmaması çok doğal. 3000$'dan beri düşmesini bekliyorsunuz, beklemeye devam edin.
sr. member
Bitcoin her zaman varlık yerine para olarak görmüş biriyim ama varlık olarak nitelenecekse ve rezevr tutulacak sa muhtemelen Bitcoin Cash bu işin parası olacaktır.

bitcoinle,bitcoin cash arasında isim benzerliği dıısnda nasıl bir alaka kurdun kardeş cok merak ettim?

Bitcoin cash ben nakitim ödemeyim diyor Bitcoin'i şirketler alıyor yarın devletler alsa ne olacak madem bitcoin varlığa dönüyor. Bitcoin Cash üzerinden fomo gelebilir. Sadece bir akıl yürütmeydi. Ayrıca Bitcoin Cash Paypal desteği alması Litecoin ile beraber bir ödeme yöntemi olarak çalışacaktır.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Bitcoin her zaman varlık yerine para olarak görmüş biriyim ama varlık olarak nitelenecekse ve rezevr tutulacak sa muhtemelen Bitcoin Cash bu işin parası olacaktır.

bitcoinle,bitcoin cash arasında isim benzerliği dıısnda nasıl bir alaka kurdun kardeş cok merak ettim?
sr. member
Şirketlerin toplaması ve rezevr olarak bitcoin tutmaları ilginç tabi bu şirketler muhtemelen altın da tutuyor.

Bitcoin fiyatı 100 bine dayanirsa muhtemelen devletler devreye girip bir varlik olarak niteleyebilir mi ama bu bitcoinin çıkış amacını doğruluyor mu çok ilginç bir kulvara giriyoruz.

Şimdi bugün Avrupa'dan bir açıklama geldi Bitcoin para değil düzenleme yapabiliriz diye muhtemelen rezevr tutulan bir emtia falan yapacaklar. Çünkü Tesla gibi büyük şirketler rezevr olarak bitcoin tuttuğunu ayan beyan aciklamaya başladı. Tamam bir kurumsal furyası falan filan marttan beri topluyorlar tamam anladık ama  ama baba şirketler çıkıyor biz bitcoin topluyoruz diyor. Yarın örnek veriyorum HP bilgisayar firması çıktı ben bitcoin rezevr tutuyorum dedi neler olacak.

Yatırım tavsiyesi değildir.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Elon musk fitili ateşledi. bu hareket yaşanacak sert düşüş ihtimalini ileri bi tarihe ertelemiş hatta ortadan da kaldırmış olabilir. şu anda bitcoine olan güven hiç olmadığı kadar fazla.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Tesla gibi global bir şirketin elbet yüzlerce finans uzmanı vardır. Demek ki yakın zamanda daha fazla yükselebileceğini düşünüyorlar ki tepeden aldılar Bitcoinleri. Bir araştırma yapmış olmalılar. Aksini düşünürsek de "eğer Musk'ın tek bir talimatıyla" aldılarsa; ya çöpe atacak paraları çok ya da kafaları karıştırıp -hedef şaşırtıp- başka bir hamle yapma peşindeler. Yakında çıkar kokusu bakalım...

düzeltme diye diye 50k seviyelerine kadar geldi. bu saatten sonra 100k hayal değil sadece 2x'lik basit bir hedef durumunda. olumlu rüzgar devam ederse kısa sürede 100klara gelmesi şaşırtmaz.
Aynen hocam katılıyorum. Sert bi düzeltme gelmedi henüz. Gelenler var ama ara gazı gibiydi onlar. Belki de tek seferde yapacağını kısım kısım yapmıştır! Umarım öyledir...
Ama ben 100k için kolay olabileceğini söyleyemem! 10k'dan buralara kadar geldi tamam ama 50k x 2 basit diyerek küçümsememek lazım bu eforu. BTC'nin şimdiye kadarki en yüksek fiyatının ikiye katlaması, imkansız değil ama biraz zamana yayılabilecek bir şey. 100k'ya varana kadar çok fazla silkeleme yapabilir. Nihayetinde sabırlı olanlar kazanacaktır.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
düzeltme diye diye 50k seviyelerine kadar geldi. bu saatten sonra 100k hayal değil sadece 2x'lik basit bir hedef durumunda. olumlu rüzgar devam ederse kısa sürede 100klara gelmesi şaşırtmaz.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Keyifler yerinde mi gençler... Vurduk parayı şaka maka...
Pages:
Jump to: