Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 70. (Read 1109298 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
bu adamın ufak versiyonlarından dolu bizim forumda Smiley

yazık lan.bayagıda takipcisi var.

https://twitter.com/ErikVoorhees/status/1358798353962786820
full member
Activity: 588
Merit: 125
Kurumsal firma olarak alınmış ilk olay. Yani bu derece büyük bir kurumsal firmanın ilk alımı bu alım. Bu bence bir devrim Elon Musk kimseyi dinlemiyor. Daha o gün Amerika birleşik devleti ekonomi bakanı yellen karşı olduklarını falan söyledi. Başka merkez bankasının başkanı yine bir şeyler söyledi elon mükemmel cevap veriyor.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bitcoinin fiyatı güzel pump yedi teslanın alımından sonra.Elon muskun tweetlerinden sonra şirketi de alımını yaparak bitcoine desteğini gösterdi ve yeni bir ath gösterdi.
45 bin dolardan dönmüş şimdilik hafif bir geri çekilme oldu ama artacak gibi duruyor.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Uzun süre binanceye giriş yapılamadı birçok kişinin zarar etmesine sebep oldular. Telegram kanallarında insanlar isyan ediyordu.
sr. member
Hocam ne olmuş Binance'de? Ben güne geç başladım ve hesaba girmedim daha. Bakıma falan mı alınmş site yoksa başka bir durum mu var?

dondu kaldı ne olacak, log out yaptı beni.girmedim geri.15 dakika sonra ancak girdim.
birtek binance değil heryer patladı bir dakika içinde %10 artınca.
benimde krakende emirim vardı kaldıramadım.allhatan eşlememiş.

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Vay be! Bugün yine ATH yapmış gönlümün efendisi. Altları umarım çok ağlatmaz bu yükseliş; toparlanmaları baya zorlu oluyor. Neyse, yine de alım fırsatı olarak görülebilir. Ala ala bitiremedik:)
Bakın bu boğa 2017 sonu 2018 başındaki boğaya hiç benzemiyor. Hem BTC tarafında hem de altlar tarafında halen devam eden bir boğanın içindeyiz. Daha uzun süreli olacak gibi görünüyor bu bence. Herkes kendi alım-satım kararında iyi düşünsün. YTD!

Bitcoin için normal hamleler bence ama binance patladı ne kadar güvenilmez olduğu falan konuşuluyor...
Hocam ne olmuş Binance'de? Ben güne geç başladım ve hesaba girmedim daha. Bakıma falan mı alınmş site yoksa başka bir durum mu var?
sr. member
ne kadar çok bitcoin dusmeli meraklisi varmis bu forumda! bitcoin dusecek, bitcoin dusmeli, bitcoin sizin yuzunuzden dusmuyor... çok komiksiniz vallah.

donsuz gariban takımı hocam onlar.
gelip gelip aglar giderler mart ayından beri.
6k den 10k den alacaklardı guya Smiley

psikolojileride iyi değil bence,kolay değil dusecek diye 3k-4k den almayıp buraları gormek,ben birazda hak veriyorum.
gozunun onunde soyle hayatta bir kere gelecek bir fırsat var.sen iki uc kurus için kacırıyorsun dusunsene.
ulan duymussun erken girmişssin işte şans eseri bir şeklde bitcoine,al koy kenera 1-2 birşey.
ha 3k den almışsın ha 8 k den ne farkeder al işte.
yok bu uyanık takımı hep en ucuzdan, en dipten alacak  Grin
potansiyel meselesi biraz bu adamların hamurunda yok.
btc 2k dusse yine alamazlardı.1k beklerlerdi adım gibi eminim.

ben seviyorum buraya gelip aglamarını elleşme yazıktır.

bu arada herseyi değiştiren belgeyi okumak isteyenler için.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/0001318605/000156459021004599/tsla-10k_20201231.htm
legendary
Activity: 2338
Merit: 2591
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
geçenkinde mscafee şimdi tesla. Arkasından birçok şirketin geleceğinide düşünmüyorum elon abimiz piyasayı birkaç twitle manipüle edebiliyor bu aşırı kötü bir durum tamam btc fyatlansın ama ayağını yere basa basa fiyatlansın.

Binance resmen patladı.

Elinizdeki bitcoin'in tamamını satacağınızı söylediğinizde sizi uyarmaya çalışmıştım. Bütün paranızla bitcoin almak yada bütün bitcoinlerinizi satmak için bitcoin'in gelecek fiyatından %100 emin olmanız gerekir ancak bu mümkün değil. Bu piyasada fiyat hakkında bugüne kadar kim kesin bir dille konuşmuşsa yanıldığını bir çok kez gördüm.

Bir kaç sene önce varlığımın %10'luk dilimiyle satın almıştım ve uzun vadeli yatırım olarak bakıyorum. Hala gelişmek yada büyümek için çok fırsatı var bitcoin'in, bir gün fikrim değişirse belki bir kısmını satabilirim. Benim tahminim 2021 uzun ve güzel bir bitcoin senesi olacak ancak bu herhangi bir kesinlik içermediği için hiç bir zaman %100 işlem açmadım, her iki yönde de.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
geçenkinde mscafee şimdi tesla. Arkasından birçok şirketin geleceğinide düşünmüyorum elon abimiz piyasayı birkaç twitle manipüle edebiliyor bu aşırı kötü bir durum tamam btc fyatlansın ama ayağını yere basa basa fiyatlansın.

Binance resmen patladı.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Tesla 1.5B Bitcoin satın aldı deniyor.

Bitcoin roket.

Elon yine yapacağını yaptı. 2020ye damgasını vurdu 2021de de devam edecek gibi görünüyor.

Şimdi diğer şirketler de Musk'ı takip ederse muazzam bir fiyat hareketi gelecektir.

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Bitcoin için normal hamleler bence ama binance patladı ne kadar güvenilmez olduğu falan konuşuluyor fırsat kaçtı diyenler bugün bu başlangıç 55k mı olur 60k mı yoksa 100k mı olur ama artık yükselecek daha yukarılara bitcoin bence inşallah beklediğimiz güzel günler yakın
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
55 bin yolcuğunu bulltrap olunmazsa beklenildiği gibi geliyor insan acayip hissediyor. 7-8 ay önce 3 bin dolara satılan şey 45 bin dolara çıkmış bir acayip piyasadayız gerçekten.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
Tesla 1.5B Bitcoin satın aldı deniyor.

Bitcoin roket.
full member
Activity: 233
Merit: 101
ne kadar çok bitcoin dusmeli meraklisi varmis bu forumda! bitcoin dusecek, bitcoin dusmeli, bitcoin sizin yuzunuzden dusmuyor... çok komiksiniz vallah.

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
yeniden 40k'nın üzerindeyiz. 50 günlük ortalamanın üstünde kaldığı sürece yükselmesi şaşırtmaz demiştim. hala aynı fikirdeyim. 50 günlük ortalama şu anda 32500 seviyelerinde.
50 gün aşağı 50 gün yukarı, tek indikatörle iş yapmak teknik analizin doğasında yok. birkaç indikatör ile desteklemek lazım, ikili tepe yaptı 3lü 4 lü yaptı , üçgenden aşağı kırması lazımdı ama deneyimsiz yatırımcı btc eth aldı ,reddit tayfası ve elon musk u takip eden mallarda baya btc-eth-doge aldı bunların parası bitince geri gelir.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
yeniden 40k'nın üzerindeyiz. 50 günlük ortalamanın üstünde kaldığı sürece yükselmesi şaşırtmaz demiştim. hala aynı fikirdeyim. 50 günlük ortalama şu anda 32500 seviyelerinde.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Bitcoin şaşırtmayı seviyor büyük oranda bu işten anlayanları bence trenden indirdiler.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
50 bin doları görsek bu sefer güzel olur.Ben düşer diyordum ama yanılttı açıkcası.Küçük bir düzeltme alıp tekrar yoluna devam ediyor yeni bir ath gelebilir artık. 40 bin 300 dolara kadar gelmişken 42 bin doların üstüne çıkıp yeni bir ath görmeden düşmez umarım Cheesy
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
30 binden satanların gözleri yaşlı, yola devam. Grin

Bitcoin Price (BTC) $40,118.13
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Biden teşvik gazını verdi borsalarda olumlu hava devam ediyor balonu devam ettirecekler gibi.

O zaman dans: https://www.youtube.com/watch?v=WEMCYBPUR00

Not: Bitcoinde değilim.

YTD
Pages:
Jump to: