Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 76. (Read 1109298 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
yeniden 40kları görüp biraz aşağısına düştü. sert bi düşüş gelmedikçe kısa sürede 50k'ya gelebileceğini düşünüyorum. 2 hafta içinde görmemiz sürpriz olmaz.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bitcoin yine 40 bin dolara geldi dayandı. Geçemezse bir miktar gevşer ama hacimli geçtiği zaman 50 bin dolara ulaşması çok kısa sürecektir.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bitcoin yeniden harekete geçti bugün. Yüzde 10un üstünde değer kazanarak tekrardan 40 bin doları gün içinde görmüş oldu.Bir kaç saattir ayni şekilde devam ediyor.39 bin ila 40 bin arasında.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
yeniden 36k seviyelerine geldi. beklenen düzeltmeyi hızlı bir şekilde yaptı bence. şimdi hareketine kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.

36500 üstünde kapanış yapmadığı müddetçe geri çekilebilir deniliyor. Her ne kadar yükselecek diye düşünsem de herkes ağız birliği etmişçesine konuşunca insan şüphe etmiyor değil.

Teknik değil taktik analiz lazım. Benim kafam rahat kendi metotlarım var. Fiyatta beni enterese etmiyor isterse 30 isterse 37 olsun

Açıkçası bu piyasada çoğu zaman ne teknik ne temel analiz işe yarıyor. Teknik analiz insanlar işe yaradığını düşündüğü için yarıyor bazen. Yani aslında etkili olan şey sürü psikolojisi olmuş oluyor. Son düşüş ve sonrası toparlanma. Bin bir yere bağlanabilir ancak tek tek düşündüğünüz de hiçbirinin aslında önemi yok. Bu piyasanın eskileri bile sık sık terse düşebiliyor. Öyle havayı koklamak da boş yani. Kar nerede alınmalı bunu bilmek şansımıza da o hedefler gelince aç gözlü olmamak en önemli şey sanırım.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
yeniden 36k seviyelerine geldi. beklenen düzeltmeyi hızlı bir şekilde yaptı bence. şimdi hareketine kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.

36500 üstünde kapanış yapmadığı müddetçe geri çekilebilir deniliyor. Her ne kadar yükselecek diye düşünsem de herkes ağız birliği etmişçesine konuşunca insan şüphe etmiyor değil.

Teknik değil taktik analiz lazım. Benim kafam rahat kendi metotlarım var. Fiyatta beni enterese etmiyor isterse 30 isterse 37 olsun
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel

sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Altcoin lere hiç güvenim yok, al sat yapayım BTC artırayım diyorum btc cıksada düşsede hem usd hem btc bazında zarar yazıyor. Yıllardır bi akıllanmadım gitti. Alt bitcoini koy cuzdanda kalsın dimi..

Bir kere bitcoin merkeziyetsiz bir yapı olmayı yitirdi. Bitcoin en tehlikeli en pis adamların kitleleri gaza getirerek manipülasyonun kralını yaparak para kazandığı dinamik, ilkesiz ve kuralsız bir sistem.

Bitcoin dibine kadar merkeziyetçi dibine kadar eşitsizlikçi bir yapıdır. Bu yapıda kurtlar ve kuzular var. Diğerlerine gelince onlar da kurt yada kuzu olacağı günü beklkiyorlar.

Bitcoin fanlarının bu efendiler karşısında tutunma yada direnme şansı yok. Ortada bir rulet var yada bir poker oyunu. Kazanmak istiyor musunuz? Onlar gibi düşünün? Sabırlı ve dirençli olun. Ve en önemlisi de sizin kazancınız hangi vadede? uzun mu kısa mı?

Bu soruları cevaplayınca kafanızda rahat olacaktır.

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Altcoin lere hiç güvenim yok, al sat yapayım BTC artırayım diyorum btc cıksada düşsede hem usd hem btc bazında zarar yazıyor. Yıllardır bi akıllanmadım gitti. Alt bitcoini koy cuzdanda kalsın dimi..

Dominans çok yüksek 70'te altcoinlere güven dipte önümüzdeki yıllarda 35'lere gelecektir o zaman altcoinlere güven yerine gelecektir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Tüm shortçuların cebindeki son kuruşa kadar alasıya kadar düşürmeyecekler kaldıraç girenleri ham yapıyorlar sürekli. Günlük ortalamaya bile yaklaşamıyor ama shortçuların ceplerindeki son para bittiğinde bir anda 18 bin 20 binlerde uyanacağız Smiley O güne kadar bullish gidecektir.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
beklenilen düzeltme geliyor gibi görünüyor. bu kadar kısa sürede bu kadar düşmesi birçok kişide güven kaybı oluşturmuş olabilir. 50k beklentisi bi süre rafa kalktı bence.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Hep aynı şey; fiyat yükseliyor reklamlar, haberler dönüyor ardından bir daha bayrak çekiyor sonra fısıltı gazetesi başlıyor reklama eş, dostta geliyor.
işi bilenlerin kar satışlarını fırsat bilenler sert satış yapıp hamsileri ürkütüyor, onlar da kokudan zararına satıyor derken parasına para katan bitcoinine bitcoin katıp devam ediyor.

Hayırlı işler.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
Şuan yapılan acemi yatırımcının elinden parasını söğüşleyip ekmeye yağ sürer gibi almak

Yerel borsalar kan ağladı millet sattıkça sattı dahada sattılar.  Piyasadan bihaberdar satışlar yedi.

Acemiler olacak ki düzen bozulmadan iyi bir şekilde işlemeye devam etsin. Kulaktan dolma bilgilerle zengin olma hayaliyle piyasaya girenler bir şekilde kaybetmeye mahkumlar. Dünyadaki tüm borsalarda yoğunluktan dolayı işlemler aksadı ama bizdekiler bu sefer gerçekten sınıfta kaldı.

Düzeltmeyi de gördüğümüze göre ileriye bakabiliriz Smiley
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Şuan yapılan acemi yatırımcının elinden parasını söğüşleyip ekmeye yağ sürer gibi almak

Yerel borsalar kan ağladı millet sattıkça sattı dahada sattılar.  Piyasadan bihaberdar satışlar yedi.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Balon gibi şişti şişti en sonunda patlattılar ama bu kısa bir balonmu yoksa balonun devamı gelecekmi acaba merak ediyorum. Bir düzeltmede olabilir bu durum izleyip göreceğiz.

Bence tabiki düzeltme hocam 2 gün önce zaten düzeltme geleceğine dair mesajda tahminimi yazmıştım Wink

Film daha yeni başlıyor Ayşe teyzeler , Fatma ablalar , Hüseyin abiler daha yeni giriş yapıyor çok fazla ürkütme yapacaklarını sanmam;D

Bitcoin'e inanmaya devam inananlara selam olsun Smiley

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Bir şey olmaz düştüğü gibi çıkmasını bilir btc her zaman böyle oldu biz boğanın başındayız tepeden satan çok şanslı bu fiyatlardan geri toplayacak btclerini miktar önemli değil dolar bazında önemli olan btc artırmak biden tonla para dağıtacak bunların çoğu btcye kayacak gibi gözüküyor daha çok artar bu btc
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Balon gibi şişti şişti en sonunda patlattılar ama bu kısa bir balonmu yoksa balonun devamı gelecekmi acaba merak ediyorum. Bir düzeltmede olabilir bu durum izleyip göreceğiz.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Ben zarar etsem bile edilen zararı görmüyorum bakmıyorum.Düşmesi adet arttırmam için fırsat oluyor cok ciddi bir geri cekilme yaptı ve devamını gelicegini düşünüyorum,kurumsal firmalar ve balinalar aldılar tabi karını btcden şimdi tekrardan altcoin topluyacaklar herzamanki gibi olan kücük yatırımcıya oluyor paniğe gerek yok.Düzeltme yapıcagını zaten düşünüyordum bende.
Pages:
Jump to: