girin 2017 başlıklarına 2018 ocak ayı yazılarına bakın orda bunları hep yazdık (okuduk daha çok)
ath yaptımı pılını pırtını toplayacaksın(nasıl anladın ath yi (bu daha çok teknik bir durum bak grafiğe konuşuyor resmen)) , ben ciddi bir kısmını sattım eldekilerin kalanlarıda kullanıyorum diye satmadım (sanayide kromaja lazım oluyor
)
sonuçta klasik hareketini yaptı burdan sonrası şelale , kan gölü , altlarda .oku yedi bitcoin şelaleyken altlar parti verecek değil yani bu şekilde düşüşe dayanamazlar.
2013-2017 bunlar hep yaşandı, biz filmi daha önce seyretmiştik yorumu beklerdim adam hala üçgen bitiminde ne olur diyor aşağı abi aşağı
daha ne olsun.
Artık düşer mi değil dip neresi sorulmalı fibonacciler, toriçelliler (
)çalışılmalı ben 10k ya gelir ordan geri zıplar yeni üçgenini çizer birkaç üçgen daha aşağı kırılımlı yz aylarına 5-10 k bandında gireriz diyorum. Adam arıyor alıp 3 sene bekleyeceğim diyor 40bin de
Aferin tam şimdi gir. Ben satarken kim alıyor iye merak etmiyorum biliyorum yeni yatırımcıyı kaz gibi koşarak alıyorlar nasıl umutlular bir de görseniz yazık ,artık 20 den 40 a geldiği için piyasa belli ki doymuş sonraki ath öyle 5-10 kat olmaz belki 50 yi bile bulmaz ancak 10-20 sene sonra tekrar bakarız.
Bekleyen arkadaşlar 2024 gibi bir ihtimal bu seviyelerden tekrar satma sanşını bulur yada mezara götürebilirler koinlerini