Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 766. (Read 1110306 times)

hero member
Activity: 826
Merit: 1000
evet yeni düşüş dalgası geliyor 200 altı olucak sanırım.
Btcturkte hala baya primli suan millet uyanamadi daha sanirim.

Sorun milletin uyanmasında uyanmamasında değil kimse elindekini düşük fiyattan satmak istemez elbette. Btcturk'de şu an olması gereken fiyatın 40 TL üstünde fiyatlar bu da gayet normal satıcı yok bu fiyata verecek alıcılar da yüksekten almak istemiyor haliyle.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Btcturkte hala baya primli suan millet uyanamadi daha sanirim.
hero member
Activity: 625
Merit: 500
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Btcturkte en dusuk 7.42 gorunuyor gece biri hata falan yapmadi dimi? Btcturkun hatasidir bu dimi ole bisi olduysa 7tlden alan kimse sevincten agliodur simdi

muhtemel hata benim alım emrim vardı gerçekleşmemiş😀
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Btcturkte en dusuk 7.42 gorunuyor gece biri hata falan yapmadi dimi? Btcturkun hatasidir bu dimi ole bisi olduysa 7tlden alan kimse sevincten agliodur simdi
hero member
Activity: 840
Herkes ya erkenden uyudu ya da cumartesi dışarıda, hacim 60-70 civarındaydı şu anda 127 olmuş, yavaş avaş bizim borsamızda tepki göstermeye başladı.

200$ altını bu gece görür müyüz?

siz yukarda notu dustukten sonra satislar baslamisti, ama ciliz kaldi duruldu sonra, simdi tekrar vermeye basladilar ciddi sekilde, bitstamp ve coinbase de eslik ediyor bu sefer.. panik baslarsa, sabaha 1xx li rakamlarla uyanabiliriz..

ama btcturk uyeleri icin sikinti yok, pazar sabahi ilk kalkan zararsiz cikar, su uyur para uyumaz..
hero member
"OKCoin bütün gün boyunca yavaş yavaş çaktırmadan aşağı doğru indi, 2-3 saat içerisinde bende sert bir şekilde aşağı düşüş bekliyorum."

Tahmin ettiğim gibi düşüş başladı, bakalım nerede duracak.

20 dolara yakin dustu, btcturk 5 lira bile dusmedi,

ekonomimiz saglam temeller uzerine kurulu ondandir..
hero member
bugun btcturkteki islem hacmi gercekten goz doldurucu

56 btc ile rekor kiriyor.
hero member
Activity: 938
çıkmıyorsa da düşse bari.

satıp kazanamıyoruz bari ucuza alıp kazanalım mantığı
haksız da değilsiniz Smiley
Bir kara cuma olsa, 100 dolar altı görse Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
çıkmıyorsa da düşse bari.
hero member
exchange uygulamasında kullanıldığına göre bu anlamdadır.
full member
Activity: 133
Merit: 100
translate kullanmadınız değil mi Smiley
hero member
Arkadaşlar bir exchange uygulaması türkçeleştiriyorum da pair diye bir kelime var ne anlama geliyor türkçesi.

eş, eşleşmek

Bu arada soru çok alakasız başlık altında sorulmuş, söylemeden geçemedim.
hero member
Arkadaşlar bir exchange uygulaması türkçeleştiriyorum da pair diye bir kelime var ne anlama geliyor türkçesi.

eş, eşleşmek
full member
Activity: 133
Merit: 100
hero member
Bu kadar olumsuz düşünce çok yersiz, daha önce hiç borsaya, forex'e, döviz işlemlerine bulaşmamış olanlar su yüzüne çıkıyor. sürekli kazandıran bir enstrüman yoktur bu dünya üzerinde. Çıkmalı ve düşmeli aksi halde kazandırmaz her düşüş bir fırsat bu neden bu kadar sorun oldu anlamak mümkün değil.

Bir sorun yok ki düşüp çıkmakta serbest Smiley biz sadece yönünü bulmaya çalışıyoruz ona göre işlem yapıcaz .

Bu tür piyasalarda satınal unut sistemi çalışır. Dünya üzerindeki en zengin yatırımcılar on yıllarca aldıkları hisse senetlerine dokunmadan beklerler, daha önce bitcoin bugün al yarım saat sonra zengin ol aracıydı o devir kapandı her düşüş bir alım fırsatı artık. her ay maaşınızın küçük bir kısmını bu işe ayırsanız 5 sene sonra meyvelerini toplarsınız.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Bu kadar olumsuz düşünce çok yersiz, daha önce hiç borsaya, forex'e, döviz işlemlerine bulaşmamış olanlar su yüzüne çıkıyor. sürekli kazandıran bir enstrüman yoktur bu dünya üzerinde. Çıkmalı ve düşmeli aksi halde kazandırmaz her düşüş bir fırsat bu neden bu kadar sorun oldu anlamak mümkün değil.

Bir sorun yok ki düşüp çıkmakta serbest Smiley biz sadece yönünü bulmaya çalışıyoruz ona göre işlem yapıcaz .
hero member
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
iyice uyuttular piyasayi,

bu sessizlik pek hayra alamet degil..

btcturktte piyasanin uzerine cikmis durumda, yariya yariya konsolide olduk ama , bir yanim al bir yanim sat diyor..

Ben 2 gün öncesine kadar yükselişten yana ümitliydim ama bu kadar sessizlik beni de bozdu ibrem düşüşe kaydı Smiley
hero member
iyice uyuttular piyasayi,

bu sessizlik pek hayra alamet degil..

btcturktte piyasanin uzerine cikmis durumda, yariya yariya konsolide olduk ama , bir yanim al bir yanim sat diyor..

Jump to: