Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 78. (Read 1109298 times)

member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Bitcoin her zaman şaşırtmayı sever:) herkes sürekli yükselecek demeye ve  almaya başladı bence ufak bir sirkeleme yapacaklar ancak hiç kimse sonucu bilemiyor yanılma payımda var Lips sealed
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
Hiç düşecek gibi bir tipi yok ama şu noktada en kötü stabil kalırsa yaptığımız yatirimlardan çok iyi geri dönüşler alacağız. Umarım yoluna devam eder.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Bitcoin'in yükselişi karşısında düştü, düşüyor, düşecek diyenleri çok benzettiğim bir olay var; sulu derbide frikik kullanan Tümer Metin'in sahaya atılan cisimler karşısında "Atın atında biz de daha çok atalım" demesi gibi davranıyor bitcoin.

hocam insanlar savunma mekanizması olarak yapıyorlar onu.
psikolojilerini ayakta tutabilmek için.
düşünsene 20k den satmışsın ATH geldi diye,su an fiyat 42k e dayandı.nasıl teselli edeceksin kendini?
bende 20-25 aralıgından bir ton sattım çok üzgünüm.allaha sukur hepsini satmamışım diyorum kafayı yerdim şimdi.
yinede düşssün geri alayım derdim.
su anda ben bile istiyorum yani düşssün biraz altlar duzelsin sattıgımı geri alayım diye.
ama ne yazık ki hiç sanmıyorum...
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
41 bin doları da gördük, neden bilmiyorum bu sefer çok keyif alıyorum. Düşeceğine dair bir düşüncem yok, en azından 70-80k civarına kadar bu şekilde kademe kademe gidecekmiş gibi geliyor. Her gün böyle %5-10 arası yükselmeye devam ederse dediğim yere ulaşması da çok uzun sürmez Cheesy
Bence hala yolun başındayız Smiley
member
Activity: 454
Merit: 37
tehlikeli sular. normal insanların alma derecesi bitirdiler.para parayı cekiyor.bir savaş var gibi sen degil ben kazacam Cheesy
sr. member
şunuda unutmayın bitcoin son ATH yaptıgında 9 ay boyunca arttı
9 adet aylık pozitif mum yani.

su anda 3.aydayız henüz...

edit:grafiğide ekledim.
kaynak: twitter

legendary
Activity: 2338
Merit: 2591
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bitcoin'in yükselişi karşısında düştü, düşüyor, düşecek diyenleri çok benzettiğim bir olay var; sulu derbide frikik kullanan Tümer Metin'in sahaya atılan cisimler karşısında "Atın atında biz de daha çok atalım" demesi gibi davranıyor bitcoin.

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
41100 usd yi gördük döndük. Cidden kontrolsüz yükseldiğini düşünmeye başladım bu kadar hızlı hareketler yapmasını korkutucu buluyorum bir günde 3k  düşüyor 4k geri geliyor arkadaş.
sr. member
40k yeniden ele geçirilmesi cok onemliydi.hemde ne ele geçirme bir anda vurdu geçti.
düşsun diyemiyorum gonlum el vermiyor ama 5-6 ay 40k de kalsada altlar toparlansa cok guzel olur.
sr. member
Activity: 1652
Merit: 304
kycfree
Bitcoin an itibariyle tekrardan 40 bin doların üzerinden işlem görmeye başladı yaşanılan küçük düzeltmeler artık panik yaratmıyor herkes gözünü kısa vadede 50 bin dolar orta vadede ise 100 bin dolara doğru çevirmiş durumda.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
çoğunluğumuzun portfoyu btc değilse, yükselmeye devam edecek  Grin

Ben düzeltmeyi ve yatay gitmesinin hayırlı olacağını aksi halde çok üzülen olacağını düşünüyorum. Abarttılar Bitcoin'i bu seviyede tutamazlar kendileri de biliyorlar, maliyetler belli. 1 e 4 veriyor artık madencilik böyle bir para altın madenciliğinde yok. O zaman son seçenek olabildiğince yükseltip yukardan aşağıya vurduracaklardır. Arada kalana geçmiş olsun.

3 yılın ardından tüm yükselişi 1 aya sığdırmakta piyasaya şaka gibi geldi. Rezalet puanım çok büyük veremeyeceğim.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
çoğunluğumuzun portfoyu btc değilse, yükselmeye devam edecek  Grin

Her tarafta düşecek diye sızlanmalar arttığına göre BTC alamayanlar hala çoğunlukta.
Yön yukarı devam görünüyor ama korkan çıkabilir. Wink
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
çoğunluğumuzun portfoyu btc değilse, yükselmeye devam edecek  Grin
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
50k'yı göremeden düşecektir bence. 50k şu anda tutanlar için psikolojik sınır bence. eğer bi düzeltme gelecekse 50k seviyelerine yakın bir yerden gelecektir.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Yataya bağlaması hayrına olacaktır.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
50-60 k hedefine gidecek gibi duruyor ancak buraya kadar aralıksız çıkacağını düşünmüyorum herkes kar ederse nasıl olacak bu iş Grin
Herkes şuan giriş yapıyor piyasaya yeni girenleri bir şekilde öpmeleri lazım  diye düşünüyorum Kiss
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçmiş yıllardaki halvinglere baktığımızda, ATH yapma süresi minimum 1 seneyi bulmuştu. İlkinde 369 gün sonra, ikincisinde de 526 gün sonra gelmişti zirve fiyatları. Dolayısyla bu sene yaşadığımız son halvingten sonra da benim tahminim 2 seneyi bulmasını yönündeydi. Fakat eğer ki bu sene sonuna kadar 20k USD aşılırsa en hızlı yarılanma sonrası ATH'yi görebiliriz. Fakat yarılanma sonrası beklenen asıl ATH 20k değil, çok daha fazlasıdır. Buraya ulaştığında geri çekilebilir, belki 10k'ya da düşebilir. Son tahlilde, aylar sonra görebileceğiz aslında esas zirveyi!

Şunları da gözardı etmemek lazım...
1. Birinci yarılanma sırasında BTC fiyatı 12 dolardı. Yaklaşık 1 yıl sonra 994 dolara ulaştığında 82x artmış oldu.
2. İkinci yarılanma sırasında BTC fiyatı 650 dolardı. 20.000 dolara ulaştığında 30x artmış oldu.
3. Üçüncü yarılanma sırasında BTC fiyatı 8.500 dolardı... Devamını gelecekte editlerim artık:)

18 Kasım tarihinde yazmıştım yukarıdaki postu! Şu anda yarılanma anındaki fiyata göre 4.7x yapmış oldu: 40000/8500 = 4.7
Tahminim, inişler-çıkışlar sonucunda minimum 10x yapması yönünde. Yani 85k USD! Geçmiş yıllara bakarsak 82x'den aşağıya doğru ikiye bölünüyor katlamalar. Fakat fiyat giderek yükseldiği için astronomik oluyor. YTD!
legendary
Çok tatlı bir düzeltme geldi birileri 40.000 usdyi hedef olarak görmüş ve satışa döndü işte şahsen düşüş konusunda beklediğim korkutucu durumlar bunlar.
Zamanında çok ciddi zararım oldu ve zararın bir kısmını yükselişte çıkarttım üstü kar durumundayım. Şuan piyasada olmayı çok tehlikeli buluyorum paramızın değersizliği basit bir düşüşte çok ciddi rakamların değişmesine sebep olabiliyor sonuçta 1ooo usd 7300 tl.

bu yıl btc'nin 100.000 usd'yi göreceğini kesinlikle düşünmüyorum bir sonraki sefere bırakacaklardır ve bir sonraki seferde artık devletlerinde bu işin içinde resmi olarak olacaklarını sanıyorum.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
40 bin doları geçti ve her geçen gün üzerine birkaç bin usd koyuyor ve bu iyice korkuymaya başladı beni arkadaş ne oluyor bu piyasaya tamam çok yeni ve işin başında olabilir ama unutmamak gerekli hiçbirşey sonsuza doğru sürekli olarak yükselmez.

Kimse sonsuza kadar sürekli yükselecek demiyor zaten. Grin
2 yıldır yaşanan ayı piyasası korkutmuyor ama yükseliş korkutuyorsa zayıf elleri hemen dışarı alabiliriz. Wink
legendary
40 bin doları geçti ve her geçen gün üzerine birkaç bin usd koyuyor ve bu iyice korkuymaya başladı beni arkadaş ne oluyor bu piyasaya tamam çok yeni ve işin başında olabilir ama unutmamak gerekli hiçbirşey sonsuza doğru sürekli olarak yükselmez.
Pages:
Jump to: