Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 77. (Read 1110009 times)

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
yeniden 35k seviyelerine gelmiş. düşüş bi kaç gün daha devam edip kartopu etkisi yaratmasından korkuyorum. 2017 yılında böyle bir düşüşe şahit olmuştum.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
insanları korkuttular ancak bu hafta güzel bir yükseliş bekliyorum teşvik paketlerini açıkladılar. YTD Cool
member
Activity: 756
Merit: 17
çok sert yükselip artıyor. günde %10 oynaması hiç de hayra alamet değil bence. sağlam bi düşüş gelme ihtimali olduğu gibi sağlam bir yükseliş de gelebilir.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre.
2 ay sonra 10bin altı bile görebilir zirveden düşünce, nereye hayal  Kiss

Şu sitede yazıkları ile ufkumu açan tek bir kişi gördüm Smiley)

Bana şu anki durum 2017'yi hatırlatıyor. Ciddi bir kırılma yaşanacak gibi. Yine pek çok kişi üzülecek. hayalci olmayın gaza gelmeyin. 19 k iken 15 e hayal diyenler 3800 ile uyandılar Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Net olarak bir belirginlik var gibi etherum biraz daha yerini korumaya çalışıyor gibi ama btc daha aşağı yönlü hareket ediyor gibi bakalım sert hareketlerin sonucu ise altları kötü etkiliyor buda bir nevi sıkıntı yaratıyor açıkcası.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Uzun zaman sonra derin nefes aldım. Ben aldıktan sonra düşüş başlayınca bir panik oldum lakin gerek yokmuş. Boşu boşuna o kadar panik yaptım. Asla satmam 50000 dolar değeri yakındır. Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre. Hedefimiz en kısa zamanda 100000 gelmesini beklemektir.

Siz yine de fazla gaza gelmeyin. BTCnin tersi de terstir geçenlerde gördüğümüz gibi. Bir gün 1 milyon dolar olacağına eminim. Ancak o günlere kadar bu yatırımınızı unutabilecekseniz büyük beklentilere girin derim. Kar ile çıkış yapmayı bilmek de önemli bir yetenektir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Uzun zaman sonra derin nefes aldım. Ben aldıktan sonra düşüş başlayınca bir panik oldum lakin gerek yokmuş. Boşu boşuna o kadar panik yaptım. Asla satmam 50000 dolar değeri yakındır. Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre. Hedefimiz en kısa zamanda 100000 gelmesini beklemektir.

20 bin dolardan sonra 3500 dolar da hayal geliyordu insanlara, 3500 den sonra 10000 de hayal geliyordu 45000 oldu.

Hayaldi gerçek oldu

İnsanlar çıkarken kazandığı gibi düşerken de kazanıyor, alarak artırmak isteyenler gibi baskılayıp düşürenler de olacak...
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Daha bundan sonra 10000 dolar değerleri hayaldir bana göre.
2 ay sonra 10bin altı bile görebilir zirveden düşünce, nereye hayal  Kiss
full member
Activity: 588
Merit: 125
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
sert hareketleri altları çok kötü etkiliyor. belirsizliğin olduğu yerde insanlar altlardan kaçıp btc-eth-usd üçlüsüne geçiyor. kaç olacaksa olsun da yatay bir seyire geçsin artık.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
50k göreceğine inanan insanlardanım ancak bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum.
Son yaşadığımız düzeltme gibi 2-3 düzeltme olacak veya biraz yatay seyir yaparak altların canlanacağını düşünüyorum.
Ancak tabiki kimse sonucu bilemez.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
yeniden 40kları görüp biraz aşağısına düştü. sert bi düşüş gelmedikçe kısa sürede 50k'ya gelebileceğini düşünüyorum. 2 hafta içinde görmemiz sürpriz olmaz.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bitcoin yine 40 bin dolara geldi dayandı. Geçemezse bir miktar gevşer ama hacimli geçtiği zaman 50 bin dolara ulaşması çok kısa sürecektir.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Bitcoin yeniden harekete geçti bugün. Yüzde 10un üstünde değer kazanarak tekrardan 40 bin doları gün içinde görmüş oldu.Bir kaç saattir ayni şekilde devam ediyor.39 bin ila 40 bin arasında.
full member
fallenangel
yeniden 36k seviyelerine geldi. beklenen düzeltmeyi hızlı bir şekilde yaptı bence. şimdi hareketine kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.

36500 üstünde kapanış yapmadığı müddetçe geri çekilebilir deniliyor. Her ne kadar yükselecek diye düşünsem de herkes ağız birliği etmişçesine konuşunca insan şüphe etmiyor değil.

Teknik değil taktik analiz lazım. Benim kafam rahat kendi metotlarım var. Fiyatta beni enterese etmiyor isterse 30 isterse 37 olsun

Açıkçası bu piyasada çoğu zaman ne teknik ne temel analiz işe yarıyor. Teknik analiz insanlar işe yaradığını düşündüğü için yarıyor bazen. Yani aslında etkili olan şey sürü psikolojisi olmuş oluyor. Son düşüş ve sonrası toparlanma. Bin bir yere bağlanabilir ancak tek tek düşündüğünüz de hiçbirinin aslında önemi yok. Bu piyasanın eskileri bile sık sık terse düşebiliyor. Öyle havayı koklamak da boş yani. Kar nerede alınmalı bunu bilmek şansımıza da o hedefler gelince aç gözlü olmamak en önemli şey sanırım.
sr. member
yeniden 36k seviyelerine geldi. beklenen düzeltmeyi hızlı bir şekilde yaptı bence. şimdi hareketine kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.

36500 üstünde kapanış yapmadığı müddetçe geri çekilebilir deniliyor. Her ne kadar yükselecek diye düşünsem de herkes ağız birliği etmişçesine konuşunca insan şüphe etmiyor değil.

Teknik değil taktik analiz lazım. Benim kafam rahat kendi metotlarım var. Fiyatta beni enterese etmiyor isterse 30 isterse 37 olsun
full member
fallenangel

sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
sr. member
Altcoin lere hiç güvenim yok, al sat yapayım BTC artırayım diyorum btc cıksada düşsede hem usd hem btc bazında zarar yazıyor. Yıllardır bi akıllanmadım gitti. Alt bitcoini koy cuzdanda kalsın dimi..

Bir kere bitcoin merkeziyetsiz bir yapı olmayı yitirdi. Bitcoin en tehlikeli en pis adamların kitleleri gaza getirerek manipülasyonun kralını yaparak para kazandığı dinamik, ilkesiz ve kuralsız bir sistem.

Bitcoin dibine kadar merkeziyetçi dibine kadar eşitsizlikçi bir yapıdır. Bu yapıda kurtlar ve kuzular var. Diğerlerine gelince onlar da kurt yada kuzu olacağı günü beklkiyorlar.

Bitcoin fanlarının bu efendiler karşısında tutunma yada direnme şansı yok. Ortada bir rulet var yada bir poker oyunu. Kazanmak istiyor musunuz? Onlar gibi düşünün? Sabırlı ve dirençli olun. Ve en önemlisi de sizin kazancınız hangi vadede? uzun mu kısa mı?

Bu soruları cevaplayınca kafanızda rahat olacaktır.

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Altcoin lere hiç güvenim yok, al sat yapayım BTC artırayım diyorum btc cıksada düşsede hem usd hem btc bazında zarar yazıyor. Yıllardır bi akıllanmadım gitti. Alt bitcoini koy cuzdanda kalsın dimi..

Dominans çok yüksek 70'te altcoinlere güven dipte önümüzdeki yıllarda 35'lere gelecektir o zaman altcoinlere güven yerine gelecektir.
Pages:
Jump to: