Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 832. (Read 1109535 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
Bitstamp 460$ altını test ederken, dolar kuru 2.15lerdeyken 1060 TL civarında satış baskısı daha azdı, şimdi 485$ fiyat var, dolar kuru 2.20ye dayanmış sadece 1060 TL civarında 10 btc satış bekliyor, anlayan varsa beri gelsin..
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
25$ bandında gidip geliyor uzun zamandır.İpini aşağıya ya da yukarıya doğru koparsa da önümüzü görsek.
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
btc için btc-e yi takip diyorsunuz bitstampi mi işlem hacimleri birbirine yakın ama sanki btc-e daha piyasa belirleyici gibi geliyor bana

btc-e, çok nadiren piyasa belirleyici, orada daha ziyade botların savaşı var.
okcoin şu anda baya bi belirleyici gibi duruyor.
full member
btc için btc-e yi takip diyorsunuz bitstampi mi işlem hacimleri birbirine yakın ama sanki btc-e daha piyasa belirleyici gibi geliyor bana

Btc-e'de fiyatlar biraz daha düşük seyrediyor ama birbirlerine yakınlar. Benim verdiğim değerler bitstampten..
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
full member
Bitstampte 480$ bandı da kırıldı, şu an fiyat 490$ ve yukarı yönlü hareket ne kadar devam eder bilmiyorum AMA bir üst sınır 525$..
full member
Btc ile alakası olmadığı açıkta,Btc piyasası çakmak gazıyla çalıştığı için fiyatta ufak bir düşüş ve alım için bir şans doğarmı derdindeydim.

Son birkaç gündür hashrate'e bakarsan 230 Ph/s'lere varan hız, son zorluk artışından sonra, özellikle btcnin mevcut değeri baz alındığında, dün itibariyle 179 Ph/s'ne düştükten sonra ufak bir toparlamayla 200 Ph/s'e geri geldi. Demek istediğim maliyetleri hesaplayan madenciler, bu fiyattan satacağıma satmam gerekirse üretimi keserim diyorsa, 450$ın altı (1000TLnin altı) bence ÇOK ZOR duruyor.

Önünde 2 seçenek var:

- 1050 TLnin üzerine çıkmadan (şu anda bile 480$ * 2.21 = 1060 TL olmasına rağmen) treni kaçırmadan biraz al. EVET bu bir yatırım tavsiyesidir. Bu tavsiyeden dolayı para kazanacak olan bana gelip sağolasın demeyeceğine göre kaybederse de (?!) bana gelip birşey demesin..
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Btc ile alakası olmadığı açıkta,Btc piyasası çakmak gazıyla çalıştığı için fiyatta ufak bir düşüş ve alım için bir şans doğarmı derdindeydim.

Benim kisisel fikrim su anda alinabilecek en iyi fiyatta +/- %5 lik deger icin halen alinabilecek en iyi deger oldugunu dusunuyorum. Dedigim gibi kisisel fikrim, yatirim tavsiyesi degil.
legendary
legendary
Btc'yle alakası olmayan ama btc'nin dalgalanmasına neden olan osuruktan projeyi kastediyorum.

Aynen dedigin gibi oldu zaten. Daha evvel burada konustuklarimizdan farkli hic bir sey cikmadi. Her zaman ki Apple ambalaji  Cheesy
Adamlar yeni telefona NFC chipi koymuslar, Visa, Master ve Amex ile anlasmislar, sen kartinin fotosunu cekip bilgileri tele kaydediyorsun, sonra bizim iett deki akbil misali pos cihazina dokundurup odemeni yapiyorsun. Kripto paralar ile alakali herhangi bir sey yok. Adam bu kart islemlerinden kucucuk bir komisyon alacak ama tabi bu bahsi gecen bir konu degil, arka planda calisma sekli boyle cunku. Aslinda bu olay Bitcoin icin bir avantaj sagliyor.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Bitcoin ile alakası olmadığı için fiyata da etkisi olmadı.
legendary
Btc'yle alakası olmayan ama btc'nin dalgalanmasına neden olan osuruktan projeyi kastediyorum.
legendary
Apple açıkladı mı projesini ? Btc hala belli aralıklarda geziniyor.

Su Androidin yillardir yaptigi projeden mi bahsediyorsun ?
legendary
Apple açıkladı mı projesini ? Btc hala belli aralıklarda geziniyor.
full member
Kur olmuş 2.21, bitstamp 480$a dayanmış btcturkte 1020 tlden (462$) satın almalar oluyor (hakikaten güzel fırsatlar) kaçırmamak lazım..
legendary
Activity: 1424
Bitcoin'in hareketli günlerini özledik. Haberler hareketli fiyat da hareketlensin artık.
full member
şu anda 460$ bandı kırıldı.

Denemeler var evet ama kırılmadı, kırılmıyor..
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
Genelde forumun yabancı kısmında gördüklerimi ve öğrendiklerimi aktarmaya çalışıyorum...

Ben de bunları nerede okuduğunuzu sormuştum. Biraz önce Wall Observer'da geçen ve üzerinde pek durulmayan birkaç mesaj dışında hiç görmedim. Link verirseniz iyi olur.

Bugünlerde -takas borsaları dışında- yüklü miktarda Bitcoin alanlar/arayanlar olduğunu görüyorum.
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
Bu gece 450$ seviyesine düşerse çok ciddi bir panik olabilir, zaten Apple sunumundan dolayı gergin bir bekleyiş var gereksiz yere. 16 BTC'lik alım emri var 1000TL üstünden sadece, istese 1 kişi bile 3 haneli rakamlara çeker BTCTurk'ü..

Apple ile ilgili spekülasyon yapan sizden başka kimseyi görmedim. Bitcoin ile alakası olmayan bir platformu -Bitcoin fiyatı açısından- kimsenin umursadığını da düşünmüyorum.
full member
Bitstampte 460$ bandı sağlam çıktı, kırılmazsa yatay seyir devam eder. Görelim bakalım bu Applein etkisi nasıl, ne kadar olacak..
Jump to: