Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 834. (Read 1110306 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Apple açıkladı mı projesini ? Btc hala belli aralıklarda geziniyor.

Su Androidin yillardir yaptigi projeden mi bahsediyorsun ?
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Apple açıkladı mı projesini ? Btc hala belli aralıklarda geziniyor.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Kur olmuş 2.21, bitstamp 480$a dayanmış btcturkte 1020 tlden (462$) satın almalar oluyor (hakikaten güzel fırsatlar) kaçırmamak lazım..
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Bitcoin'in hareketli günlerini özledik. Haberler hareketli fiyat da hareketlensin artık.
full member
şu anda 460$ bandı kırıldı.

Denemeler var evet ama kırılmadı, kırılmıyor..
EFS
staff
Activity: 3976
Merit: 2260
Crypto Swap Exchange
Genelde forumun yabancı kısmında gördüklerimi ve öğrendiklerimi aktarmaya çalışıyorum...

Ben de bunları nerede okuduğunuzu sormuştum. Biraz önce Wall Observer'da geçen ve üzerinde pek durulmayan birkaç mesaj dışında hiç görmedim. Link verirseniz iyi olur.

Bugünlerde -takas borsaları dışında- yüklü miktarda Bitcoin alanlar/arayanlar olduğunu görüyorum.
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
Bu gece 450$ seviyesine düşerse çok ciddi bir panik olabilir, zaten Apple sunumundan dolayı gergin bir bekleyiş var gereksiz yere. 16 BTC'lik alım emri var 1000TL üstünden sadece, istese 1 kişi bile 3 haneli rakamlara çeker BTCTurk'ü..

Apple ile ilgili spekülasyon yapan sizden başka kimseyi görmedim. Bitcoin ile alakası olmayan bir platformu -Bitcoin fiyatı açısından- kimsenin umursadığını da düşünmüyorum.
full member
Bitstampte 460$ bandı sağlam çıktı, kırılmazsa yatay seyir devam eder. Görelim bakalım bu Applein etkisi nasıl, ne kadar olacak..
legendary
Olması gerekenden yüksek btctürk fiyatı.Ben 24 saatlik bir periyotta 420-430$ bandına düşer diyorum.
full member
Son 1020ler de alışlardan çıkarsa kırılma aşağı doğru devam eder diye düşünüyorum. Ufaktan al-sata devam..
full member
Apple'ın tanıtımı öncesi dediğim gibi fiyatlarda düşme bekliyorum, Apple'ın yeni ödeme sistemini Apple bitcoin'e savaş açtı diye yorumlayacaklar, 48 saat içerisinde 430$ civarına düşebilir. BTCTurk 1000 TL altına düşmesi ise an meselesi 1030'lara kadar düştü..

Btcturkte işlemler 1045 - 1050 TL aralığında devam ediyor, yurtdışına göre 50 TL daha yüksek, fiyat düşse de bizde direnç çok yüksek..
full member
Haftasonu 480$ bandı kırılınca an itibariyle (Pazartesi 10:30 TSI) 465$a kadar gerileyen BTC, piyasa hareketlenince tahminimce daha da düşecektir. BTCTurkte rakamlar henüz düşmedi AMA böyle devam ederse yarın 1000 TL civarlarına kadar gerileyebilir, satan olur mu bu fiyattan ayrı mevzu tabii..
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
400$ altındaki fiyatlar bana hiç olası gelmiyor.
legendary
İnşallah  Grin
newbie
Activity: 53
Merit: 0
370-380 USD arasına kadar düşüp sonra tekrar yükselecek gibi bir beklentim var
legendary
Yatay seyir devam ediyor. Sad
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ben 3-4 aydır ufak ufak alıyorum orta ve uzun vadede yönü yukarı düşünüyorum kısa vadede belki aşağı gelebilir ama onuda kestirmek güç
legendary
40-50 $ düşse 1-2 güne süper olur alım için.En az 20 btc alım yapıcam.Sabırla aşağı kırılma bekliyorum.
full member
An itibariyle bir arkadaş BTCTurkte ciddi alımlar yapıyor, naz felan yapmıyor satıcı ne derse o Smiley

Edit: Çok ciddi rakamlar değilmiş, biraz btc lazımdı direk alayım dedi herhalde..
full member
Regülasyon uzun süredir konuşulan bir konu. Bitcoin'i yasal zemine oturtmak için bu düzenlemelere ihtiyaçları var. Ben bunu Bitcoin fiyatını düşürecek bir gelişme olarak görmüyorum. Uzun vadede Bitcoin için iyi bile olacaktır. Gelecek daha geniş bir düzenleme haberi sıradaki on katlık fiyat artışının bahanesi de olabilir.

Ben de dolaylı olarak bunu belirtmek istemiştim, balon için geniş bir alıcı kitlesi lazım, bunun için de bazı beklentilerin ARTIK karşılanmış olması gerekiyor ki bu da yasal zemine oturtma işlemidir.

Taşlar yerine oturmadan beklenen balonun patlayacağı sanmıyorum. (Tarihe not)
Jump to: