Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 837. (Read 1109535 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030

Bitcoin BTC-e'de 507 dolardan satılıyor şu anda, alım için iyi fırsat.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
eteryum baya btc topladı onların 10 da birini bile bozdurması piyasayı alt üst eder ki 2-3 bin btc konuşuluyor, halbuki o inişi görünce birçok kişi bozduruyor panik havası esiyor...
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Nedir bu ethereum ?
ingilizce çok az olduğundan pek bişey anlamadım
ne satıyor bunlar ?

Henuz tam anlamıyla kimse ne olduğunu bilmiyor sadece herkesin anladığı bir yazılım olucak ve bu yazılımı ether denilen ethereumun para birimiyle kullanılabilecek. Bu yazılım sayesinde yine anladığım kadarıyla sanal para üretimi kolaylaşacak. 52milyon ether satıldı 8gün icinde ve ilk çıktığında 1 btc 2000 ether ediyordu suan 1700 ether seviyelerine kadar indi. Şuan için ether ön satışı mevcut 1 ay boyunca ether satıp yatırımcı topluyorlarki yazılımları için gerekli finansmanı sağlıyorlar. ve suan ether fiyatını kendileri belirliyor.20 gün sonra satış bitecek ve 2015 kışa kadar ether alanlar aldıkları etherleri kullanamayacaklar. Bu manada son 8 günde ethereumun yaratıcıları son 8 günde piyasaya 25000btc sattılar. şuanki düşüşün ana nedeni olduğunu sanmıyorum ama elbette bir etkisi mevcut. 1 ay sonra satışları duracağı için biranda yukarı doğru hafifte olsa hareket yapabilir.
newbie
Activity: 36
Merit: 0
Nedir bu ethereum ?
ingilizce çok az olduğundan pek bişey anlamadım
ne satıyor bunlar ?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ben bugün 0.4 btc aldım kısa vadede düşünmüyorum elime para geçtikçe ufak ufak alıyorum
hero member
Activity: 756
Merit: 505
herkes yükselecek derken 1 den bine çıktığını düşünürken desin bence.
çıkamıyor işte 700 ü geçemiyor.
ltc ye çaktılar.bi btc kaldı ayakta, son kale...
ona göre, piyasayı iyi takip edelim. btc ayı piyasasında.
700 geçmeden girilmez belki de...
500 altından almaktan sa 700 ü geçtikten sonra almak daha sağlam sanki, geçerse tabi..............
legendary
fiyatlar tekrardan dengelenir
elbette dengeye oturur ama ne zaman ?
şu an 4bin btc lik 550 duvarı da indi.540 a gidiyor.ben yazarken daha 545 oldu düşerken çok hızlı düşüyor bu meret Smiley
çıkarken de böyle olsa ,insanlar btc yi çok kırılgan görüyorlar.
Toparlanması zaman alacak.600 civarında uzun zaman geçirmişti
550-600 bandını hızlı geçti.500-600 aralığında şimdilik düşüş gösteriyor orta vadede.
efsanevi "büyük yükseliş" öncesi baya gerildi Smiley
legendary
Ltc de sağlam düşüyor btc ne zaman sendelese bundan tırsıp millet ltc dende kaçıyor birçok altcoin gibi Ltc de yüsek yüzdelerde hareket ediyor.
Şu anki soru BTC nereden dönecek bitstamp te 550 ye kadar birkaç yüz btc lik duvarlar var toplamda binlerce btc yapıyor.Bunlar fake değilse gün içinde fiyata etki eder.550 gelmeden dönebilir.Daha güçlü bir satış baskısının görebildiğim bir anlamı yok ama panikleyen küçük yatırımcılar sürpriz yaptırabilir.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Son düşüşler olduğunu düşünüyorum bende, al-sat yaparken ciddi derecede karda olsam bile satmaya korkuyorum artık tekrar düşükten alamam diye, 1200TL çok komik bir fiyat olabilir 2014 Kasım ayına doğru.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
Beklenen yükseliş ertelendikçe yapacağı patlama şiddeti artıyor. 2014 sonunda yükseleceğine 2015 başında yükselmesi hepimiz için daha yararlı olur. Hem bu arada Bitcoin miktarımızı artırırız.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Bence sağlam düşecek yakında.Yatırımcılar altcoinler sayesinde kaybetmekten bıktı birtek btc tutunmaya çalışıyor diğer bütün coinler sağlam düşüşte.Ltc bile 48$ lar dan 5 $ lara indi.Btc 400 ün altını görecek bence yakında.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
gün geçtikçe umutlarım kırılıyor yine aşağı döndü
 Angry
sağlam yatırımcılar ve düşmesini bekleyen bu kadar insan varken ciddi düşüşler beklemeyin yakında yatırımcılar geçici dibi bulduğunu düşünüp alım yapmaya başlarlar.
bildiğimiz kadarıyla elindeki btcleri satmaya başlayan bir grup yok.kimse blok blokta satmaz düşüreceğini bildiği için.Ama yinede serbesrt piyasa kuralları geçerli insanlar panik yapıp satış dalgası oluşturabilirler. Roll Eyes

tersi de gecerlidir, panik yapip alis dalgasi da olusturabilirler Smiley
legendary
 Angry
sağlam yatırımcılar ve düşmesini bekleyen bu kadar insan varken ciddi düşüşler beklemeyin yakında yatırımcılar geçici dibi bulduğunu düşünüp alım yapmaya başlarlar.
bildiğimiz kadarıyla elindeki btcleri satmaya başlayan bir grup yok.kimse blok blokta satmaz düşüreceğini bildiği için.Ama yinede serbesrt piyasa kuralları geçerli insanlar panik yapıp satış dalgası oluşturabilirler. Roll Eyes
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
 Angry

Geçen yaz aynen tekrarlanıyor. Bütün umutlar bittiğinde yükselişler başlar. Wink
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
 Angry
legendary
fiyat 560 dolarları gördü yılsonu birkaç bin dolar bekleyenleri üzmüştür  Grin
ama yok pardon büyük yükselişte arayı kapar ..
legendary
Activity: 1036
Agustos ayi sonuna kadar 900$ i gorursek eger ki ben gorecegimizi tahmin ediyorum oncelikle 700 u kirmasi gerekiyor. sayet bu gerceklesirse yeni yila 1000 dolarin uzerinde gireriz gibi gorunuyor.  benim tahminim en az 1003 dolar.  Haaa kicimdan sallamiyorum bu rakamlari elbette herkezin kendine gore bir hesaplama mekanizmasi enstrumanlari ve argumanlari var.
legendary
Activity: 1424
Bir sene içinde buradaki bazı mesajları alıntı yapıp çok eğleneceğiz. Geçen sene iki dönemde birden yaptığımız gibi. Wink
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Şu kimsenin tutamayacağı çıkışı sabırla bekliyoruz artık.
Nerde o eski hareketli günler...
çok beklersin o hareket hiç olmayacak hiç kimsenin ciddi bir argümanı yok yükseliş için.
bir yükseliş olacak ama altındaki gibi yıllara yayılarak btc nin yayılmasıyla birlikte olacak.onunda sebebi insanların yavaş yavaş keşfetmesi...

Bende laf olsun diye söylemiştim zaten,  ama sizinde şu böyle olacak, bu böyle olmayacak gibi kesin yargılarla konuşmanız garip geldi.

Jump to: