Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 86. (Read 1110009 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
yine donsuzlar basmış başlıgı  Grin

felaket senaryoları filan inşallah kotu olmaz sonular filan komik olmayın lan.tipik turk olmayın.
sizin yemedi yiyenler kazandı kazanıyor bu kadar basit bitti.ne kadar ekmek o kadar kofte.o riski alamıyorsan o parayida kazanmazsınız bu kadar basit.

bu arada 3 sene sonra gelen ath  24k  olmaz bu cok net.30k olur 40 k olur ama 24k gibi bir rakamda yeni ath olmaz.
benim gonlum 50-60 arası bir yerde bir gercek ath olmasından yana.genelde konusulan realist rakamlarda buralar zaten.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Karanlık sulardayız. 2017 ve diğer yıllarda oldugu gibi olursa en tepeye bir arpa boyu yol kaldı gibi. Umarım forumdan zarara giren olmaz..

Beklentilerimiz tamamen farklı, 2016'ya benzetiyorum bu seneki grafikleri. Tabi ki geçmiştekinin aynısı olacak diye bir kural yok ancak gerekçelerimi anlatayım.

2. halving tarihi: 9 Temmuz 2016 (BTC=~680$)
Halving sonrası eski ATH kırılış tarihi: Halvingden 6 ay sonra Şubat 2017 (BTC=~1130$)
Bir sonraki halving öncesi görülen ATH: Halvingden 17 ay sonra Aralık 2018 (BTC=~19300$)

3. halving tarihi: 11 Mayıs 2020 (BTC=~9700$)
Halving sonrası eski ATH kırılış tarihi: Halvingden 6 ay sonra Kasım 2020 (BTC=~19300$)
Bir sonraki halving öncesi görülen ATH: ?

Halving sonrasında görülen psikolojik etkiyle borsa cüzdanlarındaki bitcoin miktarının azalışını ve kurumsal şirketler tarafından oluşturulan etkiyle birleştiğini de hesaba katarsak hala gerçek ATH noktası için zaman olduğunu düşünüyorum.

*Görsel kaynağı 1

sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Düzeltme gelse bile ben bitcoinin 20 bin doların üstünde kalacağını düşünüyorum boş yere korku yaşamaya gerek yok ama bu zamanlarda biraz temkinli davranmakta fayda var kaldıraçlı işlem yapıyorsanız kaldıraç oranlarını düşürmenizi şiddetle öneririm.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Belki de ralliye yeni başlıyoruz ama bazıları şimdiden FUD oluşturmaya başlamış. Bırakın da insanlar keyfini çıkarsın. Smiley
FUD. olarak düşünme dostum. Sadece tehlikeli duruyor dikkat edin demek istedim. burdan 50k ya da cıksa sasırmam, 10k ya da düşsse şaşırmam. Yoksa 100K olsun beni mutlu eder.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Belki de ralliye yeni başlıyoruz ama bazıları şimdiden FUD oluşturmaya başlamış. Bırakın da insanlar keyfini çıkarsın. Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Karanlık sulardayız. 2017 ve diğer yıllarda oldugu gibi olursa en tepeye bir arpa boyu yol kaldı gibi. Umarım forumdan zarara giren olmaz..
member
Activity: 756
Merit: 17
24000 doları da gördük. ufaktan bi korku oluşmaya başladı. bakalım çöküş kaç dolardan gelcek bu sefer. umarım tekrar 7-8klara düşmez.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Gün geçtikçe piyasanin daha fazla hareketli olacağını düşünüyorum bu gidişle yılbaşında veya yılbaşına doğru güzel ve yeni bir rekor gelebilir.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
24k de cok uzun kaldık ama moralim bozulmaya basladı artık  Grin
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
alt ta kalanın canı çıksın.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
24,087 USD Her geçen gün kendi rekorunu kırarak ilerliyor
member
Activity: 756
Merit: 17
böyle bi analiz bulmuştum. paylaşmayı düşünüyordum ama belli ki yalan olmuş durumda. fiyat çoktan 23k'yı geçmiş.

legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
yeni rekor hayırlı olsun

Önce ben dedim   Smiley

Mobil den bağlandığımdan abi yoksa kaçmazdı 😁

Eyvallah kardeşim . Bir daha ki sefere artık   Smiley

hocam roket atsaydın  Grin

Ben yazdığım sırada post yine editlenmiş zaten. Bir kişi bitcoin fiyatında düşüş bekleyebilir, artış bekleyebilir hatta bitcoin'in batacağını da düşünebilir hepsine saygı duyarım. Ancak her gün foruma girip özellikle bitcoin kötüleyen postlar atılınca, bitcoin adı geçmese bile bitcoin'in satılması için imalı postlar atılınca durum aynı olmuyor. Yoksa benimde bütün yatırımım bitcoin ve kriptolar üzerine değil buradaki hiç kimsenin de öyle olduğunu zannetmiyorum.

Çok kızmış belli ki  Smiley   

Yav arkadaşlar yatay giden şeyden kimse iyi paralar kazanamaz zaten, bunu sizlerde biliyorsunuz.  İnecek çıkacak bu şeyler her zaman. İşin ucunda para var, kazanan kaybeden var ve olacak. Çünkü olmalı. Bu işin doğası böyle.   

Biliyorsunuz ki hiç durmaksızın yükselemez hiç biri. Bir o kadar da o şekilde düşemez.    Güzel olan şey eğleniyoruz işte, böyle zamanlar güzel oluyor. 
Aman terste  kalmayın da, önemli olan o.  Savaşın başında tüm mermilerinizi bitirmeyin, saha kenarında olmayın maçta olun Smiley   

Bol şans hepinize.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
beyler kusura bakmayın ama dursun artık yeter. alt parti istiyoruz, tamam dünya öğrendi, kurumsal şirketler gelecek ufak ufak. dominance'in içine etti 40 50'i de 3 sene sonra kırsın bırakın, yoksa düşüşü çok acıtıyor Grin
Ath'yi daha yeni kırmışken "dursun artık yeter" pek mantıklı gelmedi doğrusu. Evet altlar ezilecek ezilmeli de ama Ath'yi az bir şey kırıp beklemesi iyi mi acaba? Ben "When 30k?" diyorum Smiley

Abi iyi hoş da böylede bir türlü rayı tutturamıyoruz en azından belli bir seviyede kalsın da biraz bizde yolumuzu bulalım diyoruz. Cheesy
full member
Activity: 588
Merit: 125
Her gün nedense gözümü açtığımda bitcoin düş mü diye bakıyorum. Bu aralar yeni rekor geldi ya birden aşağı iğne atar mı acaba diye her gün şüpheleniyorum. Bakalım lakin tekrar 8000-9000 dolarlara inmesini bekliyorum tabii bakalım nasıl olacak şansıma kesin daha yükselmeye devam eder
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
Benim dileğim fiyatın aniden düşmemesi. Eğer stabil olarak kalırsa Flow, Graph, NU'da kitlediğim Etherler ve Rose vb. yatırımlarım oldukça değerli olacak. Kraken borsada takılı kalan 0.5 Bitcoin'imi yine vermedi, Bitcoin'e segwit gibi bi güncelleme olduğunda anca alacağım sanırım. Belki 10 sene falan sürer, belki de hiç alamam artık bilemiyorum. Üzer.
legendary
Activity: 1554
beyler kusura bakmayın ama dursun artık yeter. alt parti istiyoruz, tamam dünya öğrendi, kurumsal şirketler gelecek ufak ufak. dominance'in içine etti 40 50'i de 3 sene sonra kırsın bırakın, yoksa düşüşü çok acıtıyor Grin
Ath'yi daha yeni kırmışken "dursun artık yeter" pek mantıklı gelmedi doğrusu. Evet altlar ezilecek ezilmeli de ama Ath'yi az bir şey kırıp beklemesi iyi mi acaba? Ben "When 30k?" diyorum Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
22800:)

düşerse toplarız yükselirse bakarız. aslında bitcoin'in alım satım mantığı bu kadar basit.

anonymous3x'in bitcoin'e karşı aşırı bir agresifliği var. satoshi'yi sokakta görse bıçaklayacak gibi yazıyor. yalan mıSmiley daha sonra bitcoin düştüğü zaman "ben demiştim enayiler ahahah!" demez umarım.
özellikle twitter'de böyle tipler mevcut. herif her dakika düşecek düşecek diyor. birisi de kalkıp doğa kanunlarına göre elbet düşecek sayın amına godumun da demediği için düşüş gerçekleştiği zaman herifler sanki amerika'yı keşfetmiş gibi ortalarda dolaşıyor.
legendary
Activity: 1848
just in case
beyler kusura bakmayın ama dursun artık yeter. alt parti istiyoruz, tamam dünya öğrendi, kurumsal şirketler gelecek ufak ufak. dominance'in içine etti 40 50'i de 3 sene sonra kırsın bırakın, yoksa düşüşü çok acıtıyor Grin
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
23480$
HODL!

Yeni bir post atana kadar fiyatı defalarca editlemek zorunda kalıyorum. Yapmam gereken başka işlerim var ama BTC fiyatını takip etmekten diğer işlerime yoğunlaşamıyorum bugün. Özlemişim böyle günleri, eğlenceye devam.

Pages:
Jump to: