Piyasa ipte geziyor. Bir haberle herşey al üst olacak gibi hava var.
Uzun zamandır ayılar ile boğalar arasında bir savaş var piyasada ama boğalar ite kaka da olsa fiyatı yavaş yavaş artırmayı başardı ayıların direncini kırdıkları zaman bitcoin'in nerelere gidebileceğini tahmin etmek bile güç ama sert bir düzeltme tehlikesinden de korkmuyor değilim açıkcası kafam çok karışık ama büyük ihtimal fiyat artışı gelecektir diye düşünüyorum.
Ben sağlam bir düşüş bekliyorum. Yedirmezler. Göstere göstere yükselttiler zaten yeterince. Teşvik haberlerini de servis ettiklerine göre piyasaya alıcı biriktiriyorlar
Ele ufaktan veriyorlar belkide hissettirmeden.
Altsezon da beklentime göre nisan-haziran arasında yaşanacaktır. Altsezon geleneksel olarak bu tarihler arasında yaşanmıştır hep.
Eğer piyasada gerçekten gitseydi bu hemen farkediliyor. Altsezon bile hemen farkedilir coinler bam bam yukarı durmaz. Bu ciddi bir keriz avı.
Şuan sadece doğru anı bekliyorlar long emirleri yüklendiğinde kademelerde dolduğunda ele verecekler. Bu her daim böyle olmuştur. Piyasada alıcı yorgunlugu oluştuğunda haberler gelir teşvikler gündemden düşmez ama o haberlerin arkası gelmez ve dump başlar. Haberler de unutulur gider.
Bu aralar güzel düşüşler görürsek toplayıp yazın satmak mantıklı olabilir. Çok dipte olan koinler özellikle Nisan Agustos arası güzel pump yiyor. Düşüş olursa şayet nakitiniz olursa değerlendirilebilir.
YTD
___
Aman dostlar kış ayları masraflı olur nakitsiz kalmayın.