Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 88. (Read 1109298 times)

sr. member
Activity: 1652
Merit: 304
kycfree
Kaç gündür millet bir düşüş bekliyordu ki 16000 usd seviyesine kadarda düşüş trendi bekleniyordu bakalım nereden dönecek. Yinede uzun süre bir fiyatta sabit kalmış ancak alt coinlere herhangi bir harekette gelmemişti.

Düşüşün 17.000 - 16.800'e kadar derin olmasını bekliyordum ama şuan olmadı bir tepki hareketi geldi. 17.500'den fiyatlar döndü.

Asıl kritik tarih 15 Aralık. Mt.Gox ikinci kez Bitcoin'in başına bela olacak gibi duruyor. Zaten çizdiğim senaryoda da ekstrem şeyler olmazsa 1  Aralıktan başlayıp yıl sonuna kadar Bitcoin'de 12.000 dolarlara kadar hatta belki panikletmet amacıyla 9.000 dolarlara kadar bir düşüş öngörüyorum. Şu ilk düşüş gelmiş durumda. Bakalım ikincisi gelecek mi ?

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bitcoin 18.400 dolara kadar toparladı kendisini aşağı yönlü de bir türlü beklenen düşüş gerçekleşmiyor uzun zamandır bitcoinin bu kadar sıkışmışlık içerisinde kaldığına şahit olmamıştım.Yönü nereye olursa olsun hareketi çok sert olacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Kaç gündür millet bir düşüş bekliyordu ki 16000 usd seviyesine kadarda düşüş trendi bekleniyordu bakalım nereden dönecek. Yinede uzun süre bir fiyatta sabit kalmış ancak alt coinlere herhangi bir harekette gelmemişti.

Düşüşün 17.000 - 16.800'e kadar derin olmasını bekliyordum ama şuan olmadı bir tepki hareketi geldi. 17.500'den fiyatlar döndü.

Asıl kritik tarih 15 Aralık. Mt.Gox ikinci kez Bitcoin'in başına bela olacak gibi duruyor. Zaten çizdiğim senaryoda da ekstrem şeyler olmazsa 1  Aralıktan başlayıp yıl sonuna kadar Bitcoin'de 12.000 dolarlara kadar hatta belki panikletmet amacıyla 9.000 dolarlara kadar bir düşüş öngörüyorum. Şu ilk düşüş gelmiş durumda. Bakalım ikincisi gelecek mi ?

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bitcoin Yavas yavaş negatif yönde hareketlenmeler başladı gün içerisinde. Düşüşün devam etmesi halinde altlarda acayip bir şekilde darbeyi yiyecek gibi duruyor ki kızarmaya başladı zaten piyasa Cheesy

Sadece grayscale yatırımcıları tarafından alınıp grayscale cüzdanlarına aktarılan bitcoin miktarı günlük kazılan miktarın 2 katı. Grayscale dışında alım gerçekleştirmeye devam eden farklı şirketlerde var. Bazıları grayscale benzeri aracılık ederken bazıları şirket olarak alım gerçekleştirmeye devam ediyor. 2021 yılının tam anlamıyla bir bitcoin senesi olacağına dair beklentim hala çok yüksek, arada en fazla küçük alım fırsatları yaratabilir. Bu yaramaz çocuk ATH tadını bir kere aldığında ATH'nin gerçek anlamını herkese göstermeden durmuyor  Wink

[cent er][i mg]https://telegra.ph/file/85891e3389bb77719efb1.png[/img][/center]
2021'den herkes çok ümitli ama terse yatırmayı seven bir piyasadayız malum. Ben de beklentisi yüksek olanlardanım, özellikle ETH ve XRP tarafında ciddi sıçramalar bekliyorum 2021'de ama bazen de "acaba çok mu yükseltiyoruz beklentiyi" diye düşünmeden edemiyorum.
Grayscale güzel alımlar yapıyor evet ama bakalım nereye kadar gidebilecek bu alımların sonu. Daha doğrusu bu alımlar mı BTC'yi müthiş boğa dönemine sokacak acaba bilemiyoruz.

Hocam ethereum tarafında stake mevzusu yüzünden bence az çok herkesin beklentisi yükseldi.Ethereumun baya bir atak  yaparak tekrardan en az 4 haneyi görmesini bekliyoruz açıkçası.

Bitcoin daha düşer mi bilemiyorum ama biraz daha düşüğe  alım girmekten zarar gelmez Cheesy
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bitcoin Yavas yavaş negatif yönde hareketlenmeler başladı gün içerisinde. Düşüşün devam etmesi halinde altlarda acayip bir şekilde darbeyi yiyecek gibi duruyor ki kızarmaya başladı zaten piyasa Cheesy

Sadece grayscale yatırımcıları tarafından alınıp grayscale cüzdanlarına aktarılan bitcoin miktarı günlük kazılan miktarın 2 katı. Grayscale dışında alım gerçekleştirmeye devam eden farklı şirketlerde var. Bazıları grayscale benzeri aracılık ederken bazıları şirket olarak alım gerçekleştirmeye devam ediyor. 2021 yılının tam anlamıyla bir bitcoin senesi olacağına dair beklentim hala çok yüksek, arada en fazla küçük alım fırsatları yaratabilir. Bu yaramaz çocuk ATH tadını bir kere aldığında ATH'nin gerçek anlamını herkese göstermeden durmuyor  Wink

[cent er][i mg]https://telegra.ph/file/85891e3389bb77719efb1.png[/img][/center]
2021'den herkes çok ümitli ama terse yatırmayı seven bir piyasadayız malum. Ben de beklentisi yüksek olanlardanım, özellikle ETH ve XRP tarafında ciddi sıçramalar bekliyorum 2021'de ama bazen de "acaba çok mu yükseltiyoruz beklentiyi" diye düşünmeden edemiyorum.
Grayscale güzel alımlar yapıyor evet ama bakalım nereye kadar gidebilecek bu alımların sonu. Daha doğrusu bu alımlar mı BTC'yi müthiş boğa dönemine sokacak acaba bilemiyoruz.
legendary
Activity: 2338
Merit: 2591
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks

Sadece grayscale yatırımcıları tarafından alınıp grayscale cüzdanlarına aktarılan bitcoin miktarı günlük kazılan miktarın 2 katı. Grayscale dışında alım gerçekleştirmeye devam eden farklı şirketlerde var. Bazıları grayscale benzeri aracılık ederken bazıları şirket olarak alım gerçekleştirmeye devam ediyor. 2021 yılının tam anlamıyla bir bitcoin senesi olacağına dair beklentim hala çok yüksek, arada en fazla küçük alım fırsatları yaratabilir. Bu yaramaz çocuk ATH tadını bir kere aldığında ATH'nin gerçek anlamını herkese göstermeden durmuyor  Wink

legendary
Catalog Websites
sr. member

16.400 dolar kırılması durumunda 14.000 dolara kadar düşüş mümkün
20.000 dolar aşılması durumunda senaryo iptal olur.

Bu senaryoda ;
Piyasayı kurtaracak olumlu bir haber olmadıkça yön bariz aşağıya
Şubat ayı ile beraber bir toparlanma gelir
Marttan sonra teşviklerle beraber Eylül ayına kadar sürecek 2.yukselis dalgası

Son not; Borsalara yüklü miktarlarda Altcoin taşınıyor. Hayra alamet değil.
eth
Xlm
Xrp
Link
Vs vs bugün taşınmaya da devam ediyor.
YTD.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
cok sıkıştı 19k-19,2k arasında.haftasonu cota elleşmediler.
24 saat içinde ciddi bir hareket bekliyorum ya ATH ya da 17,5k altı.
sr. member
20k'yı kırmadığı sürece 14k-16k riski hep masada. Bi sabah aniden gözümüzü %20 kayıpla açma potansiyelimiz çok yüksek.

Açıkcası ucundan 20k yı gösterip tekrardan sert bir düzeltme hareketi de gelir mi diye düşünmüyor değilim çünkü şuan hemen hemen herkes elindeki bitcoini 20bin dolardan satmaya odaklandı halbuki şu aralar al sat yapsalar çok daha karlı olacaklardı.

Olabilir 20k geçer gibi yapınca Long emirleri baya artacaktır o ara tepeden patlatırlarsa fena para kaldırırlar. Yapamayacakları şey yok bu dönemde kaldıraçlı işlem yapmak güven özveri tecrübe ister  Grin
full member
Activity: 1414
Merit: 161
20k'yı kırmadığı sürece 14k-16k riski hep masada. Bi sabah aniden gözümüzü %20 kayıpla açma potansiyelimiz çok yüksek.

Açıkcası ucundan 20k yı gösterip tekrardan sert bir düzeltme hareketi de gelir mi diye düşünmüyor değilim çünkü şuan hemen hemen herkes elindeki bitcoini 20bin dolardan satmaya odaklandı halbuki şu aralar al sat yapsalar çok daha karlı olacaklardı.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
sr. member
Teşvik haberlerinin ardından, Bitcoin 50.000 dolar olacak manşetlerinde de patlama görüyorum. Smiley Eskiler zaten Kurt gibi umarım yeniler de dikkat eder. 3 yıl önce 1 milyon dolar olacak diyorlardı 3.000 dolarda gözümüzü açtık.

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Şuanki duruma bakıp 9800 usd lerde cebelleştiğimiz günleri anımsıyorum. 9800 den 8K lara düşüp sonra tekrar 10k sınırında gezdiğimiz ve sonrasında hızlıca ralliye başladığımız günleri... Noel'e gelmeden önce bir ralliye başayıp sonrasında kötü bir yılbaşı sürprizi yapacakmış gibi hissediyorum. Bakalım, deneyimler neyi gösterecek. Bu haftayı bir atlatsak , bu hacimsiz yatay görünüm insanın sinirlerini geriyor.
legendary
Catalog Websites
Geçen sene birikimini yapan şuan kârının keyfini çıkarıyor açıkçası.Yatırım da sabır çok önemli nokta.Sabredersen kazanıyorsun zaten.Bitcoin ilerleyen senelerde daha da kâr ettirecektir.
legendary
bayağı iyi performans gösterdi ama en iyisi değil. TESLA hisseleri, 6x filan yaptı.

Gözden kaçırdığım noktayı belirttiğiniz için teşekkür ederim. Sonuç olarak hem bitcoin hem tesla çağın gerekliliklerine ayak uydurma ve gerçek bir problemi çözme potansiyeline sahip oldukları için değerlendiler. Ve halen çok yeni olan alanlarda faaliyet gösteriyorlar.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Bitcoin'i özel kılan çok fazla özelliği var ancak yatırım olarak baktığınızda temelde iki unsur öne çıkıyor. Çağın gerekliliklerine uygun olması ve insan hayatındaki gerçek bir problemi ortadan kaldırabilmesi bitcoin'i eşsiz bir yatırım aracına dönüştürüyor. Tam olarak bu sebeple geçmişte bitcoin'in defalarca tüm analistler düşecek beklentisi içerisindeyken yükselemeye devam ettiğine ve yeni ATH noktalarına ulaştığına şahit olduk.

Son bir sene ele alındığında bitcoin'deki artış %151, 1 Ocak tarihinden itibaren gerçekleşen artış %164, son bir ay içerisinde ise %23 artış görülüyor. Diğer hiç bir yatırım alanında benzer yükselişlerin elde edilememesinin tek bir sebebi var. Yeniliklerin önünde hiç bir engel duramaz.

bayağı iyi performans gösterdi ama en iyisi değil. TESLA hisseleri, 6x filan yaptı.
legendary
Bitcoin'i özel kılan çok fazla özelliği var ancak yatırım olarak baktığınızda temelde iki unsur öne çıkıyor. Çağın gerekliliklerine uygun olması ve insan hayatındaki gerçek bir problemi ortadan kaldırabilmesi bitcoin'i eşsiz bir yatırım aracına dönüştürüyor. Tam olarak bu sebeple geçmişte bitcoin'in defalarca tüm analistler düşecek beklentisi içerisindeyken yükselemeye devam ettiğine ve yeni ATH noktalarına ulaştığına şahit olduk.

Son bir sene ele alındığında bitcoin'deki artış %151, 1 Ocak tarihinden itibaren gerçekleşen artış %164, son bir ay içerisinde ise %23 artış görülüyor. Diğer hiç bir yatırım alanında benzer yükselişlerin elde edilememesinin tek bir sebebi var. Yeniliklerin önünde hiç bir engel duramaz.

sr. member

20.000 dolar üzerinde hafta kapanışları gelirse tüm senaryo yeniden çizilmesi gerekir.

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385

20.000 Dolar aşılması durumunda bu senaryo geçerliliğini yitirir.

Alın bölgesine geleceğini ben de düşünüyorum ama 2021 yaz rallisi için konuşmak erken olabilir. Alım bölgesinin altına sarkma ihtimali ralli ihtimalinden daha çok bence.
Pages:
Jump to: