Biraz nostalji olsun amacıyla 2016 sonu ile 2017 mayıs arasında yani eski ATH noktasının 3-4 sene sonrasında yeniden test edildiği dönemdeki yazılanları derledim. Aslında şu an konuştuklarımızdan çok daha farklı şeyler konuşulmamış o dönemde de. O günlerde olup canlı canlı yaşamak isterdi gönül ama kısmet böyleymiş
Fiyatı aşağı çekmekk isteyen balinalar v.b. havada uçuşuyormuş yine
. Alıntı yaptığım isimlerin büyük bir kısmı artık burada yoklar, kimi çok büyük paralar kazandı kimi fırsat kaçırdı. Ne olursa olsun o günlerde burada olup canlı şahitlik etmek isterdim.
Şu an aktif olanlardan Kalemder, cabsav, teramit, mhanbostanci ve goraset'in yazılarını gördüm en fazla başlık içerisinde. EFS tarafından atılmış bir kaç postta vardı arada. Düşüş beklentisi içerisinde olanları alıntıladım bilerek, bu yüzden alıntılarım taraflı olduğu söylenebilir.
Alıntıların alındığı zamanda fiyat aralığı 750-1500 dolar. Düşükten başlıyor sonrasında ATH ve dalgalı bir şekilde 1500'e kadar yükseliyor.
%100 nakitteyim. Firsat kolluyorum arkadaslar. Kestirebilmek çok güç ama bu kadar hizli cikisin hizli inisi olur kisa vadede...
düzeltmeyi cok hızlı yapıp tekrar 900 üstüne attı. Pek hosuma gitmedi. balina olsam hareketi ben yapmış olsam tekrar 850-900 arası topladıklarımı tekrar aşağı cakarım. bakalım balinalar yapacakmı bunu
Herkes daha yükselecek diyorsa düşme vakti yaklaşıyor demektir.
Dusecek zaten. Hem de fena bir sekilde..
Yeni gelen nüfusu arttığına göre düşüş yaklaşıyor demektir. Zaten tüm zamanların en yüksek seviyelerindeyiz, yavaş yavaş realizasyonları yapmak lazım. Derken hoop ilk büyük kırmızı dildomuz gelmiş oldu.
Dikkatli olun. Herkes cikacagini dusunuyorsa ve cikiyorsa bi sorun var demektir.
Sert bir hareket yok, çıkmaya devam ediyor.
Ben yinede bir miktar nakite döndüm. Riski artırmayalım
450-500$ arası normaldir bana göre.Yarılanmadan sonra mantıksal olarak bu arada olması gerekir.Bunun üzeri balon, altı alım fırsatıdır bence.
Aslinda ben bitcoini 100 dolarin altina dusureceklerini ve bu bitcoinden bir daha adam olmaz diye dusundureceklerini dusunuyorum.
Yatırım için dump bekliyoruz
Aynen oyle. 100-150 dolar arasi gercek bir alim yapmayi planliyorum. 100 dolarin bile altina dusebilir.
Iyi analiz etmekte yarar var. Bitcoin 3-4 dolarken mtgox sitesinde ekrana baktığım zamanlari bilirim. Insanlar bagis icin btc adreslerini yazdiginda 30-50 btc falan atiliyordu. Kimse bitcoin 1000 dolar olacak demiyordu.
Su an bitcoin 10000 dolar olsa bircok kisi zengin olacak. Bircok kisi zengin olursa, para babalari daha az para kazanacak demektir. Borsadaki balinalar dedigimiz adamlar, sizin elindeki paralar ile balina oldu unutmayin.
Bitcoinin gelecegini ben de merak ediyorum. Herkes cikacak diyorsa bir terslik var. Borsada herkes zengin olmaz cunku. Yok boyle birsey. Belki yeni bi coin cikar bitcoinin yerini alir, kim bilir...
Bu arada warren buffett bitcoinden uzak durun diyor bunu da not olarak duselim. Ama kendisi teknolojiden pek anlamaz. Yine de dedigini bi kenara yazmakta fayda var.
komple tl ye geçtim. Bakalım kazanacakmıyız yoksa tren kalkıp gidecekmi..
komple tl ye geçtim. Bakalım kazanacakmıyız yoksa tren kalkıp gidecekmi..
+1 bende TL deyim. Umarım bu arada Türkiyede dolar zıplamaz.
3.72 den döndü 3.5 a doğru yavaş yavaş düşüyor dolar. hadi hayırlısı bakalım.
Bitcoin'i sallamaya çalışıyorlar ama yok tık demiyor. Sec kararı bile deviremedi, altcoinleri patlattılar yine düşmedi, bitcoin sallanmıyor artık. Tekrar etmekte fayda görüyorum ucuz bitcoin devri kapanmıştır.
Gerçekten de bitcoin sallanmıyor artık. Çünkü direkt yıkılıyor. BTC sizin bu tahmininizden sonra sadece 2 gün içerisinde 200$ düştü, hala da düşüyor.
Buradan shortlanır.
ytd
çok fena bir dump gelecek ama ne zaman.. bu sıralar herkes tetikte olmalı.