Pages:
Author

Topic: BÜTÜN PARAMI INS TOKEN YATIRIDIM HATAMI YAPTIM - page 2. (Read 1003 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Ins fena bir platform değil, doğru veya yanlış demeye gerek yok nasılsa kâr zarar dengenizi zaman gösterecek. Şimdilik sorun yok sanırım, umarım hayırlısı olur. Ama yine takım tutar gibi coin fanatizmi yapılması enteresan, herkes her projeyi beğenecek diye bir kaide yok. Son zamanlarda forumdaki kin ve nefret kirliliğini anlamış değilim Smiley
member
Activity: 490
Merit: 10
Diğer arkadaşlarında yazdığı gibi klasik bir cevap olsada "Tüm yumurtaları aynı sepete koyma" klişesini hatırlatmak isterim hocam. Hangi coin olursa olsun yatırımı bölmek riski azaltır. Aynı zamanda ben bir süredir sadece yatırımı bölmekle kalmıyor nakit parada bekletiyorum usd olarak.
full member
Activity: 147
Merit: 100
bütün paran 1000 dolar falan ise, hepsini bir coine yatirman en dogrusu. onu on yirmi parca yapmaya gerek yok. biraz risk almak gerek.

amam 10 bin dolar ise, orda pek dogru bir tercih degil, o zmn bir coine en fazla 2 bin dolar yatirirdim. yeterli. zaten bir yil falan beklesen her biri 10x yapar,  

kisacasi ne kadar cok para o kadar az risk, ne kadar az para o kadar cok risk almak gerek.

yani bu paranin miktarina bagli, dogrumu yanlismi, onuda yasaya yasaya kendi tecrübelerinle ögreneceksin, bazen bugünkü yanlislar yarin dogru yapmana götürebilir,

ya da bugün yedigin hurmalar yarin ... .... hocam.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Arkadaşlar bugun ani kararla bütün paramı ıns tokene yatırmış bulunmaktayım sizce dogru mu yaptım
konu açılış tarihine göre kardasınız hocam
12 şubat'ta 27k satoshi ve 2.3 dolar şu anda 29k ve 3 dolar fiyat

satın da siz de kurtulun forum da kurtulsun  Wink

Aynen. Adam en kötü %30 civarı karda. Zaten INS yabana atılacak coin değil. Piyasa da böyle yeni icosu bitmiş elle tutulur gözle görülür token, saysan bir elin beş parmağını geçmez.
sr. member
Activity: 420
Bütün paranı neden tek bir tanesine yatırırsın ki batarsan hepsini batırdın demektir. Daha fazla şansın olması için farklı şeylere yatırım yapman gerekiyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Arkadaşlar bugun ani kararla bütün paramı ıns tokene yatırmış bulunmaktayım sizce dogru mu yaptım
konu açılış tarihine göre kardasınız hocam
12 şubat'ta 27k satoshi ve 2.3 dolar şu anda 29k ve 3 dolar fiyat

satın da siz de kurtulun forum da kurtulsun  Wink
newbie
Activity: 28
Merit: 0
büyük risk almışsın keşke bölseydin daha iyi olurdu bence
member
Activity: 112
Bo konu başlığı DOGE coin gibi birşey içerik yok ama talep var konu sahibide şaşırmış olmalı. O zaman diyecek tek birşey var "ins cnm yaa"
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
full member
Activity: 728
Merit: 151
konu sahibi kardeş, gel şuraya açıkla kaç para yatırdığını allah aşkına...yoksa 20 sayfa herkes aynı şeyi yazmaya devam edecek Grin Grin Grin Grin
member
Activity: 364
hepsini yatırman hata olmuş ben de aynısını yapmıştım zamanın da tecrübe edinirsin bundan sonra
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
İns coin tamam kesinlikle güzel bir coindir ama çok büyük bir risk almışsın hakkında olumsuz bir haber çıksa dip yapar. Yada oldu ki ekip arasında anlaşmazlık çıktı projeyi durdurma kararı aldılar, borsalardan delist olmaya başladı, herşey olabilir o yüzden çok büyük bir risk almışsın umarım dilediğin gibi olur herşey
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Elbet birgün insyi de pumplarlar takipte olun o zaman satış yapın çıkın. Düşünce tekrar alın.

INS pek balinaya ihtiyaç duyan coin değil aslında, ekip gerçekten sağlam ve şu sıra birçok görüşme yapıyorlar. Bu görüşmelerden somut sonuçlar çıkarabilirlerse 30 $ hayal değil.
member
Activity: 560
Merit: 12
Elbet birgün insyi de pumplarlar takipte olun o zaman satış yapın çıkın. Düşünce tekrar alın.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Biraz uzun beklemen gerekecek büyük ihtimalle bana göre hata değil ama altcoinlere bu denli giriş yapmak bana mantıksız geliyor.
member
Activity: 182
Merit: 22
Yatırım yaptıktan sonra sorman iyi olmamıs şimdi seni yanlıs yonlendirmeyelim.Genel olarak şoyle diyeyim.bölerek yapsan en azından riskide bölmüş olacagından kazanma şansın hep olacak
member
Activity: 196
Merit: 11
Yatırım tercih meselesi, bütün paranı bir tokene veya bir coine yatırabilirsin ya da farklı alanlarda değerlendirebilirsiniz.
Genelde tavsiye edilen birden fazla coin token yatırımı yaparak ileride daha fazla kazanç elde etmek.
sr. member
Activity: 686
INS tokenın geleceği parlak, bountysine girdiğim bir kampanyaydı ve uzun süre hodl yapmayı düşündüğüm bir proje, fakat tek bir yere yatırım yapmak da çok riskli bir hareket onu zamanla başka yerlere yayarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum arkadaşlar gibi.
member
Activity: 365
Bu piyasada bir ay takip yapan dikkatli biri üç aşağı beş yukarı neyi yapıp yapmayacağını bilir. Ama gel bir de uygula dersen uygulama hep farklı olur. Ben de bir zamanlar tek koin yatırımı yaptım hem de yüklü şekilde. Wavese yatırdım btc olarak yarıya düştü, NXT ye yatırdım aralık ayında neredeyse 2x yaptı. Ne yaptığını bilirsen sorun yok.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Bütün paranı tek bir coine yatırman her zaman hatadır ama dert etme zamanla sende öğrenirsin. piyasada iyi kazanç vaat eden tek coin ins değil, projelerin zamanı spekülasyonların geleceği tarih vs. en iyisi sepet yapıp arkana yaslanıp beklemek.
Pages:
Jump to: