Pages:
Author

Topic: BÜTÜN PARAMI INS TOKEN YATIRIDIM HATAMI YAPTIM - page 7. (Read 1003 times)

newbie
Activity: 17
Merit: 2
bir coine ALL IN  girmek, yatırımdan ziyade kumardır. Neticede kazanabilirsin de ama ya kaybedersen?
Ör. %50 zarar yazdı, uzunca bir süre ya HOLD yapacaksın yada satıp  başka coinlerde bu zararı çıkarmak için %100 yapmaya uğraşacaksın. Nacizane tavsiyem öncelik kaybetmemek riski bölmek olmalı.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bir kaç coine dagitsaniz daha iyi olabilirdi. Kar ve zarar birbirini götürürdü. Eğer ins düşüş yaşarsa çok fazla zarar edebilirsiniz.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bence paranı direkt bir token veya coine yatırman çok riskli bir hareket.Ben daha çok paramı bölerek yatırım yapıyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 102
INS den beklentimiz 10-15 dolarlara gelmesi, bu sefer güzel yatırım yapmışsınız fakat her zaman miktarı 3-5 parçaya bölmek lazım, ha yatırdığınız para 500 lira bn liradır çok aşırı miktar değildir 1-2 coine yatırılır, INS sizi üzmez fakat büyük miktarsa yatırım zararsız şekilde %40-50si başka coinlere dağıtılabilir, benim gözdelerim neblio ve rlc buaralar.
member
Activity: 322
Merit: 23
Ne kadar miktar ile girdiniz o da önemli ama paranızı en az 2-3 koine yatırsaydınız riski minimize etmiş olurdunuz.
Umarım kazançlı çıkarsınız.
full member
Activity: 602
Merit: 118
umarım sadece post kasmak için bu başlığı açmışsındır. yok gerçekten öyle yaptıysan bence iyi yapmamışsın. akıl verecek konumda değilim ama eğer imkanın varsa rsiki araştırdığın geleceğini iyi gördüğün coinlere dağıtmanda fayda var derim. bu coin işinde neler olur bilemeyiz çok kaygan bir zemin. yine de Allah utandırmasın ...
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Sadece kendi zincirleri olan projelere yatırırsan mantıklı olabilir . ETH , BTC , NEO ,Qtum gibi . Altcoin e yatırmak çok riskli ama kanzancıda büyük olabilir tabii.
member
Activity: 378
Merit: 55
Arkadaşlar bugun ani kararla bütün paramı ıns tokene yatırmış bulunmaktayım sizce dogru mu yaptım

INS token alarak iyi bir karar almışsın ama hatan
1. olarak ani birr kararla işlem yapman.
2. olarak ani bir kararla BÜTÜN PARANI tek bir coine yatırman.

Yükselir düşer alım işlemini yapacağın zaman bir kaç kere düşünmen gerekiyor. Temiz kafayla rahat işlem yapmak gerekiyor.
Bütün paranı doğrudan gömmek yerine kademeli alışlar her zaman daha güvenlidir. çünkü ani bir kararla işlem yaptığın için 2.42 $ dan işlemini yaptın yarın 2.3 e düştüğü zaman üzüleceksin. o yüzden alışları ve satışları kademeli yapmak daha güvenlidir benim için.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
Helal olsun hocam INS token sizin gibi cesur insanlar sayesinde ayakta. çok geleceği olan bir token bu. yatırımcı yatırımcıyı doğurur her zaman söylemişimdir, aldıkça artacak arttıkça alacaklar bu koini.
full member
Activity: 420
İns tokene yatırdığınıza üzülmeyin ins sağlam tokendir daha yolu var en az 25-30 dolarları görecektir bana göre buda başlangıç olacak gibi belki seneye 100-200 dolarken keşke alsaydık diyeceğiz
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Bence de tek bir koine yatırmak kötü oluyor. Ben de aynı şeyi yaptım belki 15 gün satış yapamadim yukselmedi coin. Sonra en az 2-3 e bölüp alıyorum koinleri. Birinden zarar etsem diğerinden kar ederim.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1155
Hocam dikkat edin arkadaslar projeye laf soylemiyor yaptiginiz hata tek coine abanmaniz. Bende baslarda o hatayi yapiyordum. Simdi tek coine guveniyorsam bile parcali alimi tercih ediyorum.  Dusersr alttan alirsin yukselirse zaten kârdasın. Bir daha en az 3 coine sepet yapın. Bence de potansiyel var ins de
full member
Activity: 490
Yatırımınızın hepsini bir yere yatırmayın birdaha bence kötü bir şey yapmadınız 3x civarlarında kar yaparsınız gibime geliyor 3 ay içinde belkide 6 ay civarında beklemede kalın HODL.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden…
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...
member
Activity: 532
Merit: 12
bence hata yaptın kardeş. yatırım ne var ne yok bir coine bağlanmaz. sen riski dağıtmalıydın. umarım üzülmezsin. warren buffet yaz ve adamın tavsiyelerine bence bir bak. umarım iyi yerlere gelir ve para kazanırsın
member
Activity: 336
Merit: 13
paranin hepsini bir seye yatirmak risklidir.
newbie
Activity: 139
Merit: 0
Arkadaşlar bugun ani kararla bütün paramı ıns tokene yatırmış bulunmaktayım sizce dogru mu yaptım
Pages:
Jump to: