Pages:
Author

Topic: BÜTÜN PARAMI INS TOKEN YATIRIDIM HATAMI YAPTIM - page 6. (Read 1003 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Ne kadar yatırım yaptın benim tercihim paranı 3-4 coini bölmen tek coin her zaman sıkıntı çok beklersin kar marjın artsın diye en azından 3-4 oin olursa diğerleri artabilir az bişey yükselince satmanı öneririm başka coinde ekle yanına ytd

bende cemettin54 arkadasima katiliyorum yumurtalar sepet kirilirsa beraber yok olur kirilirlar. ayri sepetler sart.
member
Activity: 392
Merit: 10
Ne kadar yatırım yaptın benim tercihim paranı 3-4 coini bölmen tek coin her zaman sıkıntı çok beklersin kar marjın artsın diye en azından 3-4 oin olursa diğerleri artabilir az bişey yükselince satmanı öneririm başka coinde ekle yanına ytd
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Sanirim buugn benim sattigim bounty tokenlerimi aldin Smiley hayirli olsun yeni sahibine benim satma nedenim zaten cok fazla gelmemesi oldu (bounty sirasinda cok aktif olamiyordum sitede) ve daha cok potansiyel gordugum coinlere yatirdim.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Yatırım yaptığınız coin çok güzel. 11 Dolarları bulmuştu piyasa iyi olduğunda. Ama yine de tek coin de olmak her zaman risklidir. Riski dağıtmak her zaman daha iyi sonuçlar doğurur. Şu da var ins, seni üzmez diye düşünüyorum.

https://twitter.com/INS_Ecosystem/status/962965356183785474

Bir etkinlikleri var. Bu Fiyata olumlu yansıyabilir.

Yazdıklarım herhangi bir tavsiye değildir. Sadece kendi bakış açımla yorumumdur.

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
INS hakkında olumsuz düşünen yok görülen o şimdilik, ben de INSnin doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum fakat tüm param dediğiniz çok  yüklü bir miktar değildir umarım, tek koin büyük risk, genede bol kazançlar.
full member
Activity: 201
Evvela paranı gidip bankaya yatırıp döviz almak yerine kripto para birimlerine yatırım yapmanı tebrik ederim. İyi seçim yapmışsın INS token paranın değerlenmesini sağlayacak.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bence doğru bir karar vermişin güveniyorsan sıkıntı yok.Ico'dan çıkmış İNS coin katlayacaktır önümüzdeki dönemlerde.Yükü tutmuş yükselmiş coinlerden pek fazla birşey beklememek gerekir.Artık ne varsa yenilerde var.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
INS' nin iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum bende fakat tek bir coine yatırım yapmak riskide, karıda arttırabilir. Şansın bol olsun.
full member
Activity: 336
Yok hocam tam tersi INS, OAX, BNB gibi koinlerde kaybetmezsiniz, bu tip koinleri uzun vade tutmak lazım diye düşünüyorum. bence gelecekleri açık bu koinlerin.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
ins güvendiğim bi token olmasına ragmen tüm paranızı yatırmak bence riskli bi karar olmuş. herkesin söylediği gibi tüm yumurtalar aynı sepete konmaz.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1155
Arkadaşlar tüm paranızı yatırmanız konusunda negatif yorumlar yapmışlar fakat para mevlası ne kadar kimse sormamış 3 coine dağıtılmayacak kadar küçük bir para belkide. Ins coin benim sepetimde de bulunuyor ve beklentimin yüksek olduğu bir coin biraz sabır ve cesaretle bu işi koparacaksın kardeşim.

hocam Mevla değil. Mevla yağdır mevlam su. meblağ olacak doğrusu düzeltirsek güzel olur Cheesy ne kadar ince şeye takıyorsun diyebilirsin ama anlam kayması olmasın teşekkürler  Grin
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
INS benimde sepetimde var ve piyasadaki en umutlu olduğum coin, uzun vadede çok güzel para kazandıracağını düşünüyorum fakat keşke paranın bir kısmını btc'de tutsaydın. Tüm parayı tek bir coin de tutmak arkadaşların da dediği gibi çok riskli.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Inste sorun sikinti yok zaten en dusuk fiyatlarini gordu, daha da dusermi tabi kesinlikle dump olursa centlere bile duser ama tek bir tokenede abansaniz mutlaka kenarda her ihtimale karsi para bulundurun maliyet dusurmek bazen cok avantajli olabiliyor
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
Ins güvendiğim projelerden biri bence değerini arttıracak, hata olduğunu düşünmüyorum ancak yine de tek bir coinde kalmak her zaman bölmekten daha risklidir. Bu nedenle birden fazla coine yatırım yapmak çoğunlukla daha mantıklı geliyor bana..
member
Activity: 364
Arkadaşlar tüm paranızı yatırmanız konusunda negatif yorumlar yapmışlar fakat para mevlası ne kadar kimse sormamış 3 coine dağıtılmayacak kadar küçük bir para belkide. Ins coin benim sepetimde de bulunuyor ve beklentimin yüksek olduğu bir coin biraz sabır ve cesaretle bu işi koparacaksın kardeşim.
full member
Activity: 450
Merit: 122
kardeşim hiç üzülme yaza kadar bekle 10x al paranı millet 100x yapmış diye aglamayacaksın ama
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden…
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

Grin Grin Grin Grin Grin güldüm yalan yok

Konuya gelirsek hocam tüm sermayeyi tek bir şeye yatırmak risklidir her zaman. Ben ilk başlarda 3'e bölüyordum sonra o bile riskli gelmeye başladı artık 6-7'ye bölüyorum. Sermayini bilmiyorum ama az bile olsa en az 3 parçaya bölmeni öneririm.
full member
Activity: 350
Merit: 106
yatırım olarak yanlış değil belki ama her zaman riski bölmek iyidir.zarada değilseniz sağlam bi iki coine daha bölün paranızı en azından risk dağılmış olur.ha belki yaptığınız doğru tercihtir ve ins uçuşada geçebilir ama kendi adıma konuşursam yaklaşık 10 farklı token ve 3-4 coinde yatırımım var.dağılmış vaziyette bekliyorum
newbie
Activity: 45
Merit: 0
INS ne olur bilinmez ama sonuçta tüm yatırımı tek bir coin'e yatırmak çok riskli.
altcoinler büyük gelecek vadediyorlar ama bir yandan da büyük risklere sahipler.

hamada reyizin dediği gibi: "set your own risk"
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Ben yanlış bir yatırım diyemem . İns gayet gelecek vaad eden bir token bitcoin le ilgili karamsar hava biterse önü açık. Bol kazanç dilerim yatrımınızda.
Pages:
Jump to: