Pages:
Author

Topic: BÜTÜN PARAMI INS TOKEN YATIRIDIM HATAMI YAPTIM - page 5. (Read 1003 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
zamanında bende boyle bırsey yapmıştım waves almıştım yukseliş donemınde ama yukseldıkce almıştım 7-8 dolar sevıyesınde basladım sonra gaza geldıkce elımdekılerı satıp yavas yavas hep waves almıştım sonu hüsran oldu
member
Activity: 308
Merit: 11
bana göre tüm yatırımını tek bir coine yapmak bazı durumlarda hata değil. Mesala her ay 200 300 tl lik birikim yapıyorum ve alsat borsa trade pek anlamıyorum eth'ye güveniyorum derim ki düşse de kalksa da her ay 300 liralık eth alacağım. diğerleriyle uğraşmak istemiyorum.
ama burada durum farklı. hem bütün paranı yatırıyorsun hem de bir anda yapıyorsun bu işlemi. aniden verilen kararlar çoğunlukla zarar verir.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
tek coin çok riskli olsada, girdiğin token çok kaliteli. Uzun vadede-belki kısa vadede sana iyi bırakacaktır. Şuanda olduğu fiyat çok dip sayılır. Bundan daha aşağı gideceğini pek sanmıyorum. Ama yinede piayasa da ne olacağı kestirmek her zaman zor...
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
INS kısa vadede mutlaka kazandırır ama bunu uzun vadeye yaymak istersen kesin bir risk oluşturur. Yerinde olsam anaparanın en fazla çeyreğini INS'e yatırırdım
full member
Activity: 588
Merit: 104
bence hata yapmışsın. ne kadar güvensende ve proje güçlü de olsa bitcoin faktörü var. bitcoinin ani hareketi bütün altcoinleri aşağıya doğru çekiyor. Yani en azından yarısını bitcoinde tutsaydın düştüğünde alttan da toplardın.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Ins dipte sayılır bende ico katılımcısıyım daha fazla düşmesini istemem.

Yatırım ile alakalı olarak
Hocam riski bölmek her zaman iyidir. Hareket imkanı sağlar. Atıyorum sepetinde 10 coin olsa sadece 3 ü çıksa satıp dip gördüğün başka
coinlerden alabilir. Tek coin alıp terste kalırsan beklemen gerekir.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bütün paradan kastın ne arkadaşım ? 100 tl mi 100.000 tl mi ?
100 tl yi riski azaltıyorum diye yarısını btc de tutup yarısı ile token almak çok komik olurdu herhalde değil mi Grin o yüzden miktar ne onu bi yazsaydın keşke

şimdi herkes kopyala yapıştır aynı şeyleri yazmış.. tamam anladık paranının tümünü tek bişeye yatırmak risklidir de...niye sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz kardeşim...senden önceki 50 kişi de aynı şeyi yazdı zaten.azıcık özgün olun be

Arkadaşlar piyasanın şu koşulunda tüm parayı altlara gömmek çok tehlike.

Madem uzun yatırım yapacaksın BTC de kalman çok daha mantıklı.

Çünkü kim ne derse desin BTC kral.
3 aydır piyasası altlara bıraktı.
Dönerse ATH denerse altların dayanabileceğini pek sanmıyorum.

asıl tehlike, böyle düz mantık olmak (bizim milletin özelliği zaten ) daha tehlikelisi de böyle tavsiyeleri dinlemek...böyle insanlar her zaman kaybetmeye mahkum..ya da kırıntılara kanaat etmeye..

Bana göre BTC kral falan değil...sadece bir reklam yüzü.. ve şimdilerde piyasayı sarsmak için kullanılan bir manipülasyon aleti..bu kadar..Ayrıca kral bile olsa hiç bi kral sonsuza kadar yaşayamaz her zaman bir veliaht vardır. Bununla birlikte her zaman bir tren vardır istasyonda bekleyen veya yolcu indiren / alan  Grin

tabi bu işler bakış açısı derinliği ile bakış açısı genişliği gerektiriyor..btc kral diyen adama, bunları anlatmakla vaktimi harcayamam (vizyon perspektif gibi uyduruk devşirme kelimeler kullanmayalım dilimizi bozmayalım...azıcık saygılı ve vefalı olalım Türkçe'ye)

btc den yapacağın kar 2x...olsun olsun 3x..o da ne kadar dönemde olacak belirsiz...gerçi yıl sonu için 50k$ diyenler de var...ancak yazın tadını çıkarmak bana daha cazip geliyor  Shocked asıl olay, potansiyeli çok iyi olan hatta belirli bir performans göstermiş ancak dandik btc nin bokuna düşmüş olan altları toplamakta...hangileri onlar ? git araştır yok öyle armut piş ağzıma düş

hatta çok daha potansiyelli şeyler var ama dönercileri başımıza bela etmenin alemi yok şimdi Wink

btc piyasayı bıraktı,altlara lütuf etti,bi dönerse kimse duramaz karşısında,destek direnç ath ,dinleniyor vs vs bunlar çok komik laflar...btc canlı bir varlık değil insan değil...insani anlamlar yüklemeyin ...çok çocukça duruyor..piyasanın havasını koklayan adam, gelişmeleri haberleri teknolojileri gündemi takip eden adam kazanır...biraz da psikoloji sosyoloji üstüne serpersek dadından yenmez

sen de burda otur fork modasına uyanların fiyatı şişirmelerini kral geri döndü diye yorumla  Cool

arkadaşın konusuna gelirsek;

milletin gazına gelipte tepeden bir token almadın o yüzden karalar bağlamana ve korkmana gerek yok..ico fiyatının altına bir token aldın..o yüzden avantajlısın..bundan sonra ne yapacağına karar vermek istiyorsan projeyi haberlerini gelişmelerini yorumları takip edebilirsin..

hala tatmin olmadıysan 2-3x karla çıkarsın en kötü birkaç aya kadar ..kaldı ki 10$ ı görmüş bir token

YTD
member
Activity: 448
Merit: 12
İllaki kar yaparsın ama şımarıp da aynı şekilde tutmaya devam edersen büyük patlarsın. Karını aldıktan sonra farklı farklı coinlere yönelmen mutlaka faydana olur
member
Activity: 380
Merit: 31
Arkadaşlar piyasanın şu koşulunda tüm parayı altlara gömmek çok tehlike.

Madem uzun yatırım yapacaksın BTC de kalman çok daha mantıklı.

Çünkü kim ne derse desin BTC kral.

3 aydır piyasası altlara bıraktı.

Dönerse ATH denerse altların dayanabileceğini pek sanmıyorum.

newbie
Activity: 252
Merit: 0
vallah bence hata yapmışsın çünkü o kadar projesi güzel olan coin dururken hangi mantıkla gidip bütün paranı ıns yatırdın anlamıyorum ama bu coin piyasasının işi hiç beli olmaz
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Evet aslinda hata tek basina butun parani tekk coine yatirmamak lazim ama burda parada onemli yani kalkip 500 dolarsa sorun yok ama 5000 dolarsa sorun olur en azindan tek alsan bile dusme kalkma ihtimalinide hesaplan lazim
full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
Tek bir token'e tüm paranı yatırarak hata yapmışsın bencede. Bir kaç token arasında dağıtsaydın paranı risk oranı düşüp kâr etme oranı artacaktı böylelikle fazla bir kayıp olmayacaktı elinde. INS daha iyi yerlere gelecektir eğer iyi bir hodl yaparsan kazançlı olabilir.
member
Activity: 336
Merit: 17
Yatırımı bölmek en mantiklisi bence. Riski azaltmak lazım. Belki yükselebilir ama ya fena bir düşüş olursa bu kez elinizdekinden de olabilirsiniz.O yüzden bolmek en güzeli.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Mantıksız bir hareket veyahut scam duran bir proje değil öncelikle . INS ' in katetmesi gereken yollar var . Ekip hızlı davranırsa çok rahat bir şekilde x4 x5 leri yakalayabilirsin. Sana tek tavsiyem edebileceğin kar marjını belirle.  O kar marjını yakaladığın zamanda çık .
full member
Activity: 350
Merit: 171
Öncelikle INS veya bir başkası parayı tek bir tokene yatırmak riskli bir yatırım şekli. İkinci olarak tamamen bi tokende durmak istiyorsan da bu INS olmamalı kesinlikle.
member
Activity: 154
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
Bel ki bir his oluştu yatırdın amenna . inşallah olabilitesi bir olumsuzlukta seni üzecek bir mebla değildir.  bunu da değerlendirmen önemli .
Sonuç itibariyle piyasa sert düşüşler de görebiliyoruz . Dikkat etmek lazım .
full member
Activity: 392
Merit: 100
uzun vade hodl için belki mantıklı gelebilir ama her gün açıp bakmamak şartıyla, diğer türlü insana kafayı yedirtiyor ki genelde de zaten bütün birikim bi coine yatırım yapıldığında hüsranla sonuçlanıyor. denedim onayladım Smiley
member
Activity: 448
Kendi bileceğin iş içinden ne geçiyorsa neye güveniyorsan ona gir en iyisi sonra başkaları kötü olmasın
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
walla herkes aynı şeyii söylemiş ama neredeyse başladığımdan bu yana hep tek coin-token alırım, arada bir sepet yapmayı deniyorum, bir haftaya kalmadan bakmışım yine tek'e düşmüşüm. doğru olduğundan değil ama şöyle bir + olabilir örneğin: şu aralık'taki artışlar sırasında önümde 3'lü bir seçenek vardı ripple-bat ve elastic! hepsi de aynı satoshi seviyelerindeydi ve ben gidip bat aldım, meret en son arttı, kafayı çalıştırıp önce ripple sonra elastic en son bat alsaydım 1 ripple>> 3 elastic>>> 8 bat alabilirdim ama bu da biraz şans! örneğin ethereum en son artan baba coinlerden biri oldu tersi de olabilirdi yani önce ethereum artıp en son ripple'a da geçebilirlerdi. pump sezonunda hepsi artmaya başlasa da birine birkaçına öncelik veriliyor diğerleri arkadan geliyor. bu sıralamayı yakalayabilmek kısa sürede ufak meblağlarla kat kat kazanmanıza neden olabilir ya da kafayı sıyırmanıza...
full member
Activity: 658
Merit: 153
INS konu başlığını ben açtım ama asla ve asla tavsiye etmem yukardada arkadaşlar demiş bütün yumurtalarını 1 sepete koyarsan sıkıntı yumurtaları farklı sepetlere koyman senin için her zaman daha iyi olucaktır.
O kadar savunurum INS token ama olmaz tek coin.
Pages:
Jump to: