bütün paradan kastın ne arkadaşım ? 100 tl mi 100.000 tl mi ?
100 tl yi riski azaltıyorum diye yarısını btc de tutup yarısı ile token almak çok komik olurdu herhalde değil mi
o yüzden miktar ne onu bi yazsaydın keşke
şimdi herkes kopyala yapıştır aynı şeyleri yazmış.. tamam anladık paranının tümünü tek bişeye yatırmak risklidir de...niye sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz kardeşim...senden önceki 50 kişi de aynı şeyi yazdı zaten.azıcık özgün olun be
Arkadaşlar piyasanın şu koşulunda tüm parayı altlara gömmek çok tehlike.
Madem uzun yatırım yapacaksın BTC de kalman çok daha mantıklı.
Çünkü kim ne derse desin BTC kral.
3 aydır piyasası altlara bıraktı.
Dönerse ATH denerse altların dayanabileceğini pek sanmıyorum.
asıl tehlike, böyle düz mantık olmak (bizim milletin özelliği zaten ) daha tehlikelisi de böyle tavsiyeleri dinlemek...böyle insanlar her zaman kaybetmeye mahkum..ya da kırıntılara kanaat etmeye..
Bana göre BTC kral falan değil...sadece bir reklam yüzü.. ve şimdilerde piyasayı sarsmak için kullanılan bir manipülasyon aleti..bu kadar..Ayrıca kral bile olsa hiç bi kral sonsuza kadar yaşayamaz her zaman bir veliaht vardır. Bununla birlikte her zaman bir tren vardır istasyonda bekleyen veya yolcu indiren / alan
tabi bu işler bakış açısı derinliği ile bakış açısı genişliği gerektiriyor..btc kral diyen adama, bunları anlatmakla vaktimi harcayamam (vizyon perspektif gibi uyduruk devşirme kelimeler kullanmayalım dilimizi bozmayalım...azıcık saygılı ve vefalı olalım Türkçe'ye)
btc den yapacağın kar 2x...olsun olsun 3x..o da ne kadar dönemde olacak belirsiz...gerçi yıl sonu için 50k$ diyenler de var...ancak yazın tadını çıkarmak bana daha cazip geliyor
asıl olay, potansiyeli çok iyi olan hatta belirli bir performans göstermiş ancak dandik btc nin bokuna düşmüş olan altları toplamakta...hangileri onlar ? git araştır yok öyle armut piş ağzıma düş
hatta çok daha potansiyelli şeyler var ama dönercileri başımıza bela etmenin alemi yok şimdi
btc piyasayı bıraktı,altlara lütuf etti,bi dönerse kimse duramaz karşısında,destek direnç ath ,dinleniyor vs vs bunlar çok
komik laflar...btc canlı bir varlık değil insan değil...insani anlamlar yüklemeyin ...çok çocukça duruyor..piyasanın havasını koklayan adam, gelişmeleri haberleri teknolojileri gündemi takip eden adam kazanır...biraz da psikoloji sosyoloji üstüne serpersek dadından yenmez
sen de burda otur fork modasına uyanların fiyatı şişirmelerini kral geri döndü diye yorumla
arkadaşın konusuna gelirsek;milletin gazına gelipte tepeden bir token almadın o yüzden karalar bağlamana ve korkmana gerek yok..ico fiyatının altına bir token aldın..o yüzden avantajlısın..bundan sonra ne yapacağına karar vermek istiyorsan projeyi haberlerini gelişmelerini yorumları takip edebilirsin..
hala tatmin olmadıysan 2-3x karla çıkarsın en kötü birkaç aya kadar ..kaldı ki 10$ ı görmüş bir token
YTD