Pages:
Author

Topic: BÜTÜN PARAMI INS TOKEN YATIRIDIM HATAMI YAPTIM - page 4. (Read 1003 times)

full member
Activity: 364
Merit: 102
yani kardeş ins token güvendiğim tokenler arasında ancak bütün parayı tek birşeye yatırman riskli herşey olabilir yani. bütün riskleri düşünmek gerekli keşke yatırmadan önce yazsaydın grupta Smiley)
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
aklınızda olsun tüm paranızı ne btc ye ne ethere nede başka bir coine yatırın. Her zaman sepet yapın. Ve bunun icinde nakit(tl yada dolar) mutlaka olsun.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Bana göre yalnış yapılmış bir işlem olarak yorumlarım sizin yaptığınız hareketi. INS'ın ne kadar geleceği parlak olsa bile tüm paramı tek bir token/coin altında toplamam. Çünkü bir projenin önü ne kadar açık görünsede bu yükseliş için ne kadar süre gerekiyor bilinemez.
member
Activity: 546
Merit: 10
risk risktir. biraz yaptığınız yüksek olmuş.
10 doları görmüş en yüksek INS.

ETC grafiklerine bir bakın. Buna yakın yol çizebilir. ama çok uzun süre sonra. bazı arkadaşlar 6 aydan bahsetmiş. 6 ay boyunca btc nin gerilediğini hayal edersek ıns de bu yolu izleyecektir.

btc hareketlerine göre kendiniz kararlarınızı yeniden sorgulayabilirsiniz.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Heyecan iyidir diyecem ama bunun heyecanlık yanı kalmamış, piyango oynanmış resmen. Olası bir çöküşte kendinizi yıllarca bu coine bağlamış ya da her şeyinizi kaybetmiş olabilirsiniz.
Umarım bir problem yaşamazsınız..
hero member
Activity: 756
Merit: 505
hiç bir zaman bunu yapmadan önce ya da yaptıktan sonra ne ile karşılaşacağımızı bilmediğimizden dolayı her zaman hata payı içerir. şu an yapılacak bir şey yok beklemekten başka. böyle durumlarda  karı ve zararı oranlayıp öngörülen meblanın yarısı ya da yarısından daha az bir meblayla girmek mantıklı. yapacak bir şey yok. hata olsa da senin hatan senin tecrüben. kafanı düşünmekle yorma yok say ve bekle. ordan gelen herşeye kar gözüyle bak.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Mantıklı bir hareket olmamış ,  hiçbir zaman tek bir ata oynanmaz. Ama belli de olmaz , Ins nin önü açık umarım dilediğiniz gibi olur.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bence de hata yaptın. Zararın yoksa bir kısmını çek bence. Projeye ne kadar güvensen de ne olcağı belli olmaz ki reklam yapamazlar şans faktörü onlarla olmaz falan filan
sr. member
Activity: 453
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Normalde yaptığın çok mantıksız değil INS bitcoin bile olsa tüm parayı tek coine basmak sizi batırabilir. Geçen ne oldu piyasada gördünüz. Artık bi risk almışsınız arkasında durun sabredin derim. Belki kazanırsınız kötü coin değil.
full member
Activity: 770
Merit: 103
yani mantıklı olan bu başlığı parayı yatırmadan önce açmaktı. buradaki amacı o yüzden anlamış değilim.
Normalde olması gereken 'Bütüm paramı ins token e yatırmak istiyorum' gibisinden olabilirdi. Yatırımı yaptıktan sonra böyle bir başlık açmanın çok da anlamı yok
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Takip ediyorum INS Token ı. Hepsini yatırman tabiki risk. Ama tutarsa ne ala tutmazsa diğer coinler kadar getirir o da önemli değil. İlk fırsatta ben de alacağım INS Tokendan. Fiyat hala yüksek.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Ben herzaman sepet yapma taraftarıyım riski bölmüş olursun.Ama artısıda eğer ins coin ralli yaparsa çok güzel kazanırsın
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Yaptığın bir hata bence coin'in ne olduğunun bir önemi yok bitcoin, ethereum... En azından 3-4 coin'e yatır atıyorum %25 INS olsun bir şey kaybetmezsin.
full member
Activity: 336
Merit: 111
tabi herkesin dediği gibi portföyüzünü sürekli dağıtın derim ama INS için hele ki bu fiyatta endişelenmeniz gerek yok. INS in teami şahane , projesi efsane , partnerleri çok sağlam (UNILEVER ). kesinlikle acele etmeyip satmazsanız koyduğunuz para sizi üzmicekse acil para ihtiyacınız yoksa kesinlikle fiyat $15 seviyelerine gelmeden satmayın. bekleyin . çok yeni bir coin zaten . daha yolu çok var. her borsada varlar. community iyi , pr / marketing çalışmaları iyi ve profesyonel. fiyat yükselecek. sabredin ve zamana bırakın.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
HardFork yapıp yatırımcısına kazandıran ve bounty hunterlara milyonlar dağıtan bir çok proje şuan unutuldu. Neden tüm paranızı yatırdınız ki belki icoda spekülasyon yapıp kendi kendilerine sahte yatırım yolladılar bilemezsiniz. Ellerindeki tüm varlığı satıp yok olurlarsa üzülmeyin, umarım kazanırsınız..
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
hani ins tokenin kolay kolay fiyat düşürüp, öldüye gideceğine yada çakılacağına inanmam ama piyasa bu. sağı solu belli olmuyor. dün 20 bin usd olan bitcoin düne göre bugün 8.5K' da sürünüyor. bu aşamada bir yada bir kaç kötü haber gelse uzun süre beklemeniz icab edecektir.
member
Activity: 112
Merit: 10
Biraz baktım projesini falan bilmem ama altın vuruş olabilir gibi. İlk 25 e girerse 300usd olabilir, 1000 tane aldıysan güzel para. Böyle konu başlıkları ilginç oluyor coin moon yaparsa konuyu açandan ses çıkmıyor milletin çeneye vuruyor.
member
Activity: 380
Merit: 31
bütün paradan kastın ne arkadaşım ? 100 tl mi 100.000 tl mi ?
100 tl yi riski azaltıyorum diye yarısını btc de tutup yarısı ile token almak çok komik olurdu herhalde değil mi Grin o yüzden miktar ne onu bi yazsaydın keşke

şimdi herkes kopyala yapıştır aynı şeyleri yazmış.. tamam anladık paranının tümünü tek bişeye yatırmak risklidir de...niye sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz kardeşim...senden önceki 50 kişi de aynı şeyi yazdı zaten.azıcık özgün olun be

Arkadaşlar piyasanın şu koşulunda tüm parayı altlara gömmek çok tehlike.

Madem uzun yatırım yapacaksın BTC de kalman çok daha mantıklı.

Çünkü kim ne derse desin BTC kral.
3 aydır piyasası altlara bıraktı.
Dönerse ATH denerse altların dayanabileceğini pek sanmıyorum.

asıl tehlike, böyle düz mantık olmak (bizim milletin özelliği zaten ) daha tehlikelisi de böyle tavsiyeleri dinlemek...böyle insanlar her zaman kaybetmeye mahkum..ya da kırıntılara kanaat etmeye..

Bana göre BTC kral falan değil...sadece bir reklam yüzü.. ve şimdilerde piyasayı sarsmak için kullanılan bir manipülasyon aleti..bu kadar..Ayrıca kral bile olsa hiç bi kral sonsuza kadar yaşayamaz her zaman bir veliaht vardır. Bununla birlikte her zaman bir tren vardır istasyonda bekleyen veya yolcu indiren / alan  Grin

tabi bu işler bakış açısı derinliği ile bakış açısı genişliği gerektiriyor..btc kral diyen adama, bunları anlatmakla vaktimi harcayamam (vizyon perspektif gibi uyduruk devşirme kelimeler kullanmayalım dilimizi bozmayalım...azıcık saygılı ve vefalı olalım Türkçe'ye)

btc den yapacağın kar 2x...olsun olsun 3x..o da ne kadar dönemde olacak belirsiz...gerçi yıl sonu için 50k$ diyenler de var...ancak yazın tadını çıkarmak bana daha cazip geliyor  Shocked asıl olay, potansiyeli çok iyi olan hatta belirli bir performans göstermiş ancak dandik btc nin bokuna düşmüş olan altları toplamakta...hangileri onlar ? git araştır yok öyle armut piş ağzıma düş

hatta çok daha potansiyelli şeyler var ama dönercileri başımıza bela etmenin alemi yok şimdi Wink

btc piyasayı bıraktı,altlara lütuf etti,bi dönerse kimse duramaz karşısında,destek direnç ath ,dinleniyor vs vs bunlar çok komik laflar...btc canlı bir varlık değil insan değil...insani anlamlar yüklemeyin ...çok çocukça duruyor..piyasanın havasını koklayan adam, gelişmeleri haberleri teknolojileri gündemi takip eden adam kazanır...biraz da psikoloji sosyoloji üstüne serpersek dadından yenmez

sen de burda otur fork modasına uyanların fiyatı şişirmelerini kral geri döndü diye yorumla  Cool

arkadaşın konusuna gelirsek;

milletin gazına gelipte tepeden bir token almadın o yüzden karalar bağlamana ve korkmana gerek yok..ico fiyatının altına bir token aldın..o yüzden avantajlısın..bundan sonra ne yapacağına karar vermek istiyorsan projeyi haberlerini gelişmelerini yorumları takip edebilirsin..

hala tatmin olmadıysan 2-3x karla çıkarsın en kötü birkaç aya kadar ..kaldı ki 10$ ı görmüş bir token

YTD

Ne kadar zamandır bu piyasanın içerisindesin bilmiyorum ama umarım sen haklı çıkarsın.

Ben şunu bilir şunu söylerim btc biraz hareketlenmeye başladığında altların halini hepimiz gördük .

Evet BTC den yapacağın kar alt tarafı 4-5 kat olur bu saatten sonra en fazla.

Ama mevzu burda şu sen şimdi alta girdin 1000 satoşiden aldın .

Sonra BTC harekete başladığında senin coinin dolar bazında değer kaybetmedi ama satoşi değeri 250 ye  düşdü .

Yani aslında % 400 kardan zarar ettin.

Demek istediğim buydu.

BTC Artık kral falan değil fikrine de saygı duyarım ama katılmam .

member
Activity: 406
Merit: 11
Twitter hesabı çok aktif sürekli bilindik markalar ile ilgili haberler geliyor. Henüz fiyata yansımadı.

Fakat all in yanlış tercih olmuş.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
INS kötü proje değil değerleneceğini bende düşünüyorum ama yazan çoğu arkadaşlada hemfikirim.tüm yumurtaları tek sepete koymamak lazım.en azından yarısını eth veya btc de bekletmenizi tavsiye ederim.hatta sermaye yüksekse 5-10 arası coin ve tokene bölebilirsiniz.eğer çok kötü tercihler değilse mutlaka kazandıracaktır
Pages:
Jump to: