Pages:
Author

Topic: Buyuk magazalardan Bitcoin ile odeme yapmayi talep etmek - page 5. (Read 22714 times)

member
Activity: 322
Merit: 11
İstekte bulunulur ama bunların geri dönüşü hiçbir zaman olmuyor sanki. Daha önce bende iki üç sefer bulundum en kısa zamanda ilgileneceğiz dendi ama hala bekliyoruz. 
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Büyük mağazaların bu altyapıyı geliştirmesi tahminimizden zor ve pahalı oluyordur. Eğer gelecek görmüyorlarsa bu zahmete gireceklerini düşünmüyorum
full member
Merit: 101
https://owloper.com
Şu an bunu yaparsanız terörist ilan edilip içeri alına bilirsiniz... ''Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla'' isimli ünvanlarını nereden aldığı belirsiz kişi ''A-HABER'' de bitcoinin bizim için YPG den bir farkı yoktur dedikten sonra olası bir ihtimal...

Yok artık ya 😀 bence kesin tepeden girip terste kalmıştır kendisi ee bide büyük girip panik satışı yaptıysa ondan bileylenmiş olabilir 😂
full member
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Şu an bunu yaparsanız terörist ilan edilip içeri alına bilirsiniz... ''Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla'' isimli ünvanlarını nereden aldığı belirsiz kişi ''A-HABER'' de bitcoinin bizim için YPG den bir farkı yoktur dedikten sonra olası bir ihtimal...
newbie
Activity: 112
Çok oynak bir para birimi kullanılması şuan için zor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Hocam ben şahsen bitcoin ile ödeme yapmam eth falan olursa belki de . Ben tansfer edicem bir sürü fee ödeyecem yemek eve gelecek ve ben hala ödemenin onaylanmasını bekleyeceğim .Aç kalırız be Smiley
member
Activity: 220
Merit: 10
hiç sanmıyorum bu konuşmadan gerekli departmanın haberdar edildiğini
member
Activity: 680
Cok guzel bir örnek olmus bu sekilde herkes buyuk magazalardan bu istemlerde bulunursa ileride belki onlardan bu yonde uygulamalar gorebiliriz...
newbie
Activity: 195
Boyle birseyi talep etmeye gerek yok. Crypterium un telefondaki app. sayesinde butun kriptolari temazsiz olarak pos makinasindan harcayabiliyorsun. Ayrica sana sanal kart verdiginden internet alisverisinde de kullanabiliyorsun. Kredikarti kullanmaktan daha karli magazalar icin bankalar komisyon kesiyor . Burda boyle birsey yok.

https://crypterium.com/
member
Activity: 380
Merit: 31
Valla en az 5 yıl imkanım olsada bitcoin ile ödeme yapmam şahsen.

Ben şu an bitcoini ödeme aracı olarak değil yatırım aracı olarak görüyorum..

Daha tüm dünya yeni yeni geçiş hazırlıkları yapıyorken dünyanın binde biri bile kullanmıyorken harcayacağım her bitcoin

Wall-street geçiş yaptıgında , her yerde herkes tarafından kabul gördüğünde ulaşacağı değerle belkide bana bir servet kaybettirecek olabilir.

2013 yılında yaklaşık 10 bitcoinle 2 pizza alan adamı unutmayın.. Rakamları yanlış hatırlıyor olabilirim.

Kim ne derse desin Kral bitcoindir arkadaşlar .

İleride belki binlerce coin hukuğun devreye girmesiyle çöp olacak ama bitcoin yaşayacak. Miladı dolana kadar.

Bu yüzden bitcoinlerinizin değil her bir satoşinizin bile kıymetini bilin.
newbie
Activity: 59
her talep kendi arzını oluşturur. yeterli talep olursa iktisatın ana kanunu çok uzaklaşmış sayılmaz Smiley
full member
Activity: 308
Merit: 100
Bu adam taa 2014 lerde bu işlerle uğraşacağına   kenarıya köşesine 10-20 btc atsaydı ,  şu anda dünyalığını yapmıştı diye düşünüyorum, yani yemek sepetinde çalışan zaten asgeri ücretli çalışan gariban, ne anlar yani bundan
member
Activity: 434
Merit: 16
Zamanı geldiğinde hepsi zaten teker teker tıpış tıpış geçecekler. Hatta öyle bir zaman gelecek ki kendi coinlerini çıkartacaklar dersek pek bir abartmış olmayız sanırım. Aman ya abartıyorsam da abartırım. Hepsi coin çıkarsın normal para kalksın piyasadan. Herkes sözüm ona merkezi olmayan para birimi kullansın. Cheesy
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Isletme sahiplerinin ve isletmenin sunacagi hizmetten/maldan faydalanacak olan bireylerin 1 btc = 1 btc olarak dusunebilmeleri lazim. Aksi taktirde abi yuz liralik yemegi 40 liraya getirdim ya da 100 liralik yemek oldu 120 lira gibi psikolojik rahatsizliklar olusabilir  Smiley
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Yemeksepetinde yok ama bikac restoranda boyle bisey gormustum. Ama soyle de bir durum var. Piyasada bu kadar sert ve hizli hareketler olurken boyle bir odeme pek kolay degil.
member
Merit: 12
Türkiye teknolojiden çok uzak bir ülke. Bizim için teknoloji iPhone X Samsung Galaxy S9 daha çok tüketim odaklı gereksiz kaliteler. Birçok özelliğini bile kullanmıyoruz. Şimdi ülkemizde de teknoloji üretilmediği için herhangi bir gelişme beklememek lazım. Ha bitcoin illa teknoloji mi? Değil ama teknoloji yoksa yenilik de olmaz. Yenilik yoksa bitcoin sokaklarda hiç olmaz.
member
Activity: 588
Merit: 18
Yabancı ülkelerde bu tarz taleplere karşılık bulabiliriz, ama türkiyedeki işyerlerindeki laçkalık ve sorumsuz davranış tarzı yüzünden bir sonuç almaka neredeyse imkansız. Bence türkiyedeki yabancı işletmelerin yurtdışındaki temsicilikleriden yabancı dilde bir taslak hazırlayıp yollasak en azından sonuç alma şansımız olur. Zaten birkaç büyük işletmeden olumlu sonuç alınsa türk işletmelerini bunu takip etmeye zorlayabiliriz.
newbie
Activity: 98
geçmiş zamanlarında bunu anlatsan da tam olarak anlamayan yada riskli gören kişiler, mağazalar falan vardı tabi büyük çaplı iş yerleri değildi ama şimdi bitcoin gelişti popülerleşti muhtemelen yakın bir gelecekte gerekli düzenlemelerle mağazalar kendileri bunu talep ederler gibi geliyor.
newbie
Activity: 28
Guzel fikir 😂 ama bitcoin ne diye sorularla karsilasmak aci
member
Activity: 231
Bu mantıklı bir talep olur hiç değilse btc nin bilinirliği artar, ama şu süreçte baktığınız zaman bitcoinin de artık iyi bir bilinirliği var, konu 2014 de açılmış nereden nereye gelinmiş kolay değil
Pages:
Jump to: