Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş büyük yükseliş... - page 2. (Read 1893 times)

full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
October 15, 2018, 11:18:30 AM
bugünki çıkış iyi olduda işte para girişi olursa çıakr yoksa paralar kaçarsa gene ayı ile dansa devam.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
October 15, 2018, 11:16:54 AM
Büyük yükseliş bekleyen kripto dünyası ilk adımları yaşadı gün itibari ile. Digital money market zamanlama olarak büyüme şartlarına tam hakim değil. İyileşmeye vakit ayarlamak belirleyici olacak.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 13, 2018, 02:56:21 AM
o güzel yükselişler boğalarına binerek gitti  Grin başlık nisanda açılmış hala aynı terane...önce bahar gelecek fındık dalları yeşillenecek dediler.ne alaka diyenlere ne bileyim bahar işte heralde yükselir piyasa diye götlerinden uydurdular. hala aynı laflar devam ediyor  
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
October 12, 2018, 03:03:09 PM
Piyasalar genelde tahmin edilemez. Dolayısıyla yükselecek ya da düşecek şeklindeki öngörüler kişilerin pozisyonunu veya arzusunu belirtir. Bu da yükselişe ya da düşüşe bir fayda sağlamaz. Piyasa bildiği yöne gider. Yani daha somut şeylerle şekillenir.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
October 12, 2018, 02:44:24 PM
Hayaler hayatlar. Herkez bende dahil yukselis beklerken piyasa sanki hep dusuyor. Gerci arada ufak artislar geliyor fakat akabinde mutlaka sacma sapan manasi bir cakilma oluyor. Oyle birozledikki seni artik donsende bir donmesende diye birlaf var ya bende artik yukselsede o kadar bosvermisim ki
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
October 12, 2018, 01:44:59 PM
Aralık ayında diye umut ediyorum tabiki kesin değil ancak yeni yılda düşüş bekliyorum.Düşüşten öncede ufak bi yükseliş olabilir bu ayı Aralık olarak karar verdim kendimi ona göre hedefliyorum.Sezgilerim bu yönde tabiki son karar ve düşünve sizde biter.Bol şans dilerim.
member
Activity: 504
Merit: 12
October 12, 2018, 09:14:28 AM
Piyasada yaşanan sert etkili düşüşler nedeniyle yatırımcıların yaptıkları yatırım dip seviyeleri gördü diyebiliriz çareleri ise güzel bir yükseliş.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 12, 2018, 08:10:15 AM
Ya yükseliş sanki birden gelecek bir bakacağız olmuş 2x düşer diyeceğiz oradan bi 2x daha yapacak kesin değildir bu milletin eline verecekler diyeceğiz oradan bi 3-5x daha yapınca valla geldi al al al yüklü al diyeceğiz
full member
Activity: 301
Merit: 100
October 12, 2018, 08:02:52 AM
Hiç belli olmaz bu büyük yükselişin ne zaman geleceği. O yüzden size lazım olmayacak bir miktar parayla girmişseniz sabredip bu yükselişin gelmesini beklemekten başka çareniz yok.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
October 12, 2018, 06:52:22 AM
Büyük yükseliş 2019 - 2020 yılları aralığında gelecek hemen hemen hızla yükseliş bekleyenler biraz daha sabırlı davranmak zorunda. 2017 cryptocurrency adına en verimli yıl oldu muazzam artılar gördük.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Büyük yükseliş baslayamadi gitti. Hayır bakıyoruz sanki yükselişe başlıyor gibi yavaş yavaş fakat son tekrardan düşüşe geciyoruz. Artis eskisi gibi degil sabirli olup çok uzun sure beklemeyi göze almak gerek.
full member
Activity: 686
Merit: 101
7000 dolar altına ineceğini düşünmüyor hatta bu ayı yukseliş trendi ile kapatacağımızı düşünüyorum. Haziranda sağlam bir güven tazeleme gelir diye umuyorum.
member
Activity: 336
Merit: 13
vay be daha dusmez dedikce daha da dusuyoruz. ben beceremedim bu isi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçen sene de bu zamanlar böyle olduğunu hatırlıyorum. Durağanlık aylarca devam etmişti. Yaz ayından sonra yükseliş başlayınca bu sefer de "düşse de alabilsek" denmeye başladı. Geçen seneki grafiklere baktığımda boğa sezonunun hazirandan sonra geleceğini düşünüyorum. Tarih yine tekerrür ediyor olabilir.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yükselen tek şey sinir katsayım anasını satayım. Her geçen gün bir umutla piyasaya bakıyorum ve daha da eridiğini görerek kapıyorum. Zaten son 1-2 aydır Uzun vadeli hodl'cu olduk çıktık. Bundan sonra da böyle devam edeceğim. Piyasaya güvenim tam ama henüz çok toy malesef.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Sabrın sonu selamettir tamam ama akıllıca hareketler yaparak temelini hazırlamak lazım, bugün büyük yükseliş başlasa bir çoğumuz anca zararını kapatır, umarım gelecek zirvelerde vaktinde satış yaparız.
jr. member
Activity: 87
Merit: 1
Sabır, sabır, daha çok sabır...
member
Activity: 280
Merit: 10
valal bu büyük yükseliş işi de tam bir yılan hikayesi hiç gelmeye de bilir büyük yükseliş
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Sen bitcoin en tepedeyken alırsan düşüşten sonrada yükselmesini beklersin, Burada doğru olan aldığın seviye. Grafiklere bakıp doğru anda almak önemli olan.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Büyük yükseliş ansızın gelir kimseye haber vermez beklemediğimiz bir anda gelecektir. İyi seçim yaparak sabırlı olmak beklemek işin püf noktası, doğru fiyatları yakalayan büyük yükselecek.
Pages:
Jump to: