Pages:
Author

Topic: CATEX BORSASI CATT ALIM KAMPANYASI BAŞLATTI. - page 2. (Read 1392 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
Size tavsiye hiç bulaşmayın . O kadar amatör yöneticileri var ki inanamazsınız. Çoğunluğu zaten biz Türkler oluşturuyoruz. Adamlar herşeyi üyelerinden bekliyor.  Uzak durun bulaşmayın.
full member
Activity: 532
Coinexi kaçırdım bu nasıl bir etkinlik ne kadar bir hodl miktarıyla ne kadar gelir elde edebiliriz bunu aşağı yukarı söyleyebilicek var mı?
member
Merit: 12
Catex şuan için fena gitmiyor. Artık kar payını elinizde tuttuğunuz catt lari kilitliyorsunuz. Siteye girince sol tarafta lock mining var süreyi belirleyip kilit yapınca ona göre kar payı veriyor. Ufak bir meblağ ile denenebilir
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Ben daha önce hiç denemedim ama piyasadan gelen yorumlar iyi olduğu yönünde. Trade yapacağım zaman ufak bir milyarla deneme yapılabilir. İşlemleri hızla tamamlar ve güvenimi sarsmazsa kullanmaya devam edebilirim.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Coinex'te bu yavaşlık olursa daha çok müşteri sağa sola kaçar. Basit bir trx transferi 5-6 gün sürer mi ya? Tekrar deneyeyim dedim, yine gecikme. Kripto piyasası için 5 dk bile çok fazla iken Coinex'in bu yaptığı iş değil!
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Sürekli bir yenilenme var bu seferde catexe girmek isteyen adamlardan 2500 oy istiyorlar 1 oy 1000 cat ediyor.Şuan hacim günlük 3-4 milyon dolar arası.Borsada hiç bot yok umarım iyi yerlere gelir.
member
Activity: 308
Merit: 10
Şuan ben aldım düşmeye başladı 23 ten aldım 20 ye düştü ama satmadım.Hodl kalacağım hedef büyük 200 satoshilere tekrar gelebilir.tadından yenmez eğer öyle bişi olursa.
member
Activity: 933
Merit: 10
Yeni bir coinex geldi yani kısaca. Fakat yüzde 5 fee çok çok fazlaymış neden bu kadar yğksek tam anlamadım alım satımı engellemek için galiba yada hileyi
jr. member
Activity: 168
CoinEx çok güzel bir borsa aslında ancak Cet tokenin sert düşmesi yatırımcıları biraz küstürdü sanırım. Ancak zaten 20 katına çıkmıştır bu.Bu CoinExin suçu değilki
member
Bende catex e olan ilgiye dayanamadım ve az bir miktar attım. Şimdilik değişik coin ya da tokenler geliyor belki ederi olur ilerde. Olurda kendi coinlerin ciddi bir takım yapıp fiyatını arttirirlarsa çok iyi olur
member
Activity: 742
Merit: 19
Bu iş gitgide saadet zincirine dönmeye başladı.Önce Cet sonra Htb şimdi Catex.Önce shilleniyor sonra tepeden ellere veriliyor.Hacimde kalmayınca bir süre sonra artık uzun vade yatırımcısı oluyorsunuz zararla çıkmamak için.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Merkezi borsalara pek sıcak bakmıyorum şu sıralar. Bir çoğu sahte hacim oluşturup tokenlerini elden çıkarmaya çalışıyor ve sayıları da haddinden fazla artmaya başladı. Zamanı gelince hacklendik diyerek kaçıp gidecekler. 

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Yani herkesin farklı farklı borsalarda hesapları bulunuyordur. Yani coinexten kaçma söz konusu mudur bilemem ama zannetmiyorum kaçtıklarını. Bunun yerine belki daha cazip mi geliyordur ona bakmak lazım. Yani artıları eksilerine bakmak lazım.

Kaçıyor derken fiyatı düştü baya hocam cetin.İnsanlar pasif gelir arıyorlar bu sebeble catex şuan 1 numara bu olayda.O yüzden ciddi bir hype yakaladı son günlerde
full member
Activity: 784
Merit: 120
Yani herkesin farklı farklı borsalarda hesapları bulunuyordur. Yani coinexten kaçma söz konusu mudur bilemem ama zannetmiyorum kaçtıklarını. Bunun yerine belki daha cazip mi geliyordur ona bakmak lazım. Yani artıları eksilerine bakmak lazım.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Son günlerde hacim artışı olduğunu biliyorum. 16 sat seviyelerine kadar düşmüştü . Borsanın son aldığı karar neticesinde şuan 24 sat seviyelerinde işlem görüyor.
jr. member
Activity: 406
ilk gördüğümde ciddiye almamıştım fakat baya baya faydalı olmuşa benziyor. treni kaçırıp kaçırmadığımı düşündürtüyor bana.
full member
Activity: 672
Danışmanlarından biri bankacı bir Türk abimiz. Elinden geldiğince tüm sorulara cevap vermeye sorun varsa çözmeye uğraşıyor diğer borsalarda göremeyeceğiniz bir olay bu.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Hemen hemen her gün yararlanabileceğimiz ne olabiliri düşünen bir ekip. Yeni kampanyalar arayan ve yeni hangi tokenleri ekleyebilirizi insanlara soran bir ekip. Eninde sonunda hak ettiği yerlere gelecektir.
member
Activity: 504
Sağlam bir altyapıya sahip olduğu sürece kazanma ihtimali de var kazancın sürekli olması sonucunda faydası kaçınılmaz olacaktır.
member
Activity: 1106
Merit: 25
ne konuşuldu bu catex be.en son bende alacağım 10 dolarlık olacak Smiley Arkadaşlar biraz temkinli olun alırken ya.Tamam iyi güzel rakamlar kazanmısınız baktımda belki düşer 10 lara falan.

Catexin kendisini düşmesinden ziyade dağıttığı kar payı çok güzel. Şu sıralar buyback yapıyorlar ve catex in coini ni de yukarıya doğru çekebilir
Pages:
Jump to: