Pages:
Author

Topic: CATEX BORSASI CATT ALIM KAMPANYASI BAŞLATTI. - page 5. (Read 1392 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Son zamnlarda baya ismini duymaya başladım.Valla günlük bu kadar kar payı veriyorsa güzel.Hayatta kalabilmek için iyi bir yöntem borsa için.Biraz izlemede kalacağım olmadı atarım 100 dolarlık.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Artık son zamanlarda borsalar böyle trafik çekmek için bu yola el atiyorlar. Ama güzel bir passiv gelir kaynağı
full member
Activity: 672
Merit: 100
0.5 btclik alım yaptım bugün. Uzun süre tutmayı düşünüyorum. 200 seviyelerinden 30 a kadar düşmüş. Tekrar bir artış yaşarsa ihya eder bizi.
sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange

Bugünün karı Allah bereket versin Smiley Borsa yeni olduğu için fiyatda daha 20 satlarda daha çok yolumuz var.Catt fiyatı arttıkça dividend geliride artıyor.Mesela catt 100 sat olsa günlük 100 dolardan fazla dividend gelecek bana.

Siz bu dividend denilen şeyi hemen bozdurabiliyormusunuz ve görünen paraya satabiliyormusunuz o kadar hacim var mı ?

Ayrıca ben bu siteye güvenemedim çok basit bir site olmuş ve mobil uygulamaları da yok.

Hocam divident dediği şey bir tek coinden ibaret değil bir atıyorum 8 usdt 0.1 eth gibi farklı paritelerden yatıyor hesabına bilginiz olsun. Hacim var evet her gün yeni yeni tokenler eklenmekte borsaya.

Bende arkadaşa katılıyorum siteleri pek hoş değil her yerde gördüğümüz basit para toplayıp kaçan projeler gibi görünüyor her gün her coinden biraz vermeleri iyi ama binance gibi tüm coinleri catt'a dönüştürme olayı da olsaydı fena olmazdı
full member
Activity: 1386
Merit: 116

Bugünün karı Allah bereket versin Smiley Borsa yeni olduğu için fiyatda daha 20 satlarda daha çok yolumuz var.Catt fiyatı arttıkça dividend geliride artıyor.Mesela catt 100 sat olsa günlük 100 dolardan fazla dividend gelecek bana.

Siz bu dividend denilen şeyi hemen bozdurabiliyormusunuz ve görünen paraya satabiliyormusunuz o kadar hacim var mı ?

Ayrıca ben bu siteye güvenemedim çok basit bir site olmuş ve mobil uygulamaları da yok.

Hocam divident dediği şey bir tek coinden ibaret değil bir atıyorum 8 usdt 0.1 eth gibi farklı paritelerden yatıyor hesabına bilginiz olsun. Hacim var evet her gün yeni yeni tokenler eklenmekte borsaya.
hero member
Activity: 756
Merit: 505

full member
Bugün yeni bir airdrop daha geldi  Smiley

https://www.catex.io/announcement/76

Dear all,

We are glad to announce DAPS will be list soon.

1.  4,000,000 DAPS airdrop for CATT holders (MINIMUM 200K CATT, the more you hold, the more DAPS you will get)

CATT holding calculation will start from 25 October 00:00 UTC till 29 October 00.00 UTC, an average of every hour snapshot CATT amount in this period. CATT sell orders will be excluded from the calculation.

2.  DAPS deposits, trading and withdrawals will be opened 25 October 02:00 PM UTC.

DAPS Token related info:

Website: https://dapscoin.com

Network: ERC20

Smart Contract: 0x93190dbce9b9bd4aa546270a8d1d65905b5fdd28

Block explorer link: https://etherscan.io/token/0x93190dbce9b9bd4aa546270a8d1d65905b5fdd28

Symbol: DAPS

Decimals: 18

Max supply: 60,000,000,000

DAPS Circulating supply: 44,945,339,00

Twitter: https://twitter.com/DAPScoin

Facebook: https://www.facebook.com/dapscoinofficial/

CoinMarketCap: https://coinmarketcap.com/currencies/daps-token
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben hacmi  sadece alım için var sanıyordum. Ama alım ve satım hacimde dikkate alınıyormuş. Yalnız satışta şöyle bir dezavantaj var. %5 fee kesiyor .
full member
Activity: 504
Merit: 120
Bu bugün bana gelen divident tutarı  Smiley

Hesaplamanızı böyle yapabilirsiniz.

(Elinizdeki catt sayısı)/(total mined catt)*0.8*(o günkü dividend miktarı)

O zaman event rankda 2.sırada yer alan kişi sizsiniz Cheesy Bu ödül için yaklaşık 2 milyon coin tutuyor olmanız gerek. Sorması ayıp ne kadara mal oldu size o kadar coin?

Yok hocam nerde keşke öyle olsa  Smiley Ben 1.5-2 ay önce falan almıştım 90-100 sat aralığında iken 1 btc lik. Elimde 2 milyon civarı catt var uzun süre çıkarmayı düşünmüyorum gelen dividentlerle adet arttırdım bu zamana kadar. Bu borsanın bana artısı bol bol airdroplardan elimde tuttuğum catt kadar airdrop gelmesi oldu.

PBK   PowerBank
ACTX Archetypal X
SDIG StoreDig
ADP   ADP
WYX   Woyager
SHEL   ShelterDAO

Bunlar elimde ki adete göre bire bir gelenler.

Bunlardan bir tanesi 25-30 sat bandına çıksa bana kafadan 0.5-1 btc aralığında para kazandıracak gerisini siz düşünün.

Başlarda girip güzel yakalamışsınız umarım gelen tokenlarda kazandırır size de sevinirsiniz. Yarışma devam ettiği sürece fiyatı bu aralıkta ilerler büyük ihtimalle sonrası artık borsanın sahiplerine kalmış. Ya patlatırlar ya birşeyler yapıp devam ederler
full member
Bu bugün bana gelen divident tutarı  Smiley

O zaman event rankda 2.sırada yer alan kişi sizsiniz Cheesy Bu ödül için yaklaşık 2 milyon coin tutuyor olmanız gerek. Sorması ayıp ne kadara mal oldu size o kadar coin?

Yok hocam nerde keşke öyle olsa  Smiley Ben 1.5-2 ay önce falan almıştım 90-100 sat aralığında iken 1 btc lik. Elimde 2 milyon civarı catt var uzun süre çıkarmayı düşünmüyorum gelen dividentlerle adet arttırdım bu zamana kadar. Bu borsanın bana artısı bol bol airdroplardan elimde tuttuğum catt kadar airdrop gelmesi oldu.

PBK   PowerBank
ACTX Archetypal X
SDIG StoreDig
ADP   ADP
WYX   Woyager
SHEL   ShelterDAO

Bunlar elimde ki adete göre bire bir gelenler.

Bunlardan bir tanesi 25-30 sat bandına çıksa bana kafadan 0.5-1 btc aralığında para kazandıracak gerisini siz düşünün.
full member
Bu bugün bana gelen divident tutarı  Smiley

full member
Bu bugün bana gelen divident tutarı  Smiley

member
Activity: 560
Merit: 12
Bekir hocam siz kaç cata o ödülü aldınız .Bir rakam paylaşınki bizde ilelim ne kadar alırsak ne kadar geleceğini. Sadece ödül paylaşımı şu aşamada bir anlam ifade etmiyor.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
2x yapmış bir coine veya tokene girmek bu piyasada her babayiğidin harcı değil. Ama kenara not ettim bilgilendirme için teşekkürler.
full member
Günlük gelen gelir neye göre geliyor? Tutulan coine göre oranının yazdığı herhangi bir yer var mı? Dahada basiti size gelen o günlük ödül kaç coin tuttuğunuz için geldi? Ona göre biraz alıp şansımızı deneyelim Cheesy Bir süre daha kazandıracak birşeye benziyor
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bir yerde yarışma varsa orda yarışma bittikten sonra dumpta vardır. Bunun için kucoine bakmanız yeterli . Ama bu borsa sadece alımlar üzerinden hesap yapıyorsa o biraz artı olabilir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

Catex borsası ekibi.Aralarında türk bir arkadaşta var.Kendisi projeye ciddi destek veriyor.Borsa genellikle topluluk borsası olma yolunda ilerliyor.Yakın zamanda listelenmek isteyen coinlerden 1 btc lik catt alıp 6 ay kitlemeleri istenecek.Bu şekilde mevcut tokenin fiyatını daha stabil hale getirmeye çalışacaklar.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Son zamanlarda en çok kullandığım borsa oldu Catex fakat bazı gizlenen detaylar da bulunuyor ne yazık ki. Evet, her gün divident dağıtımı yapılıyor ve ana paranın yaklaşık %1-2'si gibi kazanç elde ediyoruz fakat sadece 1 aylık süreçte CATT'ın ne kadar değer kaybettiğini de kullanıcıların bilmesi gerekiyor. Ben bu borsaya paramı ilk aktardığım dönem CATT 100 satoshi gibi değerlerden işlem görüyordu ve ben 70 satoshi seviyelerinden alım yapmıştım. Daha sonra ise her geçen gün CATT erimeye devam etti ve günümüz değeri olan 27 satoshi değere ulaştı. Belki bu seviyeler dip nokta olabilir fakat şurada söylemek istediğim nokta yeni yatırımcıların ne gibi risk alacağını bilerek işlem yapmaları gerektiğidir. Güzel divident kazandım mı? Evet, kazandım fakat bu kazanç zararımı karşılamaya yetmiyor.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Artık borsalar müşteri çekmek için bu tarz kampanya yapıyor. Kucoin de böyle başladı ama devamını getiremedi. Bir aralar cet token vardı. O da belli bir yere geldikten sonra söndü. İlk girenler parsayi toplar sonradan girenler dikkatli olsun
Pages:
Jump to: