Pages:
Author

Topic: CATEX BORSASI CATT ALIM KAMPANYASI BAŞLATTI. - page 3. (Read 1392 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
ne konuşuldu bu catex be.en son bende alacağım 10 dolarlık olacak Smiley Arkadaşlar biraz temkinli olun alırken ya.Tamam iyi güzel rakamlar kazanmısınız baktımda belki düşer 10 lara falan.
member
Activity: 294
Merit: 27
Her ikisinden de biraz aldım. Aynı bokun laciverti karşılaştırıldıklarında. Catt mesela. Her gün gelen dividenleri de eklediğimde ilk yatırdığım paranın hala altındayım. Fiyat çakıldı hem de bunca çabaya rağmen. Coinexi ise bilemiyorum. Garip garip yenilikler getirdiler fiyatda artış olmadı. Bu borsalar kendilerini ispat etmeli ama bunu borsa tokenları üzerinden değil hizmetleriyle başarmalı.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bence de coinexten parayı götürenler yeni yer olarak catex e geliyor. Oradada  burada  da mantık aynı. Suyu sıkılmış portakal gibi. Sonra posasini at. Yeni bir borsa devran dönüp gidecek
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Aklıma takılan tek soru;
Geri aldıkları tokenleri yakıyorlar mı? Smiley
Satacaklarsa o daha kötü. Kendi satış duvarlarını örüp iyice patlatabilirlerde. Yok eğer yakılıyorsa bi nebze daha iyi. Yahut yakmayıp belli bir tutardan satıyorlarsa o da ayrı konu Smiley

Değişik bir durum.

Hocam o cüzdan herkese açık .sadece alım yapılıyor.Borsada temmettü olayı var.O hesabada temettü geliyor ve tuttuğu catt miktarınca dividend geliyor.onunlada catt alıyor yani win win Cheesy

Tabii mantıklı görünüyor en azından bir süre daha.

Ancak kimse ne kadar yatırım yapıp ne kadar aldığını söylememiş.
Biri çıkıp 100$ yatırdım sen izdiyor duj, pardon o başka filmdi. 100$ yatırdım getirisi bugün şu kadar dememiş ki ortalama bir fiyat belirsin insanların kafasında.

Yani pundix in borsa şekli Smiley

Hocam pundix ile hiç alakası yok bu borsada günlük gelirini şu şekilde hesap edebilirsiniz.

Formül : (elindeki catt coin sayısı)/(dolaşımdaki catt coin sayısı)*0.6*(o günkü dividend miktarı)
member
Activity: 602
Merit: 32
Aklıma takılan tek soru;
Satacaklarsa o daha kötü. Kendi satış duvarlarını örüp iyice patlatabilirlerde. Yok eğer yakılıyorsa bi nebze daha iyi. Yahut yakmayıp belli bir tutardan satıyorlarsa o da ayrı konu Smiley

Değişik bir durum.

Hocam o cüzdan herkese açık .sadece alım yapılıyor.Borsada temmettü olayı var.O hesabada temettü geliyor ve tuttuğu catt miktarınca dividend geliyor.onunlada catt alıyor yani win win Cheesy

Tabii mantıklı görünüyor en azından bir süre daha.

Ancak kimse ne kadar yatırım yapıp ne kadar aldığını söylememiş.
Biri çıkıp 100$ yatırdım sen izdiyor duj, pardon o başka filmdi. 100$ yatırdım getirisi bugün şu kadar dememiş ki ortalama bir fiyat belirsin insanların kafasında.

Yani pundix in borsa şekli Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Aklıma takılan tek soru;

Değişik bir durum.

member
Activity: 602
Merit: 32
Aklıma takılan tek soru;

Değişik bir durum.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Tokenlerini yükseltmek için uyguladıkları yöntem mantıklı ama bir yere Türkler dadanmaya başlayınca nedense kaçasım geliyor benim  Grin Çok tezcanlı olduğumuzdan umut görüp hızlıca girebildiğimiz gibi saçmasapan birşey bulup aynı hızla çıkıp o projeyi öldüredebiliyoruz. Umarım catexe yatırım yapanlar kazançlı çıkabilir
full member
İçimden güzel şeyler olacak diyor Smiley Bitexen borsasının yaptığını yapıyor .Kendi tokenini her gün satın alıyor dağıtacağı paydan kısarak.Buda doğal olarak hem dividend ve reklam hemde catt değerini iyi yerlere getirecektir.

Son değişiklik olumlu etkiler göstermeye başladı en azından yükselmeyi engelleyenlerin elindeki güçleri yok etme yönünde sağlam adımlar gelecek

Yükselmeye kralı gelse engel olamaz artık. Her gün 1-1.5milyon alım yapıyor kendi tokeninden borsa. Bu da 1 ay sonra yaklaşık 50-60 milyon catt demek. Hem günlük kardan pay alıp catt alacak hem de %30 ile alım yapacak. En iyi borsalar arasında göreceğiz çok yakında catexi
legendary
İçimden güzel şeyler olacak diyor Smiley Bitexen borsasının yaptığını yapıyor .Kendi tokenini her gün satın alıyor dağıtacağı paydan kısarak.Buda doğal olarak hem dividend ve reklam hemde catt değerini iyi yerlere getirecektir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Yeni sistem etkisini gösterdi ama keşke şu işi kar paylarının 15 bin dolar olduğu zamanlarda yapsalardı. Neyse zararın neresinden dönülürse kardır. Dünden beri %15-20 artış oldu.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Şuan biraz zararda olsamda yeni getirilen sistemle beraber fiyat ir nebze olsun yükselişe geçti . Alım duvarları örülmeye başlandı. Bir tane dingil var satış duvarı örmeye çalışan onun elindekilerde alınırsa yükseliş hızlanarak devam edecektir.
legendary
Catex borsası güzel bir değişikliğe gitti. Yeni bir hesap açıp günlük kar payının %30 unu bu hesapta toplayıp her gün kendi tokeni Catt alımları yapacak. Yeni düzen %60 divident %30 geri alım hesabı %10 borsa kar payı olarak devam ediyor. 2 günde hesapta 3 milyon üstü catt birikti.Çok yakında güzel şeyler olacak inşallah.

Not : Neresi olursa olsun 2fa doğrulamayı mutlaka etkinleştirin arkadaşlar.

Yeni sistemle baya iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum bu borsanın.
Etraftada iyice duymaya başladım ufak ufak yatırım düşünenleri.
Bir cet uçuşuda buradan görebiliriz
Tek farkı bu borsa ciddi kar payı dağıtıyor.
full member
Catex borsası güzel bir değişikliğe gitti. Yeni bir hesap açıp günlük kar payının %30 unu bu hesapta toplayıp her gün kendi tokeni Catt alımları yapacak. Yeni düzen %60 divident %30 geri alım hesabı %10 borsa kar payı olarak devam ediyor. 2 günde hesapta 3 milyon üstü catt birikti.Çok yakında güzel şeyler olacak inşallah.

Not : Neresi olursa olsun 2fa doğrulamayı mutlaka etkinleştirin arkadaşlar.
member
Activity: 448
Merit: 17
Bir taraftan alasım var bir taraftan alasım yok karar veremedim tam olarak alsam mı almasam mı diye bountyden gelcek tokenler var onlarlar bir miktar alıcam galiba çok konusu dönüyor burda
member
Activity: 560
Son sisteme göre dağıtılan payların %30 u geri alım için kullanılacak . Bu hafta içinde,  belli bir günde değil rastgele günlerde yapılacak. Fiyat olarak en düşük seviyelerinde bakalım yarışma sonunda fiyat nerelere gelecek
full member
Activity: 378
Merit: 102
Uzun süredir binance dışında bir borsadan alım yapmadım iyice güvenim azaldı bu borsalara, binancedan aldıklarımı da cüzdana çekiyorum hiçbirinin sağı solu belli değil bunların.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Amaç zaten borsasının hacmini arttırmak. Yoksa hiç bir borsa %80 kar payını dağıtmaz. Ben biraz yatırım yaptım 5 günde 200 dolardan fazla pay geldi. Yeni gelişmeler oldukça dağıtılan pay artadabilir

Tabii ki şu an için tek amaç borsadaki işlem hacmini arttırmaktır yoksa neden borsa gelirinin %80 gibi büyük bir kısmı dağıtılsın ki? Buradaki amaç tabii ki CATT'a olan talebi de arttırarak fiyatın artmasını sağlamaktır fakat temel amacın borsanın işlem hacmini arttırmak olduğunu da hepimiz iyi biliyoruz. Bir diğer yandan geçtiğimiz ay içerisindeki fiyatlara kıyasla CATT'ın çok fazla değer kaybettiğini de hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum. O sebeple buraya aşırı yatırım yapmak pek mantıklı olmayacaktır çünkü yetersiz işlem hacminden dolayı da fiyat çok kolay şekilde düşük noktalara getirilebiliyor.
member
Activity: 560
Amaç zaten borsasının hacmini arttırmak. Yoksa hiç bir borsa %80 kar payını dağıtmaz. Ben biraz yatırım yaptım 5 günde 200 dolardan fazla pay geldi. Yeni gelişmeler oldukça dağıtılan pay artadabilir
member
Activity: 392
Merit: 11
birilerini çok fena üzecekler gibi görünüyor. bu kadar kolay değildir diye düşünüyorum. zaten yukarıda birisi de vermiş uyarıyı.
Pages:
Jump to: