Pages:
Author

Topic: CATEX BORSASI CATT ALIM KAMPANYASI BAŞLATTI. - page 4. (Read 1392 times)

jr. member
Activity: 316
Merit: 1
Büyük ihtimalle kampanya bitiminde hem dump olur hem de kar payında düşüş, yoksa bu piyasada kolay kolay tutunamaz, önemli olan elindeki tokenleri zamanında çıkartabilmen.
member
Activity: 742
Merit: 19
Borsa tokenleri iyi yaktı milleti.Coibnhood 1 dolardan düştü 5 cente.HTB yine aynı şekilde düştü.Borsa coinleri ilk başlarda güzel kar payı dağıtıyor gibi görünüp sonra zaten oraya girdiğinde çıkamıyorsun.Girmek isteyen varsada unutmayı göze alacağı para ile girsin.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Bütün forumlarda bu catex dolanıyor noluyor adamlar size reklam yapın diye paramı dagıtıyorlar anlamadım olayı her yerde herkesde kar etmiş la kar ediyorsanız daha fazla alın karlarınızla ne uğraşıyosunuz
full member
Activity: 518
Merit: 100
Bu şekilde çook fazla kaar payı veren bır borsanın tokenı elbet dıbe vuruyor fcoin de öyleydı 1 dolardan 4 cente dusdu verdıkleri ödül payına aldanmamak lazım onemlı olan fıyatı nerede gırdıgınız .
member
Activity: 546
Merit: 10
Kendisini benimde kullandigim cok karli bir borsa
Catex kendisine ulasabilirsiniz.ytd CATT baya bir kar sagladi bana

Sakın girmeyin herif üç kağıt yapıyor. Catex.io normalde sitenin linki. Acaba böyle sitede var mı diye Google baktım yok siteye girmedim bile virüs vardır birşey vardır diye bu şerefsiz hırsız paranızı çalmasın girmeyin siteye.

Lan çakal linki editlesen ne olacak benim alıntı yaptığım yerde duruyor. Üyeliği bugün açmışsın ilk mesajında borsa tavsiyesi veriyorsun.

https://imgur.com/a/3HsBNxX

Bakın dün almış daha domaini bu şerefsiz milleti soyacak. Sitesine girip baktım birşey yok toplamış tezgahı belki de dümeni ortaya çıkınca.
newbie
Activity: 2
Merit: 0

Sakın girmeyin herif üç kağıt yapıyor. Catex.io normalde sitenin linki. Acaba böyle sitede var mı diye Google baktım yok siteye girmedim bile virüs vardır birşey vardır diye bu şerefsiz hırsız paranızı çalmasın girmeyin siteye.
member

full member
Activity: 602
Merit: 118
Bu borsa bin dağıtımlari çok fazla. Özellikle yeni yatırım yapacaklar dikkatli olmalı. Kaybedince uzulmeyeceginiz miktar yatırım yapın. Ben uzak duruyorum. Riskli . Kazananlara bereketli kazançlar dilerim
newbie
Activity: 2
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben girdiğimde catt fiyatı 25 btclerde idi. Şimdi 20 ye düşürdüler. Bugün bir de yakım ve geri alım oldu. Fiyata olumlu etki yapacağına tam tersi oldu.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Güzel bir paylaşım, teşekkürler. Değerlendirilebilir. Bu kötü piyasada getiri hiç fena sayılmaz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Borsa için bir kaç güzel haber duydum.Cmc için falan son raddeye gelinmiş sanırım.Böyle kar payı dağıtan bir borsanın iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
26 satoshi den 50 bin adet kadar alım koydum bakalım eldeki imkanlar bu kadar reflerden ordan burdan gelen coinleri bozdurdum bakalım arttırmaya çalışacağım güzel sisteme benziyor önlerden yerimizi alalım
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Cenazemiz var yastayız papazın eriği ikramımız  Grin Grin

Maşallah hocam elinde 3.5-4 milyon civarı catt var sanırım  Smiley
newbie
Activity: 3
Benim de hesapta 200 dolar catt var ve günlük 3 dolara yakın kazanıyorum suya sabuna dokunmadan. Bununla birlikte mining yapsam çok daha fazla günlük kazanırım
member
Activity: 448
Pump olayını tetiklemek için yapılmış spekülatif bir olay. %5 fee diyince akan sular durur ora da. Total hacmi ne ki ne dağıtacak. biraz kumar gibi duruyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc

Evet arkadaşlar akıyor gene Cheesy Borsanın içinde deneyimli bir türkün olması.Borsanın manevra yeteneğini geliştirdi.Valla iyi bir hype yakalayacak gibi.
Dividend için saatlik görüntü alınıyormuş herhalde. Dün öğlen saat 12 gibi alım yaptım  1.7 milyonluk 23 dolar geldi. Normalde 50 dolar gelmesi gerekiyordu hesaplarıma göre. Yarın ne kadar gelecek merak ediyorum
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

Evet arkadaşlar akıyor gene Cheesy Borsanın içinde deneyimli bir türkün olması.Borsanın manevra yeteneğini geliştirdi.Valla iyi bir hype yakalayacak gibi.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Daha kaliteli coinler eklemek yerine nerede çöp coin var o ekleniyor gibi geldi bana. Şöyle icoda fazla toplamış bir coini ilk bu borsa listelese hem reklam olur hemde hacim artışı olur.
member
Aslında mantıklı ama bu kadar çok kar payı veren herşeyden huylanır olduk tosuncuk sanıyoruz herkesi ama bende takip edeceğim bu miktarlar cezbediyor yatırım yap bana dercesine.
Pages:
Jump to: