Pages:
Author

Topic: CATEX BORSASI CATT ALIM KAMPANYASI BAŞLATTI. - page 6. (Read 1410 times)

legendary
Activity: 1680
Merit: 1030
binance ve diğer borsalardan sıkılanlar için süper gözüküyor ancak ne kadar token alırsak oluyor mu yoksa en çok token satın alan 20 kişiye mi dağıtılacak ödül ? bu kısmı tam anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim. aksi takdirde pek cazip gözükmüyor yani

mesela 100$ lık token alsam getirisi ne oluyor ? günlük mü aylık mı bir de ?

Her gece 3 te toplam fee lerin yüzde 80ni dağıtılıyor
Türk telegram kanalına gelirseniz hesaplama konusunda size yardımcı olabilirim.Gerekirse dosyayı atarız.
member
Activity: 238
Merit: 14
binance ve diğer borsalardan sıkılanlar için süper gözüküyor ancak ne kadar token alırsak oluyor mu yoksa en çok token satın alan 20 kişiye mi dağıtılacak ödül ? bu kısmı tam anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim. aksi takdirde pek cazip gözükmüyor yani

mesela 100$ lık token alsam getirisi ne oluyor ? günlük mü aylık mı bir de ?
newbie
Activity: 30
Merit: 0
getirisi gayet iyi. %80 kar dagitiyor duzenli olarak. duzenli buyback de yapiyorlar. en guzel yani ise yatirimciyi dinleyip, taleplere gore borsaya yon vermeleri.
member
Activity: 532
Merit: 12
Sermayemi belli coin ya da tokenlere bildiğim için boşta BTC yok olsaydı değerlendirmek isterdim. Alıp tutanlara bol kazançlar dilerim
legendary

Bir arkadaşımın bu sabaha doğru kazandığı miktar.Totalde 5 bin dolardan fazla bir kazancı oldu bu adamın.Evet arkadaşlar binanceden coinexten sıkılan arkadaşları böyle pasif gelirli borsaya davet ediyoruz.
newbie
Activity: 7
Merhaba...

1.400.000 adet catt tokenime dün gece 34,83 usd kar payı aldım.Bu piyasada bence en iyi borsa tokeni...

Gelecekte hem token fiyatında hemde kar payında artış bekliyorum...

jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Güzel ve kullanışlı bir borsa. Baya işlem yapmıştım. Fakat bu konuyu kaçırmışım bi bakalım . Emeğinize sağlık . Az sayıda kalan faydalı başlıklardan  .
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
kazanıyorsanız mesele yok. zaten bir tokenin ekibi kaliteli ve pazarlamadan anlıyorsa hertürlü pump yedirirler ama özellikle yükseltmelerde başarı olurlar.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Borsa çok güzel ve çok kullanışlı. Elinde catt tuttuğun kadar sana airdroplardan tokenler geliyor. Bunlardan bir tanesi boğada x10 yapsa bedavadan seni zengin eder.
Tabii bunun için minimum 100k catt tutma zorunluluğu var. Başkalarını bilemem ama ben gayet memnunum.
member
Activity: 633
Merit: 15
yüzde 5 fee aşırı yüksek bence 0,5 olmasın o

yüzde 5 hocam.Kampanya suistimal edilmesin kendi aralarında al sat yapılamasın diye böyle bir önlem alındı.20 DEN 38 lere kadar  çıktı.Kampanya globale yayılınca daha çok artacağa benziyor.

Hocam x2 yapmış elimizde patlamasın sonra.
legendary

yüzde 5 hocam.Kampanya suistimal edilmesin kendi aralarında al sat yapılamasın diye böyle bir önlem alındı.20 DEN 38 lere kadar  çıktı.Kampanya globale yayılınca daha çok artacağa benziyor.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Catex borsası hakkında bilgi vermem gerekirse, günlük fee karının yüzde 80 ni kullanıcılarına geri dağıtan bir borsa.Şuana kadar 500 dolar civarı para aldım.

Arkadaşlar değerlendirmek isteyenlere duyrulur.
Etkinlik duyurusu.

Sevgili kullanıcılar,

Büyük  USD ödülleri içeren CATT token alım eventi başlamıştır.
Dağıtılacak minimum ödül 10.000 USD olup etkinlik bitimindeki fiyata göre;
30 sat ve üzerisi için 11.000 USD Toplam ödül
50 sat ve üzerisi için 12.500 USD Toplam ödül
70 sat ve üzerisi için 15.000 USD Toplam ödül
100 sat ve üzerisi için 17.500 USD Toplam ödül
150 sat ve üzerisi için 20.000 USD Toplam ödül
200 sat ve üzerisi için 25.000 USD Toplam ödül
Catt alım etkinliği 21 Kasımda sona erecektir.
En çok catt alan 20 kişiye aşağıdaki ödüller dağıtılacaktır.
1. Dağıtılan ödülün %20 sini
2. Dağıtılan ödülün %15 ini
3. Dağıtılan ödülün %10 unu
4-10 arası dağıtılan ödülün %35 ini (her biri %5)
11-20 arası dağıtılan ödülün %20 sini (her biri %2)
Bir hesaptan catt satarak diğerinden alımını engellemek amacıyla etkinlik süresince CATT satışlarına %5 fee uygulanacaktır.
Liderlik tablosu ilk 3 hafta haftalık olarak, son hafta ise günlük olarak paylaşılacaktır. Hesaplama CATT alımı eksi CATT satımından yapılacaktır.
Bu süreçte CATT satışları mininge dahil edilmeyecek, kesilen komisyonlar direk dividende artı olarak yansıyacaktır.
Catt depozit ve transferleri CATT alım hesaplamasından düşülecektir.

ağa ilk msj atıyorsun bari düzgün at quote etme Cheesy
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
newbie
Activity: 1
I am taking  daily 10 $ divident
legendary
Catex borsası hakkında bilgi vermem gerekirse, günlük fee karının yüzde 80 ni kullanıcılarına geri dağıtan bir borsa.Şuana kadar 700 dolar civarı para aldım.
Divident alan arkadaşlar burada ne kadar aldıklarını yazsınlar.

Arkadaşlar değerlendirmek isteyenlere duyrulur.
Etkinlik duyurusu.

Sevgili kullanıcılar,

Büyük  USD ödülleri içeren CATT token alım eventi başlamıştır.
Dağıtılacak minimum ödül 10.000 USD olup etkinlik bitimindeki fiyata göre;
30 sat ve üzerisi için 11.000 USD Toplam ödül
50 sat ve üzerisi için 12.500 USD Toplam ödül
70 sat ve üzerisi için 15.000 USD Toplam ödül
100 sat ve üzerisi için 17.500 USD Toplam ödül
150 sat ve üzerisi için 20.000 USD Toplam ödül
200 sat ve üzerisi için 25.000 USD Toplam ödül
Catt alım etkinliği 21 Kasımda sona erecektir.
En çok catt alan 20 kişiye aşağıdaki ödüller dağıtılacaktır.
1. Dağıtılan ödülün %20 sini
2. Dağıtılan ödülün %15 ini
3. Dağıtılan ödülün %10 unu
4-10 arası dağıtılan ödülün %35 ini (her biri %5)
11-20 arası dağıtılan ödülün %20 sini (her biri %2)
Bir hesaptan catt satarak diğerinden alımını engellemek amacıyla etkinlik süresince CATT satışlarına %5 fee uygulanacaktır.
Liderlik tablosu ilk 3 hafta haftalık olarak, son hafta ise günlük olarak paylaşılacaktır. Hesaplama CATT alımı eksi CATT satımından yapılacaktır.
Bu süreçte CATT satışları mininge dahil edilmeyecek, kesilen komisyonlar direk dividende artı olarak yansıyacaktır.
Catt depozit ve transferleri CATT alım hesaplamasından düşülecektir.

https://www.catex.io/trading/CATT/BTC  - WEBSITE
https://t.me/CatexBeraber  -TR
https://t.me/catex_group  -GLOBAL
Pages:
Jump to: