Pages:
Author

Topic: Coin fiyatları ne zaman haraketlenir ? - page 3. (Read 1569 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 253
August 15, 2018, 08:53:21 AM
Bitcoin 7 k üzerine atabilirse 7-8 aydır yaşanan şu düşüş biter mi acaba? Genel piyasada hareketsiz kalıyor yeni haberler yada büyü gelişmeler gözüme çarpmıyor.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
August 14, 2018, 12:56:27 PM
bitcoinin mutlaka pump yapması gerekiyor altların yükselebilmesi için. ki bunun için de iyi ihtimalle 2019 yılı beklenmeli.
newbie
Activity: 69
Merit: 0
August 14, 2018, 11:08:47 AM
altlar bitcoin çift haneleri görene kadar yerlerde sürtünmeye devam eder. bir şeyler olacaksa 30 eylülden sonra olur.
jr. member
Activity: 322
August 14, 2018, 10:08:52 AM
Önce bir bitcoin boğası görmemiz lazım tabi o ara yine altlar ezilecek. Sonrasında para altlara geçecek ve altcoin boğası başlayacak.
member
Activity: 275
Merit: 11
August 14, 2018, 10:07:01 AM
bazı bitcoinle paralel giden coinler hariç diğerleri ancak boğa piyasasında kendine gelirler btcye bağlı olanlar her yükselişte onlar da hareketleniyor.
full member
Activity: 742
Merit: 112
August 14, 2018, 09:54:15 AM
SEC'in etkisi devam ediyor hala. market hacmi de 200 milyar dolara kadar geriledi. yakın zamanda öyle büyük hızlı bir yükseliş falan beklemiyorum işin açığı.

Sec'i Amerika mükemmel kullanıyor. öyle ki onlara akıl veren kurum yetkilileri var. ulusal çıkarlar mı artık kendilerinde haklı tarafları var bunların. 12 bin borsa var bitcoinde fiyat hakimiyeti kursam bana yeter mi diye düşünüyorlar artık ne ise. coin fiyatlarındaki hareketlilik amerikanın tutumuna bağlı.
member
Activity: 322
August 11, 2018, 12:03:47 PM
SEC'in etkisi devam ediyor hala. market hacmi de 200 milyar dolara kadar geriledi. yakın zamanda öyle büyük hızlı bir yükseliş falan beklemiyorum işin açığı.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
August 11, 2018, 11:39:54 AM
ETF reddi ve olumsuz hava fiyatın düşmesine sebep olmuş halde piyasa görünümü varken hemen iyileşme olmasını beklemek doğru değil. Havayı dağıtacak olumlu haberlerin gelmesi durumunda farklı piyasa görürüz.
member
Activity: 275
August 07, 2018, 01:05:18 PM
piyasanın düzelmeye başlamasıyla bitcoinin çok sert bir yükseliş yapmaması sonucunda altlarda üstlerde yeşillere bürünüp güzel bir piyasaya sürükler bizi.
full member
Activity: 201
Merit: 100
August 07, 2018, 12:45:34 PM
As of the moment, the general trend of increase was favorable to the stock exchange. I'm waiting for more. I opened my purse 3 days ago and wanted to keep my morale high. If you do not mind tomorrow.
newbie
Activity: 84
Coin fiyatları hep harekteli ben daha durduğunu hiç göremedim Cheesy ancak yukarı doğru hareketini soruyorsan bitcoin ne zaman bir pump yakalarsa o zaman bir çoğunu dolaylı yoldan yukarı itecektir.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Kasım, Aralık ve Ocak aylarında coin fiyatlarının hareketleneceğini düşünüyorum. Bu zaten hep böyle olmuştur. Açın bakın Bitcoin grafiğine ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. İnşallah geçen senenin aynısı olur ve Bitcoin fiyatı artarken altcoin fiyatlarıda artar. Yoksa işimiz sakat.
jr. member
Activity: 126
Olumlu haberler yağdıkça yağıyor. Hatta sadece büyük şirketlerden değil devletlerden de çok iyi haberler gelmeye başladı. Bundan sonraki süreçte sağlam projelerin fiyatlarının artacağı ortada
full member
Activity: 361
Tahmin etmek zor varsayımlar üzerine konuşmaktan da bıktık zarar da büyük bir an evvel hareketlense piyasa hiç olmadığı kadar yükselse eylül gibi bir hareketlilik bekliyorum ama belli olmaz eğer olmazsa da 1.5 2 yıl gibi bu şekilde gideceğini düşünüyorum. Madencilik BTC de zorlaştıkça elde etmek de zorlaşır bu da fiyatların yükselmesinin sebebi olur.
newbie
Activity: 57
biraz daha sürecek gibi duruyor 1 ay daha bu dalgalanmalar devam edecek bence.
jr. member
Activity: 182
haftalık grafiği açtım. geçmiş bitcoin grafikleri, dump, pump baktım biraz. şimdiki durumu ile kıyaslandım. biz bildiğiniz hala düşüyoruz. bir alanda sıkıştık kaldık. klasik bitcoin dumpun bitiş ve yükseliş eğilimi böyle değil sanki. yan gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 101
hacim artmadığı sürece fiyatların artmasını beklemiyorum

Aynen piyasayı heyecanlandıracak şekilde bir nakit akışının olması gerekiyor, ki o da piyasayı tetikleyecek bir takım olayların ardından gerçekleşir ve şu anda da pek böyle bir durum gözükmüyor.
member
Activity: 350
Kripto para fiyataları bireyesel bazlı ara ara yükselecektir ,fakat piyasa bazl 2018 yılı içerisinde br yükselme beklemiyorum,bu yıl tamamı ile regülasyon yılı olarak geçecek ve fiyatlar belli bir seviyede tutulacaktır.
member
Activity: 62
Merit: 10
hacim artmadığı sürece fiyatların artmasını beklemiyorum
full member
Activity: 616
Bitcoin ufaktan bir yeşil ışık yaktı gibi sakin sakin yukselirse butun piyasa genel bir boğa dönemi görebilir hayırlısı deyip bekliyoruz eldende pek bir şey gelmiyor zaten

Heralde sadece sinyal veriyormuş gibi yaptı ama sonra sollamaktan vazgeçti. Kırılma bekliyordum bir ara 5800 leri yokladı ama geri yükseldi SYSCOİN olayından sonra tekrar bir gerileme şimdilik stabil bakalım ne yöne evrilecek.
Pages:
Jump to: