Pages:
Author

Topic: Coin fiyatları ne zaman haraketlenir ? - page 5. (Read 1569 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
Piyasa silkelemesi yapmak için spekülatörler, balinalar, hackerlar birlikte hareket ediyorlar gibi piyasa hacminde ciddi bir gerileme yaşandı ve kolay da toparlanacak gibi değil umarım biraz ses getirecek gelişmeler yaşanır.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bu tip soruları gördüğüm zaman, "Balık kavağa çıkınca." diyesim geliyor.  Yani belirsiz olan bir şey ve herkesin merak ettiği bir şey. Piyasalar kötü sürekli siber saldırı yapıyorlar,  hesapları boşaltıyorlar. Düzelmemesi normal.   Bekleyip görücez ne zaman düzeldiğini.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
Sadece senin elini attığın kurumuyo be herkesin kuruyor baya zaman geçti ama pekte bi hareketlilik yok gibi bu sene böyle geçecek gibi görünüyor , umudumuz sene sonuna doğru düzelmesi en azından btc için 13-15k aralığına gelse bari
newbie
Activity: 224
Merit: 0
coin fiyatları gayet hareketli, baksanıza dibe doğru çılgın bir hareket var..bizi de çok hareketlendirdi dans ediyorum sevinçten..
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
altcoinler muazzam düştüğü için günlük çıkışlar pek işe yaramıyor, %5-%10 çıkıp yine eski seviyesine düşüyor. işin kötü tarafı bitcoin düşmeye devam ederse şu an ki fiytalardan da %50 daha düşebilirler, umarım en kısa zamanda yeşillenir ve altcoinler kendilerini toparlar.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Artık hareketlense iyi olur Smiley
member
Activity: 210
Merit: 10
Neye yatirdigina bagli bu durum sadece. Cunku bazi coinler hala oldukca kazandiriyor. Akilli oynamakta fayda var. Bu donemi bos gecirmeyin.
newbie
Activity: 238
Bitcoin biraz durulup artik toparlanmaya basladigi zaman piyasanin geneli de harekerlenebilir fakat bitcoinin sert cikisi yine tehlikeli altcoinler icin.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bazen erken görüp beklemek lazım. Özellikle bu alandaki uzanan kişiler var ve yakın zamanda da gördüm bunu. Bana bnb için biraz daha bekle ve sat dedi doğru zaman olan 17 gibi fiyattan sattım. Bir sure sonra bu durumu eth için söyledi ve gerçekten kısa zamanda güzel kâr etmeme neden oldu. Şimdiki piyasada hepsi kazandırmıyor ama doğru hamle ile kötü zamanda iyi işler yapılabiliyor.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
2 geri 1 ileri hareketler devam ediyor. Şu an hareketlilik var fakat düşüş trendinde, aylardır değişiklik olmadı Smiley
Yalancı boğacıklar görmeyi bile özledik, bu durum devam edecek gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 475
Merit: 251
VTOS
Tahminlerim hareketlenmenin başlangıcının kasım 2018 olacağını, ana yükselişin ise 2019 yazında başlayacağını söylüyor.. Eski tecrübelerime dayanarak üç aşağı beş yukarı böyle bişey olur ve 2020de all time high yapılır..
member
Activity: 177
Merit: 10
bu dediğinizi bilen olsa zaten burada söylermi hocam. balinalar harici kimse bilemez bilsede söylemez
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Bu aralar hareketlense bile kelimenin tam anlamıyla aşağı yönlü hareketler oluyor piyasada. Zaten güller açmasını beklemiyorum şu sıralar ama en azından darbe üstüne darbe yemesek iyi olur. Dün de çok ilginç bir düşüş vardı ama bakalım nereye gidecek böyle.
member
Activity: 154
Merit: 16
bu gidişata göre pek geç kalmaz gibi bitcoinden fayda görmeyen çoğunluk coinlere akın etti o yüzden tahminime göre 2 aya kadar hareketlenir diye düşünüyorum yeni çıkan imza kampanyaları falan bunu gösteriyor
newbie
Activity: 168
bitcoin aynı hareketlerine devam ediyor. grafiklerini alın karşılaştırın. ama grafiğin logaritmik olanına bakın tek ekranda baştan sonra tüm hareketlerini mükemmel diyebileceğim kadar aynı. o nedenle sonunun nereye gideceğini biliyorum.
newbie
Activity: 84
btc e ilgi artarsa kullanım cogalirsa bide ekonomi düzelirse hareklenir bence .
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
6 haziranda geldi çattı bu bitcoin ezber bozmaya devam edecek gibi duruyor. Ne yukarı ne aşşağı salınıp duruyoruz. Sabır sabır sabır taşına döndük.

Aksine tam olarak eski ezberini devam ettiriyor. En az 4 yıldır piyasanın içinde olan biri olarak bunu bilmeniz gerekiyordu. Smiley
newbie
Activity: 84
piyasa ve ekonomi düzelirse hareketlenicegini düşünüyorum e tabi ilgi de lazım .
newbie
Activity: 168
Bitcoin biraz hareketlensin altcoinlerde harekete gececektir. Fakat bu yukselisin cok hizli olmasi piyasayi alt ust eder.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
yaz ayları biraz sancılı geçecek gibi ama sonbahara doğru bir hareketlenme olması lazım artık piyasada böyle bir gidişat piysadakilerin büyük çoğunluğunun işine yaramayacaktır.
Pages:
Jump to: