Pages:
Author

Topic: Cointellect.com Bulut Madencilik . Ödemeler Euro ve DogeCoin - page 2. (Read 24881 times)

full member
Activity: 275
Merit: 100
Kapanır mı Kapanmaz mı bilemem ama ben hala kazanmaya devam ediyorum...

newbie
Activity: 28
Merit: 0
Herkeze merhaba,

Foruma yeni dahil oldum.

Cointellect firmasından 299Euro karşılığında pilot paket aldım. 5. Günümdeyim.

Güvenip güvenmemek kişinin kendi elinde.

Selamlar & bol kazançlar.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
baya zaman geçti hala batacak diyenler var ama site hala dimdik ayakta tamam site vur kaç yapacak ama neden hala açık vede vur kaç yapan site yenilikler yapmaz
Geçen haftalarda sitesine canlı yayın koydu, "biz mining yapıyoruz bu da kanıtı" demek için. Yayını görüp yatırım yapanlar ponzi şemasına birkaç alt basamak daha ekler ve üsttekinin karnı daha çok doyar
sr. member
Activity: 328
Merit: 250
baya zaman geçti hala batacak diyenler var ama site hala dimdik ayakta tamam site vur kaç yapacak ama neden hala açık vede vur kaç yapan site yenilikler yapmaz
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
biraz uyduruk bir etkinlik gibi geldi ama. (dogecoin)

http://bitcoinexpo2015.com/ bu etkinliğe sponsor olmuşlar. fake bir mining firmasının böyle bi şeye sponsor olamaması gerek.
bunun hiçbir geçerliliği yok. isteyen herkes istediği etkinliğe sponsor olabilir. bitcoin vakfı'nın bir çok sponsoru/destekçisi kumar siteleridir, ponzi de bir kumardır.
member
Activity: 63
Merit: 10
biraz uyduruk bir etkinlik gibi geldi ama. (dogecoin)

http://bitcoinexpo2015.com/ bu etkinliğe sponsor olmuşlar. fake bir mining firmasının böyle bi şeye sponsor olamaması gerek. etkinliklerin güvenirliliğini lekeliyor.
full member
Hala bir türlü karar veremediğim site, girsem mi, girmesem mi tamamen kararsızım. FromSmyrna, dostum ne diyorsun sence bu saaten sonra?

Ustam bu karar sana kalmış kimileri kapanacak diyor kimileri daha kapanmaz diyor ama bu yorumları yapanların hiç biri ne kapanmasına nede açık kalmasına garanti verebilir... Kısacası herkes boş konuşuyor.

Bu söylentilere zamanında aldırış etmedim riske değer bir kazanç olduğuna karar verip kaybetmeyi göze alarak yatırım yaptım 3 ay da 8 bin TL kazancım oldu ve her gün 100 TL kazanmaya devam ediyorum...

Bende ne desem boş ne kapanmasına ne de kapanmamasına garanti verebilirim...
legendary
Activity: 1484
site sahibinin milletinin paralariyla beraber ortadan kaybolacagi konusunda herkesin hemfikir olmasina ragmen , hala yatirsak mi bunu bile bile diyen insanlar var ya, bu nasil bir psikolojidir.

çok temel ve tehlikeli bi dürtü bu Cheesy
hero member
Activity: 840
site sahibinin milletinin paralariyla beraber ortadan kaybolacagi konusunda herkesin hemfikir olmasina ragmen , hala yatirsak mi bunu bile bile diyen insanlar var ya, bu nasil bir psikolojidir.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Ponzi ama 1-2 ay önce girilse kazanç elde edilebilecek site. Şimdi girilse kâr edilir mi bilinmez ama büyük risk.

Valla 1-2 ay önce de aynı bu laflar söyleniyordu Smiley) Ne zaman uçup gideceklerini bir tek Cointellect yöneticileri bilir.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Ponzi ama 1-2 ay önce girilse kazanç elde edilebilecek site. Şimdi girilse kâr edilir mi bilinmez ama büyük risk.
hero member
Activity: 840
Hala bir türlü karar veremediğim site, girsem mi, girmesem mi tamamen kararsızım. FromSmyrna, dostum ne diyorsun sence bu saaten sonra?

yaw yapmayin etmeyin.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
full member
ben de sistemden rahatsız olsam da şüphe duysam da gözden çıkarıp 1 btc ile girdim.

Hayırlısı olsun Bol Kazançlar...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
ben de sistemden rahatsız olsam da şüphe duysam da gözden çıkarıp 1 btc ile girdim.
sr. member
Paypal odemeler max 3 gun suruyor

bilgi için saolun  Smiley
full member
Paypal odemeler max 3 gun suruyor
sr. member
614.85 € Yatırdım
2025.09 € Çektim ve Hala Ödeme Yapıyorlar....

sayende adamlar 9000 Euro kazanmışlar reflerinin kontratlarından bırak da ödesinler bi zahmet Grin

Kardeş o yatırım yapanlarında %90  artıya geçti nasıl çeviriyolar daha ne kadar böyle gider bilmiyorum ama iyi gidiyor suan

paypal ödemeleri kaç saate geliyor  veya gün?
full member
614.85 € Yatırdım

sayende adamlar 9000 Euro kazanmışlar reflerinin kontratlarından bırak da ödesinler bi zahmet Grin

Kardeş o yatırım yapanlarında %90  artıya geçti nasıl çeviriyolar daha ne kadar böyle gider bilmiyorum ama iyi gidiyor suan
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
614.85 € Yatırdım

Pages:
Jump to: