Pages:
Author

Topic: Cointellect.com Bulut Madencilik . Ödemeler Euro ve DogeCoin - page 7. (Read 24881 times)

full member
Activity: 275
Merit: 100
Expert paket aldığımda 2 sene içerisinde 200.000 TL kazanacağım yani? Uzun bir süre mining yaptım ve trader deneyimim var, normalde bu tarz sitelere yüklü miktarda para ile giriyorum fakat bu site nedense bana pek güvenilir gelmiyor hala. Kazanan arkadaşlar umarım parasını çıkarır ve kara geçer, benim tahminim belli bir süre sonra site kapanıcak, erken giren arkadaşlar az bir miktar kar edicek fakat yeni girenler malesef para kaybedicek. Bu benim kişisel görüşüm, herkese bol kazançlar dilerim.

Uzun vadede bende sizin gibi düşünüyorum bu yüzden 6 aylık paketlerden aldım
full member
yatırdığın parayı çıkardın mı formsmyrna?

Az Kaldı 6 gün Sonra + geçiyorum
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Expert paket aldığımda 2 sene içerisinde 200.000 TL kazanacağım yani? Uzun bir süre mining yaptım ve trader deneyimim var, normalde bu tarz sitelere yüklü miktarda para ile giriyorum fakat bu site nedense bana pek güvenilir gelmiyor hala. Kazanan arkadaşlar umarım parasını çıkarır ve kara geçer, benim tahminim belli bir süre sonra site kapanıcak, erken giren arkadaşlar az bir miktar kar edicek fakat yeni girenler malesef para kaybedicek. Bu benim kişisel görüşüm, herkese bol kazançlar dilerim.

newbie
Activity: 56
Merit: 0

Açıkçası bende anlamadım, sırf denemek için girdim. Yatırdığım paranın çıkıp çıkmayacağı yaklaşık 50 gün içerisinde belli olacak..

Genelde hesap zarar edeceksin dediğinde sonuç zarar çıkarda, göreceğiz bakalım bu defa ne olacak..

edit: bu arada 2 sene boyunca karın sabit kalacağını hesaplamışsınız. contract alma kısmında şu şekilde bir uyarı var:
"* Information displayed is based on a statistical calculation and does not account for network difficulty, exchange rate fluctuations, and pool efficiency. Your individual profitability may vary."

yani kar düşer ben karışmam suç network un diyor.
full member
16.10.2014 Ödeme Kanıtı Bugünkü Kazancım Fazla Referanslar Sağ olsun Smiley

full member
Bu konuyu birkaç yerde gördüm güvenilir diyorlar birçok kişi ödemelerini alıyor sanırım.Fakat düşük miktarda yatırımla para kazanılabilecek bir yer değil.

Ödemelerde şuana kadar bir sıkıntı görmedim her gün düzenli bir şekilde ödeme yapıyorlar... Ne kadar çok yatırım yapar iseniz o kadar çok kazanırsınız...
newbie
Activity: 57
Merit: 0
Bu konuyu birkaç yerde gördüm güvenilir diyorlar birçok kişi ödemelerini alıyor sanırım.Fakat düşük miktarda yatırımla para kazanılabilecek bir yer değil.
full member
13.10.2014 Ödeme Kanıtı

14.10.2014 Ödeme Kanıtı

full member
maşallah hiç kesinti almamışlar kardeşim bende üyeyim demo ve starter paketi aldım kesinti filan yapıyorlar mı

şimdiye kadar kesinti yapmadılar
full member
Activity: 708
Merit: 103
Empowering crypto w/ sustainable energy
maşallah hiç kesinti almamışlar kardeşim bende üyeyim demo ve starter paketi aldım kesinti filan yapıyorlar mı
full member
07.10.2014 Ödeme Kanıtı

full member
internette coinitellect scam diye arama yaptıgınızda bir cok yazı ve yorum var bu firmayı kötüleyen
Hesaplarından ufak fak bakiyeler cekildigini yazanlar var.

söylediğiniz gibi olasılık ta olabilir ama ben 2 haftadır bir problem görmedim her gün söyledikleri kazancı çekiyorum mail adreslerine atığım her soru ya hemen cevap verdiler..

Ama yinede yatırım yapmayı düşünen olursa diğer olumsuz seçeneği de düşünerek yatırım yapsınlar
full member
Paypal Ödeme Kanıtları ;

full member
Activity: 231
Merit: 101
internette coinitellect scam diye arama yaptıgınızda bir cok yazı ve yorum var bu firmayı kötüleyen
Hesaplarından ufak fak bakiyeler cekildigini yazanlar var.
full member
ödeme kanıtı
full member
25.09.2014 Ödeme Kanıtı

full member
23.09.2014 Paypal ödeme kanıtı

Meraktan soruyorum; gunluk kac € geliyor ve MHS'niz nedir ?

2 adet 25 mh/s paket aldım 11,01 € çekiyorum hergün
member
Activity: 84
Merit: 10

Meraktan soruyorum; gunluk kac € geliyor ve MHS'niz nedir ?
full member

member
Activity: 84
Merit: 10
Kontrat satin almadan (para odemeden) sadece mining yapilabiliyor mu ?
evet yapabiliyorsunuz

Tesekkur ederim
Pages:
Jump to: