Pages:
Author

Topic: Cointellect.com Bulut Madencilik . Ödemeler Euro ve DogeCoin - page 3. (Read 24881 times)

full member
Activity: 275
Merit: 100
614.85 € Yatırdım
2025.09 € Çektim ve Hala Ödeme Yapıyorlar....

full member
Cointellect Ödeme Yapmaya Devam Ediyor...

hero member
Activity: 938
Merit: 1000
doge mine edilmemiş %4 lük bir kısım kaldı cointellect doge bitince ne kazıcak acaba??
daha 7 ay var mine sürecinin bitmesine.
ayrıca blok numarası 600.000 olduktan sonra 10k doge reward'la devam edecek mining.

ama bu sitenin hala doge mine ettiğine inanan var mı yahu Grin

var mıdır gerçekten Smiley
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
doge mine edilmemiş %4 lük bir kısım kaldı cointellect doge bitince ne kazıcak acaba??
daha 7 ay var mine sürecinin bitmesine.
ayrıca blok numarası 600.000 olduktan sonra 10k doge reward'la devam edecek mining.

ama bu sitenin hala doge mine ettiğine inanan var mı yahu Grin
hero member
Activity: 625
Merit: 500
sr. member
Activity: 328
Merit: 250
bol kazançlar aslında vakit kaybetmeden ufak miktar girmek lazım
full member
Bu Tarz sitelere girmeyi düşünenler kimsenin sözlerine bakmadan vakit kaybetmeden girmeli bence ... Çünkü olumlu yada olumsuz yazılan her şey varsayımdır Kimse gerçeği bilmeden bir şeyler yazıyor...

Ben bu tarz sistemleri her zaman değerlendirmişimdir zarar ettiğimde oldu kar ettiğimde denemeden ne olacağını kimse bilemez....

En Başta dediğim gibi cointellect.com ve bunun gibi siteler büyük bir risktir. Eğer risk alabilirim derseniz sisteme katılın. Hibe edebileceğiniz bir paranız yoksa katılmayın.

sr. member
Activity: 328
Merit: 250
en mantıklısı al-sat yapmak ben öyle yapıyorum vede kazanıyorum Smiley
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Risk/getiri oranına bakarsak böyle bir kumara girmek çok mantıksız olur. Bitcoin dünyasında paranızı daha verimli kullanacağınız yatırım fırsatları mevcut.

Önerilerinizi almak isterim Sn Eal F. Skillz Smiley
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Risk/getiri oranına bakarsak böyle bir kumara girmek çok mantıksız olur. Bitcoin dünyasında paranızı daha verimli kullanacağınız yatırım fırsatları mevcut.
newbie
Siteye ilk girenler paralarını çıkarttı, kâra geçmeye başladılar. Site yakında kayıplara karışacak. Şimdi üye olanlar büyük ihtimalle paralarını kurtaramaz.

Bu tür sistemlerde hep böyle mi olmuştur ? Kullanıcılar paralarını çıkartıp kâra geçmeye başladıklarından belli bir süre sonra sistem çökmüşmüdür?

Şirket Aralık ayında yatırım yaparak kapasitesini arttıracağını duyurmuş diye biliyorum.

Ben ilk defa bitcoin,dogcoin veya Cointellect gibi sistemleri inceliyorum.

Normalde yatırım yapacaksam BIST Hisse senetlerini tercih ediyordum.

3 pilot paket almayı düşünüyordum.

Yazınızdan sonra tereddüte düştüm diyebilirim.

Saygılar.
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
Siteye ilk girenler paralarını çıkarttı, kâra geçmeye başladılar. Site yakında kayıplara karışacak. Şimdi üye olanlar büyük ihtimalle paralarını kurtaramaz.
newbie
Bu saatten sonra girilmez.

Nedenini açıkayabilirmisiniz rica etsem ?

Tşk.
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
Bu saatten sonra girilmez.
newbie
1-2 haftadır takip ediyorum şimdiye alsam 14 günü sorunsuz geçirmiş olacaktım bir türlü risk alamıyorum.....

sizi takip ediyorum

Aynı durumdaydık, bekle bekle nereye kadar dedik girdik. Artık uyandığımda bir bakıyorum cointellect yerinde duruyor mu diye Smiley

Hangi paketle başladınız ? Alalı ne kadar oldu Smiley

Eğer alırsam hergün bende bakacağım ister istemez eminim.
full member
Activity: 210
Ben de şahsen şu fotoğraflara bakmayı yeğliyorum Smiley

sr. member
Activity: 655
Merit: 258
1-2 haftadır takip ediyorum şimdiye alsam 14 günü sorunsuz geçirmiş olacaktım bir türlü risk alamıyorum.....

sizi takip ediyorum

Aynı durumdaydık, bekle bekle nereye kadar dedik girdik. Artık uyandığımda bir bakıyorum cointellect yerinde duruyor mu diye Smiley
newbie

sizi takip ediyorum
full member
Activity: 210
Dün çektiğim 41  euroyu cryptopay üzerinden aldım.Tl. ye çevirirken; kazancım euro kuruna göre 5 tl. daha azdı.Bence kabul edilebilir bir maliyet.Herkesin fikri ayrı olabilir.Elbette.

41 Euro'da 5 TL zarar etmişsiniz ki benim hesabıma göre 6.65 TL yapıyor. 1000 Euro kazanacağınız bir pakette 162,19 TL yani 58,34 Euro Cryptopay'e havadan veriyor olacaksınız. Ne de olsa havadan gelen para diye düşünüldüğünde tabiki kabul edilebilir bir maliyet; ama ben şahsen aradaki makasın çok açık olduğunu düşünüyorum, normal marketin 19-20 Euro üstünde bir fiyattan Bitcoin satılmamalı insanlara. Ekşisözlük'ten gelen insanların çoğu Bitcoin'in gerçek değerinin ne kadar olduğunu bilmeden oradan almaya devam edecek, işin bana göre üzücü yanı da o...
full member
Activity: 211
internet kazançlarının adresi
Dün çektiğim 41  euroyu cryptopay üzerinden aldım.Tl. ye çevirirken; kazancım euro kuruna göre 5 tl. daha azdı.Bence kabul edilebilir bir maliyet.Herkesin fikri ayrı olabilir.Elbette.
Pages:
Jump to: