Pages:
Author

Topic: Cointellect.com Bulut Madencilik . Ödemeler Euro ve DogeCoin - page 5. (Read 24881 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
Arkadaşlar bu arada, aşağıdaki linkten hazırlamış olduğum CoIntellect ingilizce getiri tablosunu inceleyebilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/0B8KGyj2nQc6tUDRPSDNxRGZNTVU/view?usp=sharing
newbie
Kolay gelsin arkadaşlar. Bu Bitcoin sistemine yeni giriyorum. Kısaca acamiyim Smiley Başka konu açmadan bu konu altında paylaşayım dedim. Bende bu "cointellect" sistemine katıldım. Forumdaki tüm yorumları okudum. Sistemim iyi değil. Sitenin programı olan "coin miner" programını kullanıyorum. Resimde paylaşacağım. Sizce bu sistemim ile çalışmaya devam etmelimiyim? Yoksa vakit ve boşa elektirik parası mı? Btc treni kaçtı artık biliyorum. Ama okuduğum için ek gelire ihtiyacım var. Rahmetli babamın aylığının bir kısmını alıyorum.Sgk canı istediği zaman kesiyor. Bu yüzden bu işe girmeye kalktım. Bunları neden yazdım bilmiyorum belkide sizi yakın hissettiğimden dolayı olabilir.
Konuya dönecek olursak "coin miner" adlı program bana getiri yerine zarar mı? Ya da al sat işimi yapsam? Bana yol gösterecek veya bilgisini paylaşacak birileri çıkacak mı Smiley Şimdiden tüm yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

Bu sistem ile veya yeni kuracağın bir sistem ile coinminer programına girmeni önermem, ancak ucu ucuna elektrik faturasını çıkarırsın, çalıştığı sürece bilgisayarı kullanamaman cabası. CoIntellect veya benzeri şirketlerden kontrat karşılığı sistemlerini kiralayarak para kazanabilir veya al sat yapabilirsin. Sana da kolay gelsin arkadaşım.
newbie
Activity: 11
Kolay gelsin arkadaşlar. Bu Bitcoin sistemine yeni giriyorum. Kısaca acamiyim Smiley Başka konu açmadan bu konu altında paylaşayım dedim. Bende bu "cointellect" sistemine katıldım. Forumdaki tüm yorumları okudum. Sistemim iyi değil. Sitenin programı olan "coin miner" programını kullanıyorum. Resimde paylaşacağım. Sizce bu sistemim ile çalışmaya devam etmelimiyim? Yoksa vakit ve boşa elektirik parası mı? Btc treni kaçtı artık biliyorum. Ama okuduğum için ek gelire ihtiyacım var. Rahmetli babamın aylığının bir kısmını alıyorum.Sgk canı istediği zaman kesiyor. Bu yüzden bu işe girmeye kalktım. Bunları neden yazdım bilmiyorum belkide sizi yakın hissettiğimden dolayı olabilir.
Konuya dönecek olursak "coin miner" adlı program bana getiri yerine zarar mı? Ya da al sat işimi yapsam? Bana yol gösterecek veya bilgisini paylaşacak birileri çıkacak mı Smiley Şimdiden tüm yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

newbie
newbie
Activity: 56
iOS uygulamasında giriş yaptığımda 'bad URL' uyarısı veriyor, aynı uyarıyı alan ya da uyarı almadan başarıyla giriş yapan var mı?

https://cointellect.com/download/ bu sayfaya gir altta sağda ios için olan var,

https://itunes.apple.com/en/app/cointellect-dogecoin-mining/id932461798?l=en&mt=8  şu link gelyor ve en azındana pc de itunes preview için açılıyor.
full member
Activity: 210
Merit: 100
iOS uygulamasında giriş yaptığımda 'bad URL' uyarısı veriyor, aynı uyarıyı alan ya da uyarı almadan başarıyla giriş yapan var mı?
newbie
Dün yayınlamış oldukları haber:

Selamlar Madenciler,

Umarız bu harika festival sezonunun tadını çıkarıyorsunuzdur. Halloween'e sayılı günler kala, platformumuzla ilgili bazı güncellemeler hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

E-posta Doğrulama

Son haftalarda, birden fazla farklı hesap oluşturan bazı kullanıcıları farkettik. Yapılan eylem yasak değil ancak, biz, hash-rate gücünüzü tek bir hesap altında toplamanızı öneriyoruz. Ayrıca e-posta adres doğrulama işleminin önemini de vurgulamak isteriz. E-posta doğrulamasını yapmış olan madencilere, kazanç dağıtımı sırasında öncelik verilir.

Ekipman Güncelleme

Haberi olmayanlar için belirtmek isteriz, geçtiğimiz Eylül ayında, yüksek verimlilikli madenci ekipmanları üreten Zeus firmasına yeni sipariş verdik. Bu siparişin teslimatı Aralık ayı içerisinde yapılacak. Bu sebepten, büyük kontrat veya madenci donanımı satın almadan önce Aralık ayı ortasına kadar beklemenizi öneririz. Hash-rate stoğumuzu genişletmeyi planlıyoruz. ("An itibariyle, Aralık ortasına kadar kullanıcıların kontrat ile kiralayabilecekleri yaklaşık 2000 Mh/s 'lik bir güç kaldı. Hepsini birden satın alıp da bitirmeyin, herkes az az faydalanmaya devam etsin, talebe cevap veremeyerek kullanıcılarımızı mağdur etmeyelim. Aralık ayında yeni makine ile kapasitemizi bir hayli arttıracağız." demek isteniyor.)

CoinMiner Güncellemeleri

Geliştirme ekibimiz şu anda Radeon ve Nvidia ekran kartlarından daha iyi performans elde edilebilmesi için, CoinMiner programını geliştirmeye odaklandılar. Eğer bilgisayar bilimi konusunda bir geçmişiniz var veya kriptolu para birimlerine aşina iseniz, bizimle temasa geçerek ekibimizi genişletmek isteriz.

Vermiş olduğumuz bu bilgiler ile ilgili başka herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, destek konusunda iletişim kurmaktan çekinmeyin.

İyi Tatiller,

CoIntellect Ekibi

Adettendir, davetiye linki için buyrun: http://cointellect.com/?code=aa5096c9
full member
Ben yatırdığım parayı kurtardım üstüne artı yada geçtim darısı diğer yatırım yapan arkadaşlara...

RESİM

RESİM

Ne mutlu sana dostum, dahada kazanırsın büyük ihtimalle. Ponzi'den adam akıllı kurtulan nadir insanlardan birisin. Aslında böyle bakınca CoinTellect'e yatırım yapmak mantıklı geliyor, Demo'yu alsam mı almasammı ikilemde kaldım.

Eywallah girip girmemek size kalmış ama yatırdığınız paranın gittiğini göz alarak yatırım miktarını belirleyiniz... sonra sıkıntı cekmeyin....

kredi çekip yatıran , kredi kartını kullanarak bu işe girenler duydum Allah yardımcıları olsun

Herhalde o bahsettiğiniz arkadaşlar Premium ya da Expert almışlardır diye tahmin ediyorum krediye girdiklerine göre. Keşke gelseler de burada aldıkları ödemeleri paylaşsalar günlük 50 Euro, 100 Euro aldıklarını görmek baya rahatlatıcı olurdu Cheesy
full member
Activity: 275
Ben yatırdığım parayı kurtardım üstüne artı yada geçtim darısı diğer yatırım yapan arkadaşlara...

RESİM

RESİM

Ne mutlu sana dostum, dahada kazanırsın büyük ihtimalle. Ponzi'den adam akıllı kurtulan nadir insanlardan birisin. Aslında böyle bakınca CoinTellect'e yatırım yapmak mantıklı geliyor, Demo'yu alsam mı almasammı ikilemde kaldım.

Eywallah girip girmemek size kalmış ama yatırdığınız paranın gittiğini göz alarak yatırım miktarını belirleyiniz... sonra sıkıntı cekmeyin....

kredi çekip yatıran , kredi kartını kullanarak bu işe girenler duydum Allah yardımcıları olsun
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus

RESİM

RESİM

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
yeni ponzi kralı FromSmyrna Smiley)
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
@FromSmyrna daha kontratın henüz ROİ olmamış.
170 Euro daha kazandırması lazım kontratının...

her işe girenin malesef bu kadar çok yatırım yapan ref'i olmuyor Smiley
full member

sr. member
Activity: 655
Merit: 258
2 günlük kazancımı Dogecoin olarak çektim ben de. Böylece ilk ödememi almış oldum. Doge'nin durumuna göre 1-2 günde bir çekeceğim bakalım. Umarım uzun ömürlü bir sistem olur
full member
Bir süredir takipteydim, ben de 'Pilot' paketle Cointellect yolculuğuna başladım bakalım hayırlısı Smiley Buradan FromSmyrna'ya teşekkür etmek istiyorum kendisi dediği gibi risk alıp bu işe atılmış 2 Pilot paketle, şimdi paketler kendini amorti ettikten sonra kara geçmeye başladı, gayette güzel devam ediyor. Sayesinde bizler de buradan yaşadığı sürece tanıklık etme fırsatı yakaladık, bu nedenle FromSmyrna'nın refiyle kayıt oldum kendisine tekrardan teşekkürler umarım herkes için kazançlı bir yatırım olur kolay gelsin...

Expert paket aldığımda 2 sene içerisinde 200.000 TL kazanacağım yani? Uzun bir süre mining yaptım ve trader deneyimim var, normalde bu tarz sitelere yüklü miktarda para ile giriyorum fakat bu site nedense bana pek güvenilir gelmiyor hala. Kazanan arkadaşlar umarım parasını çıkarır ve kara geçer, benim tahminim belli bir süre sonra site kapanıcak, erken giren arkadaşlar az bir miktar kar edicek fakat yeni girenler malesef para kaybedicek. Bu benim kişisel görüşüm, herkese bol kazançlar dilerim.

Umarım kimsenin para kaybetmeyeceği, ileride cazibe merkezi haline gelecek bir sistem halini alır. Şimdiye kadar getirdikleri ödeme, siteye erişim kolaylıkları vb. yeniliklerle gitgide büyüyen, gelişen bir sistem olarak işlemeye devam ediyor. Şahsen ben Pilot paketle 2 ay sonra kendimi amorti ettikten sonra gidişata göre daha büyük bir yatırıma geçmeyi de düşünüyorum.

Katılmak isteyenler buradan da buyursunlar, alın verin ekonomiye can verin Cheesy

Cointellect.com

Herkese bol kazançlar...
full member
siz yanlış anladınızı öyle değil
benim referalim bir paket alsa bana faydası oluyor mu ? kısaca ve öz Smiley

Onun kazancının %10'u gibi birşey sanırım ama ne kadar süre tam bilmiyorum,Cointellect'in Ref kısmında ayrıntılı bilgi var aslında İngilizcen varsa.

Benim de sorum mesela ben kazancımı Dogecoin olarak alacağım. Kazancımın kaç Doge yaptığını ben mi hesaplıyorum? Para çekme kısmında otomatik hesaplama göremedim.

Hesaplamak problem değil ama böyle bir sistemde otomatik hesaplama yapılması lazım bence

Çektiğinizde kendi hesap layip yolluyorlar
full member

Yatirim yaptiklarinda yapilan yatirimin %10 size ekleniyor o eklenen parayida 14 gün sonra çekebiliyorsun

örnek ; Referansın Pilot paket aldı 299 € sana da 29€ veriyorlar bunun haricinde başka para gelmiyor
sr. member
Activity: 655
Merit: 258

Onun kazancının %10'u gibi birşey sanırım ama ne kadar süre tam bilmiyorum,Cointellect'in Ref kısmında ayrıntılı bilgi var aslında İngilizcen varsa.

Benim de sorum mesela ben kazancımı Dogecoin olarak alacağım. Kazancımın kaç Doge yaptığını ben mi hesaplıyorum? Para çekme kısmında otomatik hesaplama göremedim.

Hesaplamak problem değil ama böyle bir sistemde otomatik hesaplama yapılması lazım bence
newbie
Activity: 56
arkadaşlar size soru bana üye olan biri contract alsa 100 euroluktan bana getirisi oluyor mu bilginiz var mı ve ya deneyen ?

10 MHs lik paketin günlük getirisi sistemde 2.22 euro yazıyor, yaklaşık 15 gün önce aldığım ilk pakette 2.1 euro civarı getirisi olmuş. Sonra üstüne paket aldığım için paket bazında getiriyi görme şansım olmadı.

Paket 90 günlük. Getirinin 1.8 euroda sabit kalacağını ve sitenin ödemelere devam edeceğini varsayarsak paket kendini 55 günde kurtarır, 35 günde kar kalır.

Hesabı yaparken günlük 1.8 euro almamın sebebi doge un ve bitcoin in olası düşüş etkisinden kaynaklı. Totalde 3 ayda şu anki şartlarda min. 60 euro gibi bir rakam kar kalır. Tabi bu düz matematik.

100 Euroluk paketi aldım pakalım, battı balık yan gider artık Smiley

Hayırlı olsun. Umarım hepimiz en azından yatırımı çıkartırız.
Pages:
Jump to: