Pages:
Author

Topic: Cointellect.com Bulut Madencilik . Ödemeler Euro ve DogeCoin - page 6. (Read 24881 times)

full member
Activity: 708
Merit: 103
Empowering crypto w/ sustainable energy
arkadaşlar size soru bana üye olan biri contract alsa 100 euroluktan bana getirisi oluyor mu bilginiz var mı ve ya deneyen ?
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
100 Euroluk paketi aldım pakalım, battı balık yan gider artık Smiley
newbie
Activity: 56
Merit: 0

Teşekkür ederim, coverage kısmında görememiştim - harita daha iyi oldu.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Bu arada sistemi geliştirmeye devam ediyorlar.

SEPA'ya üye ülkelere (AB) direkt havale ve Bitcoin ile ödeme metodları da ekleniyor.

Yani Euro kazanıp, Almanya'daki banka hesabınıza Euro olarak havale ettirebileceksiniz.

Kaynak: https://www.facebook.com/cointellectturkiye/posts/362808793886414

Ben Türkiye'deyim, Türkiye için böyle bir güzellik yok mu Smiley Paypal'da kuru 10 kuruş altından bozuyor zaten, birde hesaba geçme süresi olarak 5-7 gün veriyor.

Not: SEPA içinde Türkiye'nin olup olmadığı konusunda bilginiz var mı? Wiki Türkçe ve İngilizce'de göremedim, diğer siteleride çok kurcalamadım..

Türkiye SEPA'ya dahil değil.
Harita şu: http://en.wikipedia.org/wiki/Single_Euro_Payments_Area#mediaviewer/File:EU28_Single-Euro-Payment-Area_-2013-.svg
Maviler dahil, griler değil.
newbie

SEPA'ya üye ülkelere (AB) direkt havale ve Bitcoin ile ödeme metodları da ekleniyor.

Yani Euro kazanıp, Almanya'daki banka hesabınıza Euro olarak havale ettirebileceksiniz.

Ben Türkiye'deyim, Türkiye için böyle bir güzellik yok mu Smiley Paypal'da kuru 10 kuruş altından bozuyor zaten, birde hesaba geçme süresi olarak 5-7 gün veriyor.

Not: SEPA içinde Türkiye'nin olup olmadığı konusunda bilginiz var mı? Wiki Türkçe ve İngilizce'de göremedim, diğer siteleride çok kurcalamadım..
sr. member
Çok güzel bir sistem olmasına rağmen nedense hiç güvenimi kazanamayan da bir sistem. Kim istemez parasını 3e 4e katlamayı? Ama ya bunlar da kaçıp giderse sorusu her zaman herkesin aklında

doğru diyorsun ama ben 2 ay önce girdim yarını görmek nasip olursa yatırdığım parayı çıkarmış oluyorum ,yarından sonra çekeceğim her para kazancım olacak...
Btc işiyle ilgileniyorsan bana göre biraz riski gireceksin...

Üye oldum 2-3 hafta önce ama siteyi açıyorum Ödeme kısmında vazgeçiyorum sürekli. Şansım pek yoktur çünkü, ben girerim sisteme batar gider kesin. Ama inşallah çok uzun süreli bir sistem olur ve sürekli geliştirirler sistemi.

3-4 gün sonra kredi kartı hesap kesimi bakalım hala düşünmedeyim alabilirim 6 aylık paketi
full member
Activity: 275
Merit: 100
Çok güzel bir sistem olmasına rağmen nedense hiç güvenimi kazanamayan da bir sistem. Kim istemez parasını 3e 4e katlamayı? Ama ya bunlar da kaçıp giderse sorusu her zaman herkesin aklında

doğru diyorsun ama ben 2 ay önce girdim yarını görmek nasip olursa yatırdığım parayı çıkarmış oluyorum ,yarından sonra çekeceğim her para kazancım olacak...
Btc işiyle ilgileniyorsan bana göre biraz riski gireceksin...
sr. member
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Scyrpt ASIC makinalarının çıktığı bir dönemde 20kh/s hesaplanmayacak kadar az getirir. 5 senelik ASUS Laptop bile 45-50kh/s ile mining yapabiliyor. O programı 7/24 açık bırakıp 20kh/s alarak nasıl daha fazla kazanabilirsiniz dediklerini anlamıyorum. 3 tane 7970 ekran kartım var boş duran, tanesi 700kh/s hızda hani bu sistemi bile çalıştırmıyorken adamların 20kh/s ile sende destek ver demesi tamamen bana olayın görülen yüzü gibi geliyor. Arka planda kesinlikle botnet olduğunu düşünüyorum ki çoğu kişi virüslü olduğunu ispatlayıcı resimler eklemiş.

Size tavsiyem paket aldıysanız ve paketin karşılığı tutarı alıyorsanız hiç ellemeyin ve programı indirmeyin.
full member
Activity: 275
Merit: 100

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Üstte beginner_x isimli üyenin paylaştığı mail içeriğinde cevabı veren bir cümle geçiyor:
"In order to receive earnings from your contract you do not have to run coinminer, but you earnings will be higher when you do."
Yani diyor ki "contract'lardan para kazanmak için coinminer'i çalıştırmanıza gerek yok, ancak yaparsanız kazancınız artacaktır"
legendary
CointellectSupport yazmış direk kopyalıyorum.

CoIntellectSupport 1 puan 1 ay önce

Hello,
Thanks for choosing CoIntellect.
The inconsistencies you are referring are probably you not earning from the contracts correct? That is because you need to run Coin Miner at a minimum hashrate of 20kh/s for the contract to stay active.
Should you have any other questions feel free to ask, we are happy to help you with your mining experience. Have a wonderful day!

Link: http://www.reddit.com/r/beermoney/comments/2f67xb/cointellect_10_day_review/

Çoğu kişi FAQ'da yok bu bunu söylemek zorundasınız demiş..
newbie
Activity: 1
Walla arkadaşlar programı kursanızda 1 ayda getireceği 10-20€ olur .

ama asıl önemli olan yatırım paketlerini değerlendirmek.Hangi paketi alırsanız alın 2 ayda zaten o para hesapta.
Artı paranızı günlük cekiyorsunuz en güzel yanı bu.

ödeme kanıtlarını bende paylaşacağım yakında.
newbie
Scyrpt ASIC makinalarının çıktığı bir dönemde 20kh/s hesaplanmayacak kadar az getirir. 5 senelik ASUS Laptop bile 45-50kh/s ile mining yapabiliyor. O programı 7/24 açık bırakıp 20kh/s alarak nasıl daha fazla kazanabilirsiniz dediklerini anlamıyorum. 3 tane 7970 ekran kartım var boş duran, tanesi 700kh/s hızda hani bu sistemi bile çalıştırmıyorken adamların 20kh/s ile sende destek ver demesi tamamen bana olayın görülen yüzü gibi geliyor. Arka planda kesinlikle botnet olduğunu düşünüyorum ki çoğu kişi virüslü olduğunu ispatlayıcı resimler eklemiş.

Size tavsiyem paket aldıysanız ve paketin karşılığı tutarı alıyorsanız hiç ellemeyin ve programı indirmeyin.

İlk başta programın ne olduğunu anlamak için kurmuştum, sonra kaldırdım.. zaten kazmak istediğimde minerd veya cgminer tarzı programlarla bunu yapabiliyorum da, sizinde söylediğiniz gibi 20 khs ile kazsam ne olacak kazmasam ne olacak? Zaten başlığı açan arkadaş programı kurma boşver şeklinde bir tavsiyede bulundu, yeterli oldu.

Bu arada öneri ve ilginiz için teşekkür ederim.
legendary
reddit'de okuduğum bir yoruma göre (bulup tekrar eklemeye çalışırım) siteden paket alsanız bile sitenin size sunduğu programı indirip en az 20kh/s hızında mining yapacak şekilde açık tutmanız gerekiyormuş, bu şart sonradan getirilmiş. İndirilen programın içerisinde virüs olduğunu zaten herkes söylüyor forumun yabancı kesiminde. Bu sitenin nasıl para kazandığı az çok kafamda oturdu, botnet kurup onu paket adı altında sunacak ve ilk giren kişilere elbette ödeme yapıcak. Yeni giren arkadaşlar biraz yabancı forumlarda araştırıp öyle girsin..
newbie
CointellectSupport yazmış direk kopyalıyorum.

CoIntellectSupport 1 puan 1 ay önce

Hello,
Thanks for choosing CoIntellect.
The inconsistencies you are referring are probably you not earning from the contracts correct? That is because you need to run Coin Miner at a minimum hashrate of 20kh/s for the contract to stay active.
Should you have any other questions feel free to ask, we are happy to help you with your mining experience. Have a wonderful day!

Link: http://www.reddit.com/r/beermoney/comments/2f67xb/cointellect_10_day_review/

Çoğu kişi FAQ'da yok bu bunu söylemek zorundasınız demiş..

Teşekkür ederim, şimdi support a mail attım. Gelen cevabı burada paylaşacağım.

Edit: hemen cevap geldi, aynen paylaşıyorum:

On Tue, Oct 21, 2014 at 12:00 AM, <[email protected]> wrote:
Hello xxx.

Thank you for asking I am fine.

In order to receive earnings from your contract you do not have to run coinminer, but you earnings will be higher when you do. This picture is made in August. We had some pool issues back then, but everything is working properly now and users are getting payed accordingly.

Should you have any other questions feel free to ask, we are happy to help you with your mining experience.
Have a wonderful day!

Regards, Kristine.
CoIntellect Staff, Customer Support and Sales, CoIntellect.
CoIntellect.com | mining done right |

On , xxx wrote:
Dear Kristine, how are you today?

I have a question related with running coin miner.

One of my friend told me that i have to run Coin miner at minimum
hashrate of 20 kh/s to earn from my purchased contracts, else i can
not earn from them.

I told him it is not written in faq section, additionally i think
there is a problem in servers today / the day before my earnings are
good enough and i also added i am newbie in Cointellect platform.

He post me this reddit topic:
http://www.reddit.com/r/beermoney/comments/2f67xb/cointellect_10_day_review/
[1]

There is a message and he says it was written Cointellect team.

_[–]COINTELLECTSUPPORT [2] 1 PUAN 1 AY ÖNCE _

_HELLO,_

_THANKS FOR CHOOSING COINTELLECT._

_THE INCONSISTENCIES YOU ARE REFERRING ARE PROBABLY YOU NOT EARNING
FROM THE CONTRACTS CORRECT? THAT IS BECAUSE YOU NEED TO RUN COIN MINER
AT A MINIMUM HASHRATE OF 20KH/S FOR THE CONTRACT TO STAY ACTIVE._

_SHOULD YOU HAVE ANY OTHER QUESTIONS FEEL FREE TO ASK, WE ARE HAPPY TO
HELP YOU WITH YOUR MINING EXPERIENCE. HAVE A WONDERFUL DAY!_

I want to learn from you that if i need to run coin miner to earn from
my purchased mining contracts or not? Actually my computer(s) are not
designed for mining, they have different purpose related with my job.

Thank you for your answer,

Best regards;

...

Links:
------
[1] http://www.reddit.com/r/beermoney/comments/2f67xb/cointellect_10_day_review/
[2] http://www.reddit.com/user/CoIntellectSupport
newbie
reddit'de okuduğum bir yoruma göre (bulup tekrar eklemeye çalışırım) siteden paket alsanız bile sitenin size sunduğu programı indirip en az 20kh/s hızında mining yapacak şekilde açık tutmanız gerekiyormuş, ..

İlgili haberi gönderebilirseniz sevinirim. faq kısmında ben göremedim: https://cointellect.com/faq/ (siteyi savunmak adına yazmıyorum, küçük bir miktar yatırımım var, o yüzden soruyorum). Üstüne programı açık tutmadan ödemede aldım. Bu arada isterseniz kendi mining programınızlada kazabiliyorsunuz (denedim).
newbie
Site açıldı..

Giggity Capital in ne olduğunu bir ara yazdığıma sorarım, bende merak ettim şimdi Smiley
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Daha önceden çok fazla olumsuz düşüncem vardı şu anda teke düştü o da firmanın adı.
Çok uyduruk (daha doğrusu arak) duruyor firmanın ismi.

Giggity Capital nedir abi ya?
Family Guy'daki quagmire sürekli giggity diyor Cheesy
http://www.youtube.com/watch?v=Tfi8fT9oHkQ
newbie
Dün akşam istediğim ödemeyi göndermişler, şimdi site açılmıyor Cheesy Hayırlısı bakalım.
Pages:
Jump to: