Tocmai am realizat ca nu am postat unul dintre cele mai tari concursuri, care apare chiar si in rubrica de noutati a forumului: 🥧 1st edition - Bitcointalk Pie Baking Contest 🥧. Premiile sunt in valoare de 0.0145 BTC, locul 1 primind 60% din suma, locul 2 30%, iar locul 3 10%.
Prima etapa a concursului a avut loc in perioada 14 februarie - 14 martie, iar aceasta a constat in crearea de placinte si postarea pozelor pe forum.
In orice caz, acum ne aflam in a doua etapa, si anume faza de votare. Votarea are loc in acest topic: [VOTING - OPEN] 🥧 1st edition - Bitcointalk Pie Baking Contest 🥧. Votarea tine din 15 martie pana pe 29 martie (ora 23:59:59 GMT), putand vota doar utilizatorii care ai minim 30 merite obtinute si minim 30 puncte de activitate (aceleasi criterii au fost necesare si pentru a fi eligibili sa participe cei care au dorit sa se inscrie in concurs).
Acestea fiind zise, cine doreste, poate vota placinta care ii place cel mai mult (se poate nominaliza un singur participant). Lista participantilor poate fi gasita aici.
Dat fiind ca inca nu a fost incheiat concursul, m-am gandit ca il putem lista totusi.