Cu placere, pentru putin Bine ca mi-a dat prin minte sa efectuez clic si pe link-urile din topic si pe butonul acela "View in UTOPIA".
Mai mult, bine ca nu au fost muti participanti astfel ca, intamplator, fix pe link-ul tau am efectuat clic si mi s-a parut ciudat ca nu vad nimic... Apoi am deschis alt link si acela imi afisa mesajul.
Am vazut. Eu unul sper sa fie luata in considerare, mai ales ca, din ce observ, sistemul lor de link-uri si vizualizare a lor are bug-uri. In cazul tau, nu se afiseaza mesajul.
Pe langa aceasta, am observat si ca butonul acela -- "View in UTOPIA" -- este nefunctional. Am asteptat mut si bine sa mi se deschida vreun mesaj in aplicatie, dar nu s-a deschis niciunul. Aceasta fiind situatia, nu vad niciun motiv pentru care nu ai fi eligibil.
Ma rog, macar sa fii tu declarat castigator si sa se ajunga sa se dezbata problema eligibilitatii, coroborata cu bug-urile legate de mesagerie Dar si daca se ajunge acolo, ai parte de sustinerea mea, intrucat am descoperit ca aceste caracteristici au bug-uri.
Pana una-alta, multa bafta!