Avem re-editarea concursului Utopia, cel cu postarea in aplicatie:
[RAFFLE] Utopia - P2P Ecosystem | Free Bitcoin Raffle Weekly 💎 Round 20Link:
https://bitcointalksearch.org/topic/re-raffle-utopia-p2p-ecosystem-free-bitcoin-raffle-weekly-round-20-5459307Organizator: joeperry
Se castiga: 60$, 40$, 20$ in BTC.
Ca de obicei, se alege un numar intre 00-99, trebuie descarcat softul Utopia, facut cont si intrat in sistemul lor de chat. Trebuie scris ceva care nu este spam, trebuie postat link la ce ai discutat.
Termen limita: 16 iulie 23:59:59 ora forumului.
Sunt acceptati doar utilizatori cu cel putin 5 merite in ultimele 120 de zile.
Nu sunt acceptati cei cu recenzii negative sau neutrue legate de incercari de a fenta diferitele campanii sau legate de conturi multiple.
Nu sunt acceptate conturi care au postat aproape numai in sectiunile de campanii / bonificatii.
Editarea postarii nu este acceptata.
Participantii trebuie sa se inscrie folosind urmatorul formular:
[b]Bitcointalk Username[/b]:
[b]Utopia Public Key[/b]:
[b]BTC Address:[/b]
[b]Message Deep Link (Chat link):[/b]
[b]Slot No:[/b]
Mulțumesc și felicitări și ție, GazetaBitcoin!
Multumesc, NeuroticFish!
Sunt cam scump la vorbă, că și cu timpul stau rău, și sunt și de pe telefon pentru o vreme.
Am reușit azi dimineață să aduc la zi și anunțurile de concursuri (sau cel puțin adăugirile), mersi că le postezi.
Nu e bai... sper ca nu e nimic grav (sincer sa fiu, sper ca esti in concediu). Dar, indiferent de motiv, ma bucur ca pot ajuta la mentinerea actualizata a acestui topic. Pana una-alta, eu sunt pe metereze, asa ca poti sa te bizui pe mine. Intr-o vreme, nu mai reuseam eu sa postez aici, dar o faceai tu. Acum nu prea mai poti tu, dar o fac eu. E bine ca ne putem completa unul pe celalalt.
La Utopia ratez tura asta, dar la Sinbad cred că mă încadrez. Îmi pare rău că la concursuri atât de simple cu premii așa faine prezența este atât de slabă .. (pe de altă parte, mai bune șanse pentru noi!)
Intr-adevar, am avut sanse destul de mari la ultimele concursuri, si rezultatele chiar au venit! Mi se pare foarte tare sa fim amandoi castigatori intr-un concurs unde doar 3 sunt premiati! In acelasi timp, Am tot reusit sa castigam amandoi varii premii la alte concursuri asa ca... nu pot spune ca lipsa de implicare a altora ma deranjeaza prea tare