Ne apropiem cu pasi repezi de concursul 500 si ma astept sa rupa gura targului cu premiile de la acela...
Hihi, si eu cred ca va fi ceva super tare la concursul 500! Poate ceva similar cu concursul organizat de MJ, ca
a pus la bataie 78 de premii?!
L-am vazut si eu cu intarziere, deja se umpluse, asa ca hotarasem sa nu amarasc si pe altii cu faptul ca il rataseram.
Imi pare rau daca a parut ca pun sare pe rana
Uite, tocmai am realizat acum ca am mai ratat un concurs, unul organizat tot de Sinbad --
Contest : Bitcoin Mixer Sinbad Signature and Avatar Set Design. 🏆 Win $250. Eu unul nu m-as fi bagat, intrucat nu stiu sa desenez semnaturi dar, cine stie?, poate stii tu sau alt roman care ar fi vazut postarea... Premiul era baban. Si inca ceva, legat de "romani reactivati", daca iti aduci aminte de recenta noastra discutie legata de merite pentru postari vechi: mi-au dat recent niste romani merite:
Sau, cel putin, cred ca sunt romani. Dar ce romani! Mai stii ca vorbeam si de faptul ca, desi ne plangem ca nu sunt multi pe aici, aia care mai apar sunt si, in mare parte, de genul biguy sau MrLiveSupport? Ei bine, asa si cu astia. Ma uit eu la profilele lor si ce gasesc?
speeder e reactivat recent si are feedback negativ de la farmacist;
bluedeep e si el reactivat recent si are si el un feedback negativ (la Untrusted feedback), in care scrie ca e tot contul lui speeder; in sfarsit,
Stalker-ul e "curat", ba, chiar, are un feedback pozitiv, insa nu a postat niciodata aici, daca e roman. Si stateam si eu si ma intrebam: amaratii aia doi, daca sunt romani si sunt conectati -- cum de m-am procopsit eu cu ei, ca tocmai mie sa-mi dea niste merite?! Iar al treilea, daca o fi roman, de ce nu apare deloc pe aici? In fine, am spus asta ca o mica paranteza.
P.S.: hai ca acum am observat, chiar inaintre sa postez. bluedeep v-a "incaltat" si pe tine si pe
IntimitateaG cu merite, in timp ce speeder i-a dat si lui theymos. Asta e, o sa zica lumea ca suntem toti conturi alternative ale lui theymos
Inca un concurs pe G&R
Yeeeey! Hai ca incepem anul bine! Mult succes!