Avem concurs nou!
[FREE RAFFLE]538th - ฿ECAUSE I AM STILL IN A GOOD MOOD-CYPHER HODL LOADED BALLEThttps://bitcointalksearch.org/topic/free-raffle-538th-ecause-i-am-still-in-a-good-mood-cypher-hodl-loaded-ballet-5474683Se pot castiga urmatoarele: un card Cypher Hodl incarcat cu 0.00005 BTC.
Organizator:
krogothmanhattanPoate participa oricine, daca s-a inregistrat inainte de 1 iulie.
Modalitate de inscriere: se alege un numar de la 00 la 99 (care nu a fost deja rezervat).
Transportul: gratuit in SUA; pentru restul lumii se va discuta cu minerjones.
Concursul este identic cu
cele anterior realizate de OP.
Mie mi se pare mult mai OK/accesibila varianta electronica, dar asta's eu. Cartea chiar trebuie citita, asadar e o tombola foarte faina.
Eu sunt mai de moda veche... Imi place sa tin cartile in maini, sa dau paginile cu degetele... sa le simt mirosul de hartie...
Multa bafta!
Sa fie
O sa fac un pic de curatenie printe concusrurile de pe prima pagina si:
* "Test our new Bitcoin wallet (iOS) and earn $20 in Bitcoin" l-am sters ca nu mai are activitate din septembrie
* "Utopia P2P Ecosystem 💎 Poker Client - Review Campaign 🔎" l-am sters ca este pe pauza de aproape o luna
* "[Competition]: The Signature End... - Prize: 2mBTC"
se pare ca s-a terminat fara castigatorDe acord cu toate propunerile.
Sunt in dubiu daca la cardul Unijoin ultima "ridicare de mana" este o inscriere valida sau nu (cred ca nu).
Nu e eligibil si nici nu cred ca va fi selectat... doar daca nu s-o fi saturat UniJoin sa astepte sa se umple locurile