Ma bucur foarte mult ca esti pe ultima suta de metri (sau, cum a trecut week-end-ul, poate ca deja ai taiat si panglica!) cu renovarea!
Multumesc frumos pentru gandurile bune, NeuroticFish! Am scapat, in sfarsit! Acum e si casa luna
Finalul renovarii nu inseamna scaparea de orice stress. Dupa aia intervine si curatenia, facuta de mai multe ori, pana ce, in sfarsit, nu se mai depune praf din acela albicios peste tot... Ei bine, am scapat si de partea asta, acum pot lucra si eu linistit la birou, fara a ma mai ineca cu praf...
Mai am insa nitel de tras, pana imi vine si mobila noua. O sa dau comanda saptamana aceasta si, sper eu, sa fie gata in doua saptamani. Cel putin asa s-a laudat nenea cu care am vorbit... Momentan mi-am pus mobila veche la loc, insa mai am ceva-ceva pana va fi
totul pus la punct.
Ca idee, recomand nervi de otel tuturor celor care vor sa demareze un astfel de proiect. Si, financiar vorbind, sa-si ia o marja de minim 30% in plus fata de orice cost estimat initial. E jale cu preturile... cresc de la o zi la alta. Ca idee, cand am luat primele materiale, o bucata de plinta pentru gresie, la Dedeman, costa 8 lei si un pic. Peste o luna m-am dus iar sa mai cumpar o plinta (o plinta de gresie fiind o bucata de ~40cm lungime, facuta tot din gresie). Era peste 9 lei. In sfarsit, saptamana trecuta am trecut iar pe la Dedeman, si aceeasi bucata de plinta era peste 10 lei (10.5 parca). Deci, in decurs de 2 luni, i-a crescut pretul cu ~25%. La fel si cu toate celelalte materiale...
Am gasit un concurs nou, dar o sa il postez mai degraba ca intrebare. [...]
Din ceea ce inteleg, este doar pentru sud-americani. Am dreptate?
Dap, dupa cum s-a vazut deja, este doar pentru America de Sud. Interesant, este primul de acest gen. Nu e bai ca nu putem participa... cu siguranta, vor mai aparea concursuri la care sa fim eligibili