Nu e chiar asa rau, desi nu-i durea mana sa continue sa lucreze cu AWB-ul pe care coletul deja il avea si sa poata omul sa vada in ce stadiu se afla.
Ummm, aici, sincer sa fiu, nu stiu, tehnic vorbind, daca pot face asa ceva. Cred ca sistemul de AWB difera de la companie la companie... Expeditorul coletului tau a trimis cu un serviciu (care nu era Posta Romana) care avea un AWB propriu... Odata ajuns in tara, coletul trece la curierii locali (in cazul nostru Posta Romana), care e posibil sa aiba un sistem diferit de AWB. Nu vreau sa vorbesc prostii, dar cred ca e o chestiune de incompatibilitate intre sisteme.
Si na, daca trebuie sa ne bucuram pentru ceva ce ar trebui sa fie absolut normal (un colet sa ajunga la destinatie), inseamna ca nu doar mentalitatea noastra, ci si modul de lucru al Postei mai necesita imbunatatiri
In ceea ce priveste bucuria ca ne-a ajuns un colet, da... nu mai e nimic de zis, ai perfecta dreptate...
(nu am inteles acel bines)
Loool am incercat sa scriu si eu in jargonul "tinerilor din ziua de azi" -- care nu mai folosesc termenul de "bine", ci spun "bines", care e un fel de mai mult decat bine. Analog, daca e ceva mai bun si decat acel "bines", termenul folosit de ei este "finesse". Am vrut sa fac o gluma, atata tot
Da, clar. S-ar putea, totusi, sa devin un pic mai selectiv.
👍
Te referi la postarea de concursuri noi? Ca acolo mai fac copy-paste de unde apuc
Ah, nu,
Ma refer la poza pe care ai postat-o, unde ai confirmat primirea coletului. Ai scris acolo, de mana, NeuroticFish si data
Si am observat ca avem scrisuri asemanatoare.