Cand l-am observat am vazut ca deja te-ai inscris, asa ca am asteptat sa il anunti tu, sa nu ne trezim ca scriem amandoi in acelasi timp.
Bine gandit
Nu am reusit s-o fac atunci pe loc, dar urma, cum s-a si intamplat. Eventual, am putea proceda asa si pe viitor, in caz ca se mai repeta situatia
Daca te referi la mine, esti dragut, dar pana la "unul dintre cei mai tehnici" mai am cale lunga (si cred ca de fapt chiar pierd teren). Daca te refereai la 1miau, imi cer scuze, dar cum nu i-am sesizat prezenta in zona technica internationala... na, am presupus si eu...
M-0am referit la amandoi... Amandoi sunteti persoane cu bune cunostinte tehnice (mult peste medie, cel putin) si numai de la un analfabet ca andulolika nu m-as fi asteptat sa se faca penibil de fata cu astfel de personaje...
"Problema", chiar daca intr-adevar tehnica, nu e chiar atat de complicata. [...] Deci, se prea poate sa ajungem in situatia descrisa de 1miau, adica blocurile sa fie generate mai repejor, chiar si cu ajustarea de dificultate "intrand" la fiecare ~2 saptamani.
(Probabil ca si tu stiai asa, dar, cum explicatia mea initiala se poate sa fi fost cam in 2 peri, am profitat acum de moment sa o detaliez, macar pentru altii care or mai citi postarile astea...)
Da, stiam... oricum, ai facut bine detaliind mai mult -- vorba ta, poate mai citeste cineva interesat. Ce m-a iritat pe mine a fost exprimarea lui andulolika.
[...]
Eram sarcastic.