İşler gittikçe karmaşıklaşıyor. Daha bu sıcağı sıcağınayken böyle bir de. 12 ay kilitli kalacak tokenler sonrasında her şey unutulacak falan. Bu aşamada bu adamlar ekstra bir iş yaparlarsa herkes uyanık olurda kenarda kalır da ses çıkarmazlarsa bir süre insanlar unutur.
Adamlar iş yapıyorlar hocam şu an nbatopshot dediğimiz koleksiyon anları başladı daha şimdiden nba ile anlaşmaları var warner music ile anlaştılar daha çok büyük işler gelecek bakın görün
Flow'un iş yapacağı konusunda benimde tereddüdüm yok. Fakat süreci o kadar karmaşık kıldılar ki, işin içinden çıkabilene aşk olsun.
Şimdi öncelikle Flow'un satışının Coinlist üzerinden yapılması bir kolaylık sağlayıcı hamleydi. Buraya kadar her şey güzel. Tokenlerin kilit mevzusu ise işe başlarken soruna sebep mesela. İlk yıl %50 sonra parçalı falan açıldı. Yetmedi cüzdan karmaşası.
Tamam bize opsiyon sunması çok güzel fakat mesela blocto gibi custodial bir wallet koyuyorsan ortaya bir tane de non-custodial sunmalı. En basitinden kendisi bir cüzdan ya da benzeri bir arayüz yayınlayıp orada kilitleme, stake için fırsat sunabilirdi.
Örneğin Ledger kabul edilebilecek çok güzel bir seçenek fakat token dağıtımı başlayacağı sırada halen Ledger'ın ayrıntısı belli değil.
Dediğim gibi eminim değerli bir yatırım olacak sizler için fakat benim bu kadar uzun süreli takip edebileceğim bir şey değil. Sanırım şu an almış olsaydım lachrymose'un teklifini değerlendirmiş olurdum.